Home \ semester
 

Hitta ett billigt flyg till London.

 

När det är riktigt tillgängligt, är internationella flygningar idag ett sätt att välja för många människor när semestertiden kommer. Flyg har blivit ett ganska grundläggande behov, idag erbjuder nästan alla leverantörer samma dåliga service. Här är några förslag på hur man sparar pengar på ett flyg till Storbritannien.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Sök större resewebbplatser. Jämför priser. På vissa sidor visas priserna på returflygningar separat. Därför kan de vara billiga först. Om sidan A visar dig $ 300 och sidan $ 500, tror du säkert att sidan A är billigare. Men kom ihåg, det 300 euro du såg var bara det utåtgående flyget. Om du väljer ett returflyg finns det ytterligare 300 €, så summan är 600 €. Webbplats B visar sig vara billigare eftersom det visar dig det slutliga priset på båda flygningarna.        
 2.  
 3.             2      Se om du kan flyga utan säsong. Flyg är billigaste i januari och dyraste i juli och augusti. Om du letar efter specialerbjudanden kan du ofta hitta flyg till € 100 i januari. I mitten av sommaren är det ännu svårt att hitta 500 flygningar.       
 4.  
 5.             3      Planera framåt. Vänta inte till sista minuten då priserna verkligen går upp. Men de kan vara högre om du bokar för tidigt i förväg. Försök boka några månader före flygningen.       
 6.  
 7.             4      Resa på mindre upptagna dagar. Det är billigare att flyga på tisdag eller onsdag än på en annan dag i veckan. Om du bokar ditt returflyg på dessa dagar kan du spara 100 euro eller mer när du bokar ett flyg.       
 8.  
 9.             5      Observera att London har flera flygplatser att välja mellan, inte bara Heathrow. Vissa flygbolag flyger till London Hatwick, och några gånger flyger några nya företag till London Stansted.       
 10.  
 11.             6      När du söker söker du alltid efter lågprisflygbolag och dem från ditt eget land.        
 12.  
 13.             7      Använd Internet. Det är ganska logiskt, men det finns många webbplatser där du kan jämföra priser.       
 14.  
 15.             8      Fråga vänner som reser mycket för affärer, om de har frekventa flyger miles att sälja till dig. En öre mil är ett ganska bra pris du kan betala dina vänner. Så, om flygningarna är mycket dyrare än 300 euro, kan du verkligen dra nytta av båda. Observera att det är svårt att hitta det vanliga flygeralternativet i sista minuten, så boka tidigt för att se till att du har en plats innan du lita på den.       
 16.  
 17.             9      Använd studentrabatter. Om du är student, sök på webben för studentresor . Du borde hitta några bra studentinriktade resebyråer som erbjuder flyg till London för 120 euro tur och retur över sommaren.       
 18.  
 19.             10      Var flexibel. Om du är flexibel, resa ensam och behöver inte mycket bagage, överväga kurirflyg. Det förväntas att du kommer att klä sig ganska bra, acceptera ett litet paket på flygplatsen och överlämna det till en agent på London flygplats. I gengäld flyger du till en mycket rimlig takt.       
 20.  
 21.             11      Registrera dig för uppdateringar. Många stora bokningsserviceleverantörer erbjuder e-post eller SMS-uppdateringar eftersom priserna blir billigare eller matchar dina priskrav för en viss plats. Gör dina läxor, vilka sidor erbjuder detta. Avbryt abonnemanget efter ditt flyg, annars fortsätter du att ta emot kampanjen.                 
 22.  
        
Semester populär:
Njut av sommarsemestern (för tonåringar).

Förbered dig på en strandresa.

Paket för en flygresa.

Bilstopp.

Undvik att drunkna.

Kolla in ett hotell.

Njut av sommarsemestern (för tonåringar).

Lär känna andra kulturer.

Sova i planet.

Bilstopp.

Gör en bra siffra på stranden.

Köp en Florida Sunpass.

Paket för en festival.

Hitta den sanna norra.

Resa med ett vapen på ett plan.

Gå till ett minimalistiskt tält.

Resa genom Europa.

Dressing i Italien.

Besök Vatikanstaten.

Resa billigt.

Förbered dig på en långflygning.

ako woman