Home \ semester
 

Resa billigt.

 

Semesterresor är ren lyx för vissa människor. Men du behöver inte nödvändigtvis betala enorma summor för flygbiljetter och hotellvistelser. Det finns många sätt att äntligen nå ditt drömloftsmål, även på en begränsad budget. Här är några förslag på budgetresor.

                

Förfarande .

    
   
 1.   1      Hitta billiga erbjudanden på flyg, järnväg, buss eller båtturer. Det här är troligtvis att hitta på internet. Till exempel, använd billiga flyg som tar dig till din destination för en bråkdel av det normala priset.  
    
  •           Eurail / Interail European Train Pass    Järnvägsresor: I Europa är InterRail-biljetten (för EU-medborgare) eller EuRail-biljetten (för icke-EU-medborgare) idealisk. I USA är det bäst att resa med tåg Amtrak.
  •  
  • Bussresor: Eurolines erbjuder bussresor över hela Europa med förbindelser till över 45 städer. Greyhound är det största bussbolaget i USA och Megabus erbjuder bussresor i Nordamerika och Europa.
  •  
  • Flygresor: Flygplanet är vanligtvis den dyraste transporten. Du kan dock spara pengar genom att jämföra priserna med hjälp av resesökmotorer (t ex kajak) eller genom att boka flyg via online resebyråer (t.ex. Expedia).
  •  
  • Kryssningar: Kryssningar kan vara rimliga priser, med tanke på att rum och ombord ingår i priset. Transatlantiska båtturer är z. Erbjuds av Cunard. Du får en prisjämförelse på "TheCruisePeople".
  •  
         
 2.  
 3.   2      Letar du efter billigt boende. Ta reda på vandrarhem och vandrarhem för backpackers på orten på Internet. Om du vill resa med tåg, kan du också spendera en natt i sovvagnen, vilket sparar dig boende.     
 4.  
 5.   3      Undrar om du kan bo över natten med vänner. Men glöm inte: "Gästerna är som fisken, han blir inte fräsch länge." Den som överskrider gästfriheten snabbt har en vän mindre. Om du har möjlighet att hitta ett ställe att sova med vänner, bör du också bete sig som en bra gäst och hjälp t.ex. i hushållet.     
 6.  
 7.   4      Utforma den dagliga rutinen enligt din budget. Städer är lätt att utforska till fots och det finns ofta billiga eller till och med gratis museer och andra attraktioner. Använd kollektivtrafik om möjligt. Goda idéer och förslag på aktiviteter kan erhållas genom att fråga fina människor på gatan eller fråga om turistinformation.     
 8.  
 9.   5      Spendera inte pengar på saker som inte är nödvändiga. Undvik dyra restaurangbesök och ta hemlagad pasta och sopp istället. I stället för att köpa souvenirer kan du göra många bilder som souvenirer.     
 10.  
 11.   6      Boka hotell eller vandrarhem endast en natt. Så du har ett säkert ställe att sova när du anländer, men nästa dag kan du begära billigare boende på plats.               
 12.  
             

Tips .

             
Semester populär:
Boka ett flyg.

Camping.

Japanska medborgaren blir.

Överlev en Ripström.

Packa ryggsäcken ordentligt för en vandringstur.

Urinera som kvinna medan du står.

Köp en pistol i Michigan.

Organisera världsresa.

Resa med tåg från Singapore till Bangkok.

Packa en resväska.

Bestäm vad du ska packa för en semester.

Kontrollera i bilsäte på flygplatsen.

Planera en kryssning.

Körning i Storbritannien.

Paket för en resa till New York City.

Resa och arbete i Australien.

Amsterdam billig upplevelse.

Skriv en referens till softsurfing.

Organisera världsresa.

Använd en toalettstol.

Emigrera till Schweiz.

ako woman