Home \ semester
 

Körning i Storbritannien.

 

Den här artikeln är utformad för att hjälpa alla som besöker Storbritannien med bilrelaterade problem.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Tänk på det självklara. Kör på vänster sida av vägen. Om du försöker köra till höger kommer du förmodligen att dödas. Du måste tänka på det, även om du är trött eller har en öl. (Ursprungligen körde alla européer till vänster tills de blev erövrade av Napoleon och han lät dem köra till höger.) Du kommer nog inte att glömma det när du kör först, men du glömmer det lätt efter en vecka eller så.        
 2.  
 3.             2      Lär dig språket. Bonnet, start, vindrutan, däck, stötfångare, växellåda, mobil, biluthyrning, rondell, motorväg (Highway), A-road, B-road, RTA... Du borde veta de viktigaste termerna, även om engelska inte är ditt modersmål.       
 4.  
 5.             3      Detta betyder också att förarsätet är på höger sida av bilen och växlingsstången är till vänster om dig. Det rekommenderas att köra bil med automatisk växellåda.       
 6.  
 7.             4      Lämna andra bilar till höger, inte kvar.        
 8.  
 9.             5      Om du kör en bil som är utanför ett land med juridisk trafik, justera sedan strålkastarna så att du inte bländar kommande fordon. Det finns ofta fasta sköldar eller lim som kan fästas på strålkastarna. Vissa bilar har även en enkel mekanism under motorhuven för att justera ljuset.       
 10.  
 11.             6      Bliv nykter. Även om 0,8 per mille är tillåten i Storbritannien, bör du aldrig köra under påverkan av alkohol eller droger, oavsett om det är olagligt eller föreskrivet. Enligt polisen och domstolarna gör alkohol omedelbart dig skyldig i en olycka, även om det inte var klart ditt fel. Om du vägrar att göra ett alkoholtest kommer det omedelbart att avvisas och du kommer att arresteras.       
 12.  
 13.             7      Om polisen stoppar dig, vänta på instruktioner innan du gör någonting. Oroa dig inte, detta irriterar henne inte. Gör som du får veta och uppför dig själv. Om du är vänlig kommer de att vara "inte så strikta" med dig. Visa ditt ID-kort (helst med foto) när du blir frågad. Det är ett brott att vägra att avslöja data eller att ge falsk information och leder till en arrestering. Polisen behöver inte tillstånd, motivation eller sökord för att stoppa dig och söka efter dina hushåll (handväska, ryggsäck eller påsar) eller din bil. Stoppa inte dem, annars kommer du att arresteras och kvarhållas.       
 14.  
 15.             8      Du borde veta att överhaling på insidan (kallad företag) inte är olaglig, men det rekommenderas inte. Anledningen är att den vänstra körfältet i Storbritannien anses vara en "lång väg" och vissa förare kör till vänster utan att verkligen titta, vilket gör det lätt för en olycka att hända.       
 16.  
 17.             9      Du borde vara medveten om att i Storbritannien finns det många automatiska hastighetsskivor med snabbkänslighet. Fasta kameror, mobilhastighetskameror och polisbilar.       
 18.  
 19.             10      Fråga din lokala bil eller polis butik om de lagliga kraven för att köra din bil i Storbritannien eftersom detta kan variera beroende på fordonstyp. Kom ihåg att få rätt bilförsäkring. Om du inte har dem, kommer din bil att konfiskeras och du kommer att arresteras. Se till att din bil är registrerad för vägtrafik i Storbritannien. Om så inte är fallet kommer all försäkringsskydd att vara ogiltig och fordonet kommer att konfiskeras. Om du kör en väns bil ska du alltid ha sin tillåtelse och kontrollera din egen försäkring för att se om du kan köra andra fordon.       
 20.  
 21.             11      Kör inte för fort. Hastighetsgränsen på motorvägen är 96 km / h för lastbilar över 3,5 ton, 112 km / h för bussar och 112 km / h för bilar.        
 22.  
 23.             12      Kom också ihåg att Storbritannien är ett av de säkraste länderna i Europa för körning.        
 24.  
 25.             13      Smuggling är inte - tullen är mycket strikt och din ölkorg kan se till att du deporteras, bötes och sätts i fängelse. Detta gäller inte EU-medborgare som får ha obegränsad mängd för personligt bruk. Men om du har mer än 110 liter öl, är du säker på att bli ställd några frågor!        
 26.  
 27.             14      Bränsle kostar 20-40 cent mer i Storbritannien än i Tyskland. Lyckligtvis är Storbritannien inte så stort, så du behöver inte ofta köra långa avstånd.       
 28.  
 29.   15      Kom ihåg att i vissa städer finns busslinjer (anges med gatustreck, BUS LANE ligger i gatan i stora bokstäver och ibland är vägytan röd). Denna lane får endast använda offentliga bussar, taxibilar, motorcyklar, cyklar och nödfordon. Alla andra blinkar (automatiska kameror) och måste betala ca 80 euro bra.               
 30.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                     
Semester populär:
Ta en ryggsäck.

Köp en resväska.

Överlev en flygkrasch.

Överlev en tsunami.

Skapa en resebroschyr.

Bestäm vad du ska packa för en semester.

Förpacka hemifrån i en vecka.

Hitta festivaler och evenemang i New York.

Packa kläder i en resväska.

Få amerikanska medborgarskap.

Bygg ett kupoltält.

Sova i planet.

Lämna en recension på Airbnb.

Bestäm latitud.

Skriv en recension om ett hotell.

Hantering av hemvist.

Ha en perfekt sommar.

Ansök om Schengenvisum.

Organisera världsresa.

Få ett bra säte på planet.

Lätt att packa.

ako woman