Home \ semester
 

Resa med ett vapen på ett plan.

 

Om du gillar att skjuta på platser som är långt ifrån hemma, behöver du förmodligen ta ett vapen (och ammunition) på ett flygplan för att komma till din destination. Medan många "vapenmål" är inriktade på högpresterande och jaktgevär, är många "mål" för en målspelning där vapnen vanligtvis är fler gevär, flyggevär och pistoler.

              

Förfarande .

    

    1      Resa i USA  ,

    
   
 1.            1      Få en bra resväska. De bästa fallen är från Pelican, Starlight och liknande tillverkare. Dessa fall är robusta! Förmodligen kan en tank rulla över dem utan att skada innehållet. Hantering av bagage på flygningar kan vara grovt, så den bästa resväskan är ett krav. Den vanliga resväskan från Wal-Mart är helt enkelt inte tillräckligt. 
    
  • De bästa fallen har ett skumfoder som kan skräddarsys efter ditt vapen (s). I många fall måste du klippa ut eftersom vapnen inte passar in i fallet utan det. Klipp inte öppningar för ammunition - även om du reser med bil är det ofta olagligt att hålla ammunitionen med vapnet. Du kan dock göra plats för tidningar och annan utrustning.
  •  
  • Pistoler kan packas i vanligt bagage. Eftersom stöld av ett vapen måste övervägas kan det vara fördelaktigt om du har en resväska som inte indikerar att det är ett vapenfall. Självklart ger den den här "dimman" när du har dina pistoler i vanligt bagage. Vissa människor packar gevär i reseklubbar för golfklubbar. Pelican-stilfall är inte så uppenbara som ett pistolfall eftersom de också används för demonstrationsutrustning, verktyg och instrument.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vissa tror att sökande ska demonteras innan de reser. Detta är nog inte nödvändigt i de rekommenderade tjocka skumfodralarna, men det är ett enkelt steg som kan förhindra problem.       
 4.  
 5.             3      Använd ett icke-TSA-certifierat lås. Medan många kan berätta att du tar ett TSA-certifierat lås, är detta faktiskt förbjudet av 49CFR 1540.111, regleringen för att skjuta skjutvapen. Det bör noteras att TSA normalt tillåter användning av TSA-lås, men i verkligheten är de inte lagliga, eftersom de är utformade för att öppnas med en TSA-huvudnyckel, såsom anges i ovan nämnda regel är uttryckligen förbjuden. TSA kommer att fråga dig om att låsa upp resväskan eller ge dig en nyckel (ge inte nummerkombinationen om du använder ett kombinationslås), då kommer de visuellt att kontrollera förpackningen på din pistol och sedan lämna dig resväskan stäng den igen eller låsa den och returnera nyckeln till dig. TSA-agenter är inte utbildade för att hantera skjutvapen och får inte använda dem, så det borde inte finnas någon sådan kontakt. Om en agent anser att en närmare inspektion krävs, måste han ha en brottsbekämpande tjänsteman komma över för att utföra den funktionen. Om en omprövning anses nödvändig efter att resväskan har kontrollerats, kommer de att hitta ägaren och få honom att öppna väskan igen, så det är klokt att stanna i fältet eller på planet efter att vapnet har kontrollerats. Köp de bästa icke-TSA-lås som du kan hitta.       
 6.  
 7.             4      För skjutvapen är det första steget efter att ha anlänt till flygplatsen att gå direkt till bagagepåståendet - du kan inte använda incheckningen av curbside. Berätta assistenten vid räknaren att du har ett vapen att kontrollera. (Observera att luftrör eller luftpistoler inte betraktas som skjutvapen och behöver inte deklareras utan måste anges i incheckat bagage och därför är det klokt att varna agenten för att undvika förseningar på grund av missförstånd). Lufttankar är inte tillåtna efter bagagekontroll utan intern inspektion. Det vill säga en behållare fäst vid ett vapen anses vara en del av vapnet i stället för en behållare. Begränsa dig till en fast behållare - om du behöver ytterligare behållare, förbered dem antingen för internkontroll (röntgen är tyvärr inte tillräcklig) eller skicka dem separat. Bara om det är en bra idé att resa med verktyget för att möjliggöra en intern inspektion av en luftriffbehållare. När det gäller behållarna ska lufttrycket släppas före inspektionen eller, vid behov, släppa trycket ut med verktyget. Det finns ingen explosionsrisk på grund av resan.       
 8.  
 9.             5      Medarbetaren kommer att be om indikationen på att vapnet inte laddas. Du måste fylla i ett formulär med den information som finns i resväskan. Du får ett bagagekontroll för ditt vapen och annat bagage. Ditt vapen kommer att skickas till inspektören för bagageinspektion för nästa fas av inspektionen.       
 10.  
 11.             6      Ammunition kan packas separat i ditt inkorgade bagage eller i samma resväska som vapnet (minst lika länge som kaliberna är under 0,75). Det kan också tillämpas statliga restriktioner på packning av vapen och ammunition! Det finns vanligtvis flygbegränsningar när det gäller hur mycket ammunition som kan transporteras, vanligtvis 5 kg per person. Fråga flygbolaget i detta avseende. Återigen kan du alltid skicka ammunition separat. Medan det är relativt lätt att skicka ammunition är det inte lätt att skicka vapen.       
 12.  
 13.             7      Kontrollen av TSA är vanligtvis ganska volatil. Som nämnts ovan får de endast göra en visuell inspektion av skjutvapenens förpackning och innehållet i resväskan. Du kan noggrant söka resväskan, vilket innebär att du kan behöva manipulera vapnet med förpackningen, men du får inte manipulera vapnet på ett sådant sätt att du öppnar mekanismen, tar bort delar eller tidskrifter eller på något sätt isär. Om det anses nödvändigt av ombudet måste de ringa en brottsbekämpande tjänsteman för detta. Medan osannolikt kan du bli ombedd att förklara dina skäl för att resa med ett vapen. Om så är fallet, var vänlig. Ett kort, enkelt svar är tillräckligt. Något som "skydd under min resa", "jakt" eller "deltagande i en skytte händelse". Förmodligen inte frågad. Kanske beundrar de även vapnen.       
 14.  
 15.             8      När inspektionen är klar stänger du fallet, låser det och tar din nyckel till dig. Ditt vapen ska då bli "bagage", förutom att det kan omdirigeras till speciell hantering vid ankomst till din destination. Medan flygbolaget kan berätta att ditt vapen kommer in i ett annat område än ditt bagage (tänk på skidor), i praktiken är de ofta bara bagage och kommer med dina andra väskor. Fråga inspektören vart du kan förvänta dem om du inte är informerad, och fråga omedelbart personalen vid ankomstflygplatsen, men var beredd att söka efter speciell hantering, både för normal bagage och för bagage.                 
 16.  
             

