Home \ semester
 

Njut av sommarsemestern (för tonåringar).

 

Letar du efter något att göra under semestern? Kan du tänka på ingenting? Det finns så många idéer och saker som är roliga att det kan vara lite överväldigande. Oroa dig inte. Du kan börja planera din fantastiska sommarsemester just nu!

              

Förfarande .

    

  Del 1      Njut av sommarsemester med vänner  ,

    
   
 1.            1      Ha en fest med mottot "Skolåret är till Slut! " Gör inbjudningar från hantverkspapper, glitter, tidningsutklipp mm och bjud in gäster. Detta inkluderar självklart alla dina vänner, men också överväga att bjuda en blyg, tyst klasskamrat som annars skulle föredra att vara ensam. Försök att locka och fira den här personen av att gömma sig; du vet aldrig vad du kan uppleva nytt. 
    
  • Välj bra musik. Välj något att dansa till!
  •  
  • Ta en mellanmål. Erbjuder små varmkorv på tandpetare, stans Hawaii med citronad och sprit, ostkuber på spytt, fruktspett, hamburgare och några efterrätter.
  •  
  • Organisera en tävling eller organisera spel.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gör en vänskapskrapbook. Du kan antingen göra det ensamt eller bjuda in dina vänner. Skriv ut en bunt foton och köp några klistermärken, lim etc. (du kan köpa många saker du behöver i 1-Euro-Shop eller i stora stormarknader). Om du träffar vänner, be dem att ta bilder av sina bilder. Bita något medan du gör klippboken och kom med bildtexter för varje foto. Glöm inte att du kan använda och rita gamla tidskrifter för en klippbok! Lägg till glitter och / eller klistermärken.       
 4.  
 5.             3      Ta en picknick. Oavsett om det ligger i en naturpark eller i din trädgård, är en picknick ett roligt sätt att komma ut och vara med dina vänner. Beroende på var du gör din picknick kan du även inkludera bilder, vattenbomber eller vattenkamp i picknicken, speciellt om det är en varm dag. Gör lite mat tillgänglig och berätta för alla att de ska ta regnrockar eller åtminstone gamla sjalar och skyddsglasögon (så att ingen kommer i ögat) och gör en matkamp.       
 6.  
 7.             4      Gå på bio med vänner. Du kan samla en hel grupp med tio eller tjugo personer tillsammans. Om biografen ligger nära ett köpcentrum kan du shoppa eller äta efter biografen. Naturligtvis är små grupper också bra, men att gå i en stor grupp är ett bra sätt att träffa alla dina vänner utanför skolan.       
 8.  
 9.             5      Gå till en hall med spelautomater med vänner. Du kan göra en tävling ut av det: Ange en kontantgräns och den som gör mest vinst efter att alla satsat det beloppet får en del av vinsterna de andra vann! När tjugo människor går med och alla vinner något, fundera över vad minst en av er kan vinna för ett pris. 
    
  • Kom ihåg att ta med tillräckligt med mynt för att köpa dig tokens.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Gör en pyjamasfest. Bjud in dina vänner att stanna hos dig. Kämpa med en kudde. Titta på skräckfilmer, spela videospel hela natten, prata med varandra, gör en makeover... vad du än vill. Du kan spela fånga eller gömma sig i mörkret. Gör något roligt! Om du nyligen har omgjort ditt sovrum, kan du ta tillfället i akt att visa det till dina vänner.       
 12.  
 13.             7      Gå till en con. Det finns alla möjliga nackdelar: Comic-Con, Manga-Com, Medieval Festivals, etc. Om någon händelse av detta slag som intresserar dig är för dyr eller för långt bort, skapa sedan en i din bakgård! Detta kan vara allt du vill ha, en Danny Phantom Con, en Scrubs Con eller en South Park Con. Få alla dina vänner att komma förklädda som en av karaktärerna. 
    
