Home \ semester
 

Skriv en recension om ett hotell.

 

På grund av de erfarenheter du har gjort under din resa kan du vilja berömma eller rita hotellet där du har övernattat. Om du vet hur du skriver en testrapport kan du dela din åsikt med andra och hjälpa dem att göra väl förberedda researrangemang om deras boende.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Välj en webbplats som delar recensioner, till exempel: B. TripAdvisor eller holidaycheck.de       
 2.  
 3.             2      Förbered dig själv och berätta varför du gjorde resan. Dela om resan var en affärs- eller nöjesresa och om du tog din familj med dig eller ej. Du kan också skriva hur många gånger du reser eftersom det påverkar din trovärdighet som informationskälla.        
 4.  
 5.             3      Ange vilken rumstyp du har bokat. Detta kan vara till stor hjälp för läsarna, eftersom de kan bestämma vid denna tidpunkt vilken översyn de vill läsa på.        
 6.  
 7.             4      När du skriver din recension, var exakt och beskrivande och använd rätt stavning och grammatik.  
    
  • Advisera resenärer med detaljer som du skulle vilja ha känt före din resa.
  •  
  • Ge information om fastigheten som inte finns på webbplatsen. Skriv om det finns en, två restauranger intill och maten var rimligt prissatt eller säg att hotellet är avskilt och du var tvungen att äta i den dyra hotellets restaurang.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ge specifik information om din resa, till exempel om du hade en trevlig concierge eller den hembiträda djuren från handdukarna varje dag.        
 10.  
 11.             6      Inkludera bilder om det är möjligt på sidan. Sägningen "En bild är värt tusen ord" är sant, speciellt om du kan se obehagliga förhållanden som ingen hotellgäst ska utsättas för.        
 12.  
 13.             7      Inkludera information om var du bodde. Lista de största attraktionerna som var där, var ärliga när du säger hur långt från stranden verkligen var eller berätta om du betalade dum och dum taxi kör för att komma från flygplatsen till hotellet.        
 14.  
 15.             8      Dela information om utrustningen. Berätta om poolen var riktigt stor som den såg ut på bilderna, om sängen var bekväm eller du sovande på en matt madrass eller omnämnde kvaliteten på TV och kabelmottagning.        
 16.  
 17.             9      Diskutera de tjänster som tillhandahålls av fastigheten. Skriv om hur artig eller oförskämd personalen var, om personalen har behandlat förfrågningar i tid och i vilket fall som helst kommentera hur rent pigorna lämnade rummet.        
 18.  
 19.             10      Fokusera på den stora bilden. Ett litet misstag, som att glömma att lägga ner ett nytt schampo och balsam, kan vara ursäkta om resten av upplevelsen var underbar. Skriv om hela vistelsen och häng inte på mindre, irrelevanta detaljer.                  
 20.  
             

Tips .

             
Semester populär:
Överlev en flygkrasch.

Adress ett vykort.

Organisera världsresa.

Camping på campingen.

Flyga förgäves.

Förpacka hemifrån i en vecka.

Köp en resväska.

Besök Vatikanstaten.

Planera en resa till New York City.

Planera en kryssning.

Gör ett lägereld.

Byxa byxor.

Rulla upp kläderna för att packa.

Bjud in vänner till Lyft.

Skriv en referens till softsurfing.

Lev på gatan.

Emigrera till Kanada.

Klä sig ordentligt i Dubai.

För att få ut det mesta av en semester på vandrarhemmet.

Överlev utan verktyg på en öde ö.

Uttala Nevada.

ako woman