Home \ semester
 

Hämta hemifrån i en vecka.

 

Om du kör en stund och inte vet hur mycket (eller vad) ska ta med dig, kommer den här guiden att berätta vad du förmodligen behöver.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Du borde veta exakt hur många dagar du är borta. Om det är 5 dagar, packa bara för sex. Har alltid ett -klart -paket.       
 2.  
 3.             2      Gör en lista över allt du använder på dagen. Paket för antalet dagar du kommer att vara borta, plus en . Tänk på baddräkter (om du behöver dem), pijamas och jackor (om det behövs).        
 4.  
 5.   3      Börja med din destination: Är du med en vän eller familjemedlems hus där du ibland kan använda sina tillhörigheter? Eller är du på ett hotell där inte allt är tillgängligt? Tvättservice kan vara tidskrävande och dyrt, och de flesta exklusiva hotell erbjuder tvättstuga. Denna tjänst är verkligen stor, men dyr!     
 6.  
 7.             4      Börja med ditt huvud: schampo, balsam, gel, spray, din egen pensel och kam (så att du aldrig får lus) etc.        
 8.  
 9.             5      Förpackning för ditt ansikte. Användar du krämer och rengöringsmedel du behöver? Ta en tandborste och ett prov av tandkräm. Om du inte har en tandborstehållare, använd en väska. Packa inte mer än 100 ml i ditt bagagepåfyllning - fyll i alla större behållare i 100 ml flaskor, annars kommer säkerhetstjänsten på flygplatsen att behålla dem.        
 10.  
 11.             6      Packa kläder. Håll det neutralt så det går med allt, och glöm inte underkläder och pijamas! (Du borde ta lite mer underkläder med dig, så packa så många dagar som du håller dig borta, plus minst mellan - det gör aldrig ont för att vara säker). En bra sak är att packa fyra par shorts / kjolar och 9 T_Shirts eller toppar och matchande flip-flops. Kom också ihåg att packa de enda viktiga baddräkterna om ditt hotell har en pool. Tänk på badlakan, solskyddsmedel och andra poolartiklar.  
    
  • Skor: Försök packa så att du har matchande kläder för de skor du har på platsen, och om inte, försök bara packa ett annat par, det sparar verkligen utrymme. Finns det en pool eller strand? Du behöver nog bara ett par flip-flops.       
  •  
         
 12.  
 13.             7      Packa upp andra saker som läkemedel - om du går till flygplatsen dessa dagar måste du vara på den säkra sidan, så ta ett recept eller något. Ta nog för resan plus en eller två dagar.        
 14.  
 15.             8      Pack elektroniska enheter. Tänk på din telefon och laddare. Detta är särskilt viktigt när du är väldigt långt hemifrån - så att du kan nås. Detsamma gäller för din bärbara dator om du tar den med dig. Tänk på dess anslutningar och kablar för strömförsörjningen. Detsamma gäller för en iPod eller MP3-spelare - ta med USB-kabeln och laddaren.        
 16.  
 17.             9      Tänk på saker som kommer att underhålla dig. Dessa är tidningar, musik och böcker.        
 18.  
 19.             10      Glöm inte dina underkläder, pengar och lollies och godis när du reser i bilen.        
 20.  
 21.             11      Glöm inte saker att underhålla barnen. Det är inte kul att glömma DS eller iPod eller ens telefoner.                  
 22.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Semester populär:
Hitta billiga hotell.

Packa en strandpåse.

Ha en perfekt sommar.

Var en bra soffsurfing värd.

Ansök om amerikansk medborgarskap.

Lär känna andra kulturer.

Från San Francisco flygplats körs till stadens centrum.

Pak som en tonårsflicka för en flygresa.

Lär känna andra kulturer.

Köp en Florida Sunpass.

Bygg ett kupoltält.

Resa spontant.

Packa ryggsäcken ordentligt för en vandringstur.

Grab bras.

Camping på campingen.

Ha en perfekt sommar.

Vik en kostym för resan.

Resa med en pacemaker.

Att vara kulturellt känslig under resan.

Rese med endast en påse.

Packa en resväska.

ako woman