Home \ semester
 

Hur man packar ett handbagage.

 

Om du sitter fast i en metall kan du tusentals meter över marken i timmar, du vill inte bli uttråkad. Ett välpackat handbagage är det enda som står mellan dig och tristess. WikiHow är där för att hjälpa dig att packa ditt bagagebagage perfekt. Så att du har allt med dig och flygningen är så trevlig som möjligt.

              

Förfarande .

    

    1      Pak ditt handbagage för dagen  ,

    

En påsepåse kommer att stuvas under dina fötter. En resväska, å andra sidan, ligger över dig i förvaringsområdet. Normalt kan du ta två handbagage med dig. Men du kan också ge upp en större resväska och bara ta påsen på planet. Om du vill veta hur man ska packa en resväska, gå sedan till metod 2. <91112>  

   
 1.            1      Ta rätt väska. Kontrollera om väskan är lite tung, lätt att bära och du kan stash allt du behöver. Ännu viktigare bör det inte överskrida de dimensioner som föreskrivs av flygbolaget. För att göra detta, läs FAQ (Vanliga frågor) från ditt flygbolag och se vilka dimensioner som är tillåtna. Om du flyger med flera flygbolag väljer du väskan som uppfyller alla flygbolag. Ett bra sätt att bestämma om en väska passar eller inte är att föreställa sig om påsen passar under sätet.  
    
  • Semesterhandbagaget. Det perfekta handbagaget för detta är en väska med många små väskor. Så du kan ordna dina saker bra. I en väska kommer plånboken eller mobiltelefonen, i en annan väska, sminken, en väska till boken, etc. Stora väskor, kurirväskor eller skolväskor är ett bra alternativ för detta och ger dig tillräckligt med utrymme för dina saker.
  •  
  • Verksamheten fortsätter. Som du kanske har märkt är en portfölj väldigt användbar för arbetande resenärer. Hitta en väska som du kan hänga över din axel om du någonsin måste springa för ett flyg. Portföljer har ofta inbyggda kalendrar och ger fickor till din plånbok, mobiltelefon, nycklar och andra användbara saker.
  •  
  • Barn / Tonåringar / Studerande Hand Bagage. Ryggsäckar är perfekta för bärbara datorer, läroböcker, läromedel och leksaker. Tack vare blixtlåsningarna stanna saker där de borde vara. Du kommer inte att förlora din Gameboy eller anteckningsbok.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gör dig själv en lista. Det är bäst att börja med de viktigaste, då konversationen och jobbet. De grundläggande sakerna inkluderar ditt pass, din plånbok med pengar och kreditkort i den, din mobiltelefon, läkemedel och självklart din flygbiljett. Andra viktiga saker är:  
    
  • Arbets- eller skolmaterial: Detta inkluderar din bärbara dator, telefon, laddare, företagsanmälningar, skolposter, hushållsarbete etc.
  •  
  • Underhållning: Böcker, hörlurar och en iPod, din kamera, spelpojke, titta på filmer, tidskrifter, reseguider, leksaker etc.
  •  
  • Läkemedel och toalettartiklar: Det är bäst att ta med dig medicinen ombord. Man kan också tänka på reservlinser, munvatten etc. för att ta ombord.
  •  
  • Saker som hjälper dig att sova: nackkuddar, ögonmask, öronmuffar etc. Uppblåsbara nackkuddar är bäst eftersom de tar lite plats.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Förbered dig på en obehaglig vistelse. Om ditt anslutande flyg är försenat eller ditt bagage är vilse, bör du vara beredd. Du kan ta några grundläggande saker ombord. Det skulle till exempel vara:  
    
  • En tandborste och tandkräm, en kam eller hårborste, en ny uppsättning underkläder och en deodorant.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kontrollera att dina elektroniska enheter är skyddade. Handbagage komprimeras ofta. Om du tar med din bärbara dator, se till att den bärbara väskan är stabil.        
 8.  
 9.             5      Var försiktig med vätskor i handväskan. De flesta vätskor är inte tillåtna ombord. Du måste packa vätskorna i en förslutbar plastpåse. Varje passagerare får bära en av dessa påsar. Vätskorna är begränsade till 100 ml vardera. Så bär inte några stora vätskor i ditt bagage.  
    
  • Du kan antingen packa större flaskor i din resväska eller köpa objekten på din destination. Köp vattenflaskor och drycker efter att ha passerat säkerhetscheckpunkten.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Packa viktiga saker i sidofickor som du lätt kan komma tillbaka till. Du måste till exempel visa ditt pass och biljett minst två gånger. Du bör därför kunna komma åt det snabbt. Förpacka först de viktiga föremålen, men lägg dem inte på botten av påsen.  
    
