Home \ semester
 

Planerar en resa till London.

 

London är det perfekta resmålet för historiska byggnader, palats trädgårdar, shopping och bra evenemang. London ligger vid Themsens flod, besökare kan antingen resa till Heathrow Airport eller leta efter billiga flyg till Gatwick Airport, vilket är ett kort tågresa från London. London tunnelbanan och de typiska svarta taxibilarna gör det enkelt att utforska staden och sakna sightseeing. Det är viktigt att överväga vädret, massorna och händelserna på din resa till London för den perfekta semestern.

                

Förfarande .

    
   
 1.   1      Tänk på väder och onslaught av besökare när du planerar en resa till London. September är en av de mest soliga månaderna, november är den regnigaste månaden.  
    
  • De goda tiderna för en resa till London är november till mitten av december och jul till mitten av mars. Hotellpriserna är cirka 20 procent lägre under dessa månader.
  •  
  • Briterna går på semester i juli och augusti, så att besökarnas rush är större och det är svårare att hitta hotell. Men på denna tid på året kan du njuta av utomhusfestivaler som 3-dagars Notting Hill Carnival i augusti.
  •  
  • Under London Fashion Week i februari och september möter designers och media i London. Om du inte är intresserad av att få reducerade delar från designer samlingar efter denna händelse, bör du undvika en London resa vid dessa tillfällen.
  •  
         
 2.  
 3.      2      Planera att resa till London i mars om du vill se den berömda University Boat Race. Sedan 1829 har Cambridge och Oxford utmanat varandra vid denna årliga roddhändelse på Themsen. Mer än 250 000 besökare deltar varje år i denna gratis evenemang.     
 4.  
 5.      3      Besök London i april för Virgin London Marathon. Idrottare måste övervinna kullerstensgator som vandrar genom London. Varje år deltar cirka 30 000 deltagare i loppet, med ett visst antal startplatser reserverade för internationella löpare.     
 6.  
 7.      4      Besök den världsberömda Chelsea Flower Show i maj om du är intresserad av trädgårdsarbete. Denna 4-dagars evenemang sponsras av Royal Horticultural Society. Du kommer att bli förvånad över färgglada och noga lära dig mycket om trädgårdsodlingen. Biljetter kan köpas online i förväg.     
 8.  
 9.      5      Gå till London i juni för att se Trooping the Color parade som markerar drottningens födelsedag, som faktiskt är april. Vid denna händelse marscherar mer än 1400 hushållsdeltagare med hästvakter i sina berömda röda uniformer och svarta björnhattar. Paraden deltar av cirka 200 hästar och 100 musiker.     
 10.  
 11.      6      Besök London under Lawn Tennis Tournament i Wimbledon, som börjar i juni och varar fram till juli. Denna Grand Slam-tennisturnering spricker med tradition och ger dig möjlighet att se de bästa spelarna i världen i aktion.               
 12.  
             

  Video     Det är möjligt att denna tjänst utbyter information med Youtube.  ,

    
    
 
 
        
Semester populär:
Gå ut ur en fast bil (lyft).

Bli äventyrare.

Gör en bra siffra på stranden.

Hitta vandrarhem i Europa.

Kontrollera flygbokningar.

Planerar en Disney semester.

Komma igenom långa stopp vid flygplatsen.

Betalas för resor.

Ange USA med ESTA.

Från San Francisco flygplats körs till stadens centrum.

Kommunicera med människor från andra kulturer.

Förbered dig på en långflygning.

Skriv en referens till softsurfing.

Organisera världsresa.

Förberedelser för internationell resa.

Skriv en referens till softsurfing.

Resa genom Europa.

Överlev utan verktyg på en öde ö.

Resa runt om i världen gratis.

Resa med ett vapen på ett plan.

ako woman