Home \ semester
 

Resa med flyg.

 

Att resa med flyg kan ibland vara ganska irriterande, oavsett om du åker på en efterlängtade semester eller mötespotential företagskunder. Detta har varit speciellt fallet sedan den 11 september 2001. Med bara några rimliga förberedelser är du mindre stressad och mår bättre när det gäller att komma på planet. Så du kan också göra saker mycket enklare för dina medresenärer!

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Packa vad du behöver men packa bra. Kontrollera flygbolagets hemsida för regler och restriktioner för incheckat bagage och bagage och väga dina väskor innan du lämnar. Om ditt bagage har större vikt än tillåtet, måste du betala extra och om du har varor som du inte kan bära med flyg kan detta orsaka säkerhetsproblem.       
 2.  
 3.             2      Ta viktiga dokument med dig. Ditt pass, flygbiljetter, visum och andra dokument du behöver under din resa.  
    
  • Kopiera viktiga dokument. Håll en kopia av var och en av dina dokument separerade från originalet. Ge en annan kopia till en vän du litar på. Dessa kopior hjälper dig att återställa originalen om du förlorar ditt bagage.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skriv ut boardingkortet hemma. Vissa flygbolag gör att du kan skriva ut boardingkortet när du köper flygbiljetten online. Som ett resultat behöver du inte köa vid incheckningsdisken men kan gå direkt till säkerhetscheckpunkten.        
 6.  
 7.             4      Använd lämpliga kläder för säkerheten. Flygolyckor händer inte ofta, men de händer. Om det är nödvändigt att lämna planet via den uppblåsbara bilden eller, ännu värre, att gå på flygelens vinge, är det sista du vill ha på shorts, en tank eller höghäftande skor. Klä bara på: bomull eller kläder av naturfibrer (syntetisk kläder är lättare brandfarligt), långa ärmar och byxor, förnuftiga skor, helst sneakers. Om du inte bär sneakers ska du bära robust skor som gör att du mår bra, vilket du kan sätta på och ta av för säkerhet. Sportskor eller gataskor som du enkelt kan glida in är ett bra val.  
    
  • Håll dina skor på planet. Det sista du vill ha är förmodligen, i en nödsituation, sämre på dina skor.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta med endast minsta mängd handbagage. De flesta flygbolag tillåter idag två stycken handbagage, inklusive ett "personligt föremål" som en väska eller ryggsäck. Packa de viktigaste sakerna i ditt bagage. Dessa inkluderar z. Läkemedel, läsartiklar, reseinformation, pass, lite bagage (om ditt bagage kommer sent eller förlorat), ett mellanmål och andra föremål utan vilka du inte kommer på planet som en MP3-spelare. Ta ett litet handbagage som passar in i bagagehylsan för att hålla det redan begränsade fotbrunnet klart.        
 10.  
 11.             6      Ta med din egen filt och kudde. Flygtrafiken kan bli outhärdlig utan dessa viktiga komfortartiklar. Det betyder inte att du ska ta med din egen filt och kudde med dig. I resebutiker, online och på flygplatsen, kan du köpa nackkuddar och filtar som viks till storleken på ett DVD-fodral. Du vet aldrig vem som använde flygbolagets filt och kudde framför dig eller hur hygieniska dessa artiklar kan vara.        
 12.  
 13.             7      Ta hälsoprodukter med dig. Tuggummi kan hjälpa till att hålla öronen öppna. Öronproppar mildrar luftmotorns humör. Även om du inte kommer i luften annars kan Dramamine vara en livsparare om planet kommer i turbulens. Ta ett expectorant före flygningen om du har en kyla eller sinusinfektion och ta en näspray om du måste.        
 14.  
 15.             8      Om du har en långflygning på natten, ska du sova! Du vill noga äta och titta på en film, men kom ihåg att det kan vara morgon när du anländer beroende på destinationen. Det är inte roligt att jetlag.  
    
  • Ställ din sängtid så mycket som möjligt efter den tid det har vid din destination. Även om du inte helt kan undvika jetlag kan du minska den.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Ta en måltid eller ett mellanmål med dig. Många flygbolag serverar inte längre måltider, och de förpackade måltider som säljs är vanligtvis ganska dåliga. Undvik att ta vätskor (drycker, soppor, etc.) eftersom du inte kommer att tillåtas genom säkerhetskontrollen. Bättre att ta smörgåsar, chips, kex, malet frukt och grönsaker med dig.        
 18.  
 19.             10      Drick tillräckligt med vatten. Luften i planet är ofta mycket torr. Du kan ta en tom flaska och fylla den med vatten efter säkerhet, eller du kan köpa en drink. Om du har torra hudproblem kan du använda en fuktgivande lotion eller kräm. Du borde inte dricka alkohol och salt för mycket.                  
 20.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Semester populär:
Från San Francisco flygplats körs till stadens centrum.

Läs tidvatten tabeller korrekt.

Övervinna en post semesterdepression.

Paket för en camping resa.

Hitta den sanna norra.

Använd en karta.

Överlevande på en ensam ö.

Resa med en pacemaker.

Snabbt få igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen.

Billiga mat i Las Vegas.

Resa och arbete i Australien.

Kör bil i Indien.

Få det bästa priset när du bokar ett hotell.

Kontrollera inloggningsstatusen för en amerikansk invandring.

Packa en resväska.

Resa runt om i världen gratis.

Läs tidvatten tabeller korrekt.

Låt dig inte bli uttråkad under semestern.

Klä sig ordentligt i Dubai.

Ändra pengar.

Hitta billiga hotell.

ako woman