  • Om du packar din bärbara dator, se till att den är inom räckhåll när du är säker. För det mesta måste du sätta din bärbara dator ur fickan för att få den skannad. Detta gäller även din plastpåse med toalettartiklar.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Förpackning för tristess. När du har packat de grundläggande grejerna, sätt underhållningspratarna i fickan. Om du sätter dessa saker i slutändan så ser det till att alla saker som verkligen är viktiga redan finns i väskan. Överbelasta inte din väska. Du vill inte lura runt en 15 kilo väska med den. Se till att du låser din väska så att ingen av dina saker faller ut.  
    
  • Välj ditt favoritflygbolag. Vissa flygplan har byggt underhållningssystem. Ibland finns det filmer under flygningen och vissa erbjuder inte ens mat. Packa dina tråkiga saker ordentligt.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Använd varma kläder på planet. Att ha på sig en tröja eller jacka är alltid en bra ide eftersom temperaturen ofta är mycket kall i flygplanet. I värsta fall kan du fortfarande ta av jackan.                  
 16.  
            

    2      Packa din resväska  ,

    
   
 1.             1      Köp din resväska klokt. Varje flygbolag har egna riktlinjer angående storleken på handbagaget. Kontrollera därför ditt flygbolagets webbplats.  
    
  • Du borde köpa en resväska som endast har två hjul, eftersom fyrvalsfall tenderar att hålla dem rullande runt i området. Till exempel i bussen till planet.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sätt ut alla kläder du vill ta med dig. Om du gjorde det, halvera du numret. Du måste tänka små, eftersom du måste packa den i en liten resväska. Behöver du verkligen 10 byxor och T-shirts? Förmodligen inte. Bara packa vad du verkligen behöver. Försök också packa lättare tyger också. Jeans är till exempel tyngre än bomullsbyxor.  
    
  • Koordinera färgerna på dina kläder. Så du kan använda vissa saker för flera outfits. Glöm inte, svart passar överallt.
  •  
  • Om du verkligen har problem med att begränsa antalet plagg, prova följande regel: T-shirts är bära i två dagar, byxor i tre dagar. Använd denna regel och se om du nu kan minska antalet kläder.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Toalettartiklar. Eftersom du tar det som handbagage måste du sätta det i en förslutbar plastpåse. Mängden vätska är begränsad. Därför bör du köpa större saker på destinationen, eller använda de fria objekten som erbjuds på hotellet.        
 6.  
 7.             4      Planera din reseffekt innan du lägger allt i din resväska. Du bör lägga på dina tyngsta saker så att du inte behöver packa dem i ditt bagage. Bär dina jeans, jacka och tungaste skor. Så du har mer utrymme i ditt handbagage.        
 8.  
 9.             5      Ta med underhållningsprodukter, elektronik och andra små saker i ditt bagage. Normalt är två bärartiklar tillåtna. En är placerad i disken och en under sätet. Läs Metod One för tips om hur du bäst ska packa en påsäck.        
 10.  
 11.             6      Det finns många sätt att packa effektivt. Använd en metod och kombinera. Men se till att du snabbt kan ta bort toalettsäcken vid säkerhetskontrollen. Några bra packningstekniker är:  
    
  • Rullningsmetoden: rulla, rulla, rulla dina byxor i små rullar! Rulla också de andra kläderna tillsammans. Hur man sparar utrymme. Jämfört med vikning finns färre rynkor.  
  •  
  • Använd vakuumpåsar. Dessa väskor kan köpas i de flesta butiker, som Target, Bed Bath och Beyond, etc. Sätt dina kläder i en av dessa påsar, lås den och pressa all luft ut ur påsen. Du kommer att bli förvånad över hur liten dessa väskor kan bli.
  •  
  • Sätt saker i alla nischer och sprickor. Sätt dina strumpor på dina skor, kläder i nischer och sprickor. Oavsett var, det viktigaste är att det passar in. Det är inte det organiserade sättet, men du kommer att kunna ta allt du behöver.  
  •  
         
 12.  
             

Tips .

      

<91112>  

<91112>           Läs mer... (6)      

Semester populär:
Kontrollera flygbokningar.

Byxa byxor.

Åka ensam.

Planera en kryssning.

Undvik att bli attackerad på gatan.

Lätt att packa.

Planeringsturer.

Lev på gatan.

Var en bra Airbnb värd.

Körning i Storbritannien.

Resa och arbete i Australien.

Hur packar du på din plagg väska ordentligt.

Ansök om ett B 2 visum (turistvisum) för USA.

Körning i Storbritannien.

Från San Francisco flygplats körs till stadens centrum.

Klä sig ordentligt i Miami.

Flyga förgäves.

Vik en skjorta för en resa.

Resa gratis.

Emigrera till Schweiz.

Använd TripIt.

ako woman