    2      Internationella resor  ,

    
   
 1.             1      Förutom ovanstående måste du följa reglerna för tullarna i ditt hemland och destinationsland samt alla transitländer vid internationell resa.        
 2.  
 3.             2      Planera din resa med direktflyg, om möjligt. Detta förhindrar inte bara förseningar utan förhindrar också förlorat bagage och eventuella problem med att transportera ett vapen genom ett tredjeland.       
 4.  
 5.             3      Få alla nödvändiga formulär för destinationslandet tidigt. Bekräfta även detta genom att ringa till destinationslandets ambassad och se till att du inte saknar något. Evenemangsarrangörer kan ofta ge det mesta av den information som behövs för att importera ett gevär i sitt land. Pistoler kan vara mycket svårare.       
 6.  
 7.             4      Om du reser från USA får du US Customs Form 4457, som personligen kommer undertecknas av en tulltjänsteman före avgång. Så du kan återinföra ditt vapen till USA utan att betala tullar (detta gäller särskilt för vapen som tillverkats utanför USA, liksom kameror och andra utländska produkter). Om du har denna blankett, behåll den för att du kan använda den igen. Detta kan göras på avresedagen, men se till att det finns ett tullkontor vid din avgångsflygplats. Ring direkt till kontoret och lita inte på information från ditt flygbolag angående tillgången på ett tullkontor.       
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Semester populär:
Kör bil i Indien.

Kontrollera flygbokningar.

Ansök om Schengenvisum.

Emigrera till Schweiz.

På svenska jag älskar dig säger.

Japanska medborgaren blir.

Flyger med barn eller småbarn.

Sova i planet.

Vik en skjorta för en resa.

Prenumerera på prislarm på kajak.

Tvätta kläder när du reser.

Montera Survival Kit.

Resa med en pacemaker.

Smidigt komma igenom säkerhetspunkten vid flygplatsen.

Urinera på en vägresa.

Läs en karta.

Uppgraderad till första klass.

Få rätt vaccinerade för resor.

Hitta ett billigt flyg till London.

Emigrera till Schweiz.

Urinera på en vägresa.

ako woman