  • Låt dina vänner ta med mat och dryck. Fråga en konstnär bland dina vänner att dra på Con eller gör saker som du kan sälja eller ge bort. Du bör också komma med några matchande spel som passar temat.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Gå med i en förening. Att gå med i en klubb är ett bra sätt att få nya vänner som delar samma intressen. Om du inte hittar klubbar i ditt område som intresserar dig, överväga att starta din egen klubb med några vänner! Du kan också bjuda in nya människor att gå med eller bara stanna bland dem.       
 16.  
 17.             9      Gå med i ett online rollspel. Om du gillar vargar kan du spela en varg i ett online rollspel som involverar vargar. Antingen det eller du kan skapa rollspel med dina vänner för det speciella syftet, och det behöver inte vara vargar, det kan vara tigrar, lejon, björnar, meerkat, Harry Potter, universitetet och så vidare.       
 18.  
 19.             10      Gå skateboarding med en grupp vänner. Du bör försöka göra det någonstans säkert och tillåtet. Det finns alltid möjlighet att skapa ett område i din egen trädgård om dina föräldrar tillåter dig att göra en liten betongkrets. Du kan bygga tillfälliga ramper. Men det är lika lätt att gå till en park där det finns ett område speciellt för skateboarding. Du kan visa dina vänner vad du redan vet och försök att lära skateboarding för andra att gå med. Du kan också välja några opartiska domare och hålla en skateboard-tävling.       
 20.  
 21.             11      Ta en camping resa! Bjud in några av dina vänner att gå på camping. Du behöver inte campa i skogen - om du föredrar kan du läger i din trädgård eller ens på stranden. Om du läger i parken eller trädgården, grill eller picknick med dem. Om du är vid en sjö kan du fiska. Om du vill läger på en strand eller i en park, se till att det är tillåtet där!       
 22.  
 23.             12      Anmäl dig till ett äventyrsläger. Detta är en utmärkt möjlighet att komma ut ur huset för några veckor och upptäck en ny talang, som vandring eller bergsklättring!                 
 24.  
             

  Del 2      Intressanta projekt startar  ,

    
   
 1.             1      Rengör ditt rum. Denna idé kanske inte låter så roligt, men det kan vara kul och gör dina föräldrar glada. Fråga dina föräldrar om du får slå på hög musik medan du rensar för att motivera dig. 
    
  • Starta en tävling med dina vänner! Innan du börjar, ta bilder av alla områden i ditt rum, inklusive golvet, under sängen, garderoben, byrået och sängen. Dessutom tar du en enda bild av hela rummet från dörren. Därefter gör du samma bilder igen när du är redo att rensa upp. Låt dina vänner göra samma sak. Hitta en opartisk domare som bestämmer vem som gjorde det bästa jobbet - vinnaren får ett pris! Du kan också klistra in de bilder du skapade i ett album och sedan arbeta för att dekorera ditt rum igen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Dekorera ditt rum. Sommar är en bra tid att uppfinna dig själv och ditt rum. Tänk på att ändra ditt rum från början! 
    
  • Börja med att få några kataloger över sängkläder, färger, sovrumsmöbler, gardiner och kanske till och med mattor och lampor.
  •  
  • Gå igenom katalogerna och klipp ut vad du gillar bäst. Se om det passar de saker du gillar också.
  •  
  • Kom ihåg att nya mattor och byråer kostar mer än färg, sängkläder och gardiner ihop. Om du är helt fast besluten att göra en dyrare omvandling, överväg att leta efter unika, billiga möbler i begagnade butiker eller begagnade butiker.
  •  
  • Gå på shoppingtillbehör som affischer, bilder, spel, stiftbräda, bönpåse, lavampa, bokhyllor och böcker, papperskorgar och vad som helst annat du vill ha i ditt rum.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skriv en novell. En novell kan bara ha 500 ord eller upp till 10.000 ord. Det kan handla om allt du vill ha. Ge en vän eller två ditt första utkast för att läsa (erbjuda även att visa dem om du vill!). Låt dem sedan läsa av en tysk lärare eller bibliotekarie för att hitta stavning och grammatiska misstag som du har förbisedt. När du är färdig har du titelsidan laminerad och låt bibliotekarieens historia ställa upp!       
 6.  
 7.             4      Kör en Tikibar! Naturligtvis serveras ingen alkohol, men du kan fortfarande göra drycker som i en bar, även utan alkohol. Du kan tänka på Virgin Bloody Mary, Piña Colada, Rootbeer, Margaritas med Rosa Grapefrukt och så vidare. Alkoholfria drycker som ser ut som om de är alkoholversionen kallas ofta "virgin". Man kan hitta recepten på Internet eller fråga föräldrarna och försöka använda glasögon som liknar dem i barer. Var bartendern och fråga en, två vänner att vara servitören, skapa några falska pappbord och några hopfällbara stolar. Sätt pretzel och saltade jordnötter i baren och borden. 
    
  • Glöm inte att ha några kortspel till hands! Du kan låtsas att du spelar med spel eller monopolpengar eller pokerchips. Ge varje kortspelare samma antal pokerchips. Att ta ut några pokerspetsar efter att ha spelat ett tag kan du erbjuda drycker till priset av några chips tills ingen har fler marker tillgängliga.
  •  
  • Om du har ett fotbolls-bord eller en dartskiva, ta ut dem och ge baren en äkta känsla.
  •  
  • Häng upp en prislapp om du vill - du kan ta riktiga pengar eller ha roliga priser som "Virgin Piña Colada kostar 1 dumdans".
  •  
  • Tillåt dina föräldrar att kolla på fältet och se till att det är okej för dem att efterlikna en bar (ingen alkohol). Om du vill kan du be dem att stanna kvar i huset, och de kan komma ut varje halvtimme och se.
  •  
         
 8.  
 9.             5      kinden! Alla gillar sötsaker, eller hur? Ha det roligt på sommaren att göra söta godis och choklad! Du kan hitta recept i gamla köksböcker eller på internet. Ha kul - bjud in vänner och gör roliga bilder av dig, som om du är full av mjöl eller choklad. 
    
  • Om du gör mycket godis, ta dem till en Senior Citizens Club! Njut av att träffa folket där och titta på hur de tycker om dina bakverk för kaffe. Om du vill kan du ta bilder och få dem att utvecklas. Då skickar du ett avdrag till Seniorentreff! Men var noga med att ringa i förväg - i vissa äldre möten får det inte tillåtas att invånarna äter godis.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Gör något användbart  ,

    
   
 1.             1      Hjälp heders. Det här kan inte bara vara roligt och underhållande och du har något att göra åtminstone i några timmar varje vecka, det ser också bra ut på ditt CV eller i träningsansökningar. Ett bra ställe för volontärarbete är det lokala skyddet eller vårdhemmet, men det kan inte vara de enda alternativen beroende på var du bor. 
    
  • Letar efter möjligheter i kvinnohem, hemlösa skydd, soppkök. Fråga i ditt samhälle där behovet är störst och erbjuda din tid och färdigheter där.
  •  
  • Du kan också göra frivilligt arbete om du städar parken eller hjälper till i en urbana trädgård, vilket är ett bra sätt att komma ut på sommaren!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var en "Big Brother" eller en "Big Sister". Vissa barn har inte syskon eller två föräldrar, andra bor i ett vårdhem eller behöver bättre inflytande. Som storebror eller storasyster kan du vara en äldre tonåring som spenderar sin tid med ett barn eller en yngre tonåring för att få ett bra inflytande på honom eller henne. Du kan göra vad du vill, gå till teatern, din favoritrestaurang, en solig park eller en sportevenemang. Du kan också ta bilder och göra album om din tid tillsammans. Och du kan som alltid skratta om de roliga sakerna som små barn gör. 
    
  • Om du inte kan hitta ett sådant program i ditt område, fråga en lärare på en grundskola eller gymnasium för att hjälpa dig att hitta en liten bror eller en liten syster. Ser det inte som barnpassning utan lön, men som en annan typ av frivillig. Du kan hitta en ny vän till livet!
  •  
  • Om han eller hon bjuder in till hans födelsedagsfest, gå sedan! Med det kommer du säkert att göra honom eller henne ett stort nöje.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör sport. Du kan spela blandat kön och det kan vara någon form av sport som basket, baseball / softball, fotboll, rugby, frisbee, golf, hästskor, lawn bowling, biljard, kickboll, amerikansk fotboll, dodgeball etc. så länge du har tillräckligt med vänner vem vill spela Du kan delta i ett program för en viss sport under sommaren för att få motion. Dessa är särskilt viktiga om du vill fortsätta att delta i en sport eller en dag vill vara professionellt aktiv.       
 6.  
 7.             4      Hitta ett sommarjobb. Du kommer att tjäna lite pengar och vara upptagen. Hitta ett jobb som blir roligt för dig. Några ställen du kan ansöka om är en bowlinghall, en pizzeria, en glassbar, ett köpcentrum, en nöjespark eller djurparken. Du kan också försöka hitta en praktik om du vill få mer erfarenhet i ett visst yrke.       
 8.  
 9.             5      Förbered för kurser. Om du planerar att studera kanske du vill överväga att förbereda eventuella studentprestanda under sommaren. Du förbereder dig för din framtid och njuter samtidigt av att lära sig nya saker!       
 10.  
 11.             6      Stötta din familj. Hjälp föräldern som lagar och rensar oftast så att han eller hon kan ta en paus! Om du har yngre syskon, erbjud då att övervaka dem varje dag en stund så att dina föräldrar kan ha lite fritid. 
    
  • Lär dig att laga mat så att du kan förvåna din familj med spännande och läckra sommarrecept!
  •  
         
 12.  
             

Tips .

             
Semester populär:
Gå till ett minimalistiskt tält.

Resa med receptbelagda läkemedel.

Åka ensam.

Se bra på ditt passfoto.

Lätta ett lägereld.

Flyga förgäves.

Från San Francisco flygplats körs till stadens centrum.

Skriv en recension om ett hotell.

Förbered dig för Wikimania.

Undvik illamående när du läser i bilen.

Skriv geografiska koordinater.

Billiga mat i New York City.

Klä sig ordentligt i Dubai.

Resa runt om i världen gratis.

Använd en toalettstol.

Uppgraderad till första klass.

Emigrera till Kanada.

Överlev utan verktyg på en öde ö.

Att släcka eld i friluft.

Resa och arbete i Australien.

Besök New York City på en snäv budget.

ako woman