Home \ semester
 

Adressera ett vykort.

 

Det kan vara svårt att ta reda på var man ska sätta adressen på ett vykort. Även om detta är en av de enklaste sakerna om vykortskrivning, är det viktigt att du tänker på det innan skriver ditt meddelande. Men även om du glömde att använda adressen innan du skrev ditt långa och detaljerade meddelande, finns det sätt att du fortfarande kan skicka ditt vykort.

              

Förfarande .

    

    1      Placera adressen på rätt plats  ,

    
   
 1.            1      Sök efter tecken där du vill infoga adressen. På ett vykort är adressen vanligtvis inställd på ungefär halvhöjd på höger sida. Vanligtvis finns en förtryckt vertikal linje på ett vykort, vilket delar upp det i två sektioner. Om det inte finns någon bindestreck, föreställ dig bara den här raden i mitten av vykortet. Ta höger sida för adressen. 
    
  • Många vykort har också förtryckta horisontella linjer som visar dig exakt var adressen tillhör. Detta är emellertid inte alltid fallet, så du bör bara anta att mitten av högra sidan är rätt plats för adressen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sätt adressfältet på rätt ställe. Du måste själv designa postadressens adresssida om du skapar ditt eget vykort från ett foto eller en bild eller om du har köpt ett vykort som inte har förtryckta rader för adressen. Fråga det lokala postkontoret om ett vykort behöver uppfylla särskilda riktlinjer. Vykort måste emellertid vanligtvis följa följande krav:  
    
  • Vykortets adresssida måste delas in i en höger och vänster sida, varigenom den vertikala delningen inte behöver vara närvarande i alla länder. Vänster sida är för personligt meddelande.
  •  
  • Mottagarens adress, porto, postmärke och andra posttjänster måste vara till höger. I USA måste den här sidan vara minst 5 cm bred. Deutsche Post har dock strängare krav på utformningen av denna webbplats. Det är indelat i frankerings-, läsnings- och kodningszoner, med kodningszonen som går ner längs hela adresssidan. Frankerings- och läszonerna får endast vara vita eller ha svartvita pastellfärger. För ett DIN A6-vykort (148 mm x 105 mm) måste frankeringszonen vara 74 mm x 40 mm och kodningszonen 15 mm hög. Läsningsområdet där adressen är belägen ligger däremellan. Du hittar mer om kraven i Deutsche Post här.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Rita en snygg låda runt adressen för att göra det lätt att se. Det här är ett bra sätt att hjälpa postarbetaren att snabbt se mottagarens adress på ditt vykort. Det gör jobbet enklare och säkerställer att inga misstag uppstår. 
    
  • Om det inte finns någon bindestreck kan du skriva till den vänstra kanten av den här rutan utan att adressen är svår att se eller till och med missa av ditt meddelande.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Stämpla stämpeln längst upp till höger. Vid denna punkt limmas alla frimärken som standard. Du kan behöva använda flera frimärken, beroende på vilket land du vill skicka vykortet till.                 
 8.  
             

    2      Reparationsfel  ,

    
   
 1.             1      Överväg att skriva adressen först. I de flesta fall har postkort förtryckta linjer för mottagarens adress. Men ibland är adresssidan för ett vykort helt tomt. Genom att göra det vanligt att skriva adressen på vykortet innan du skriver ditt meddelande kan du förhindra att ditt meddelande tar upp hela vykortet och lämnar inget utrymme för adressen.       
 2.  
 3.             2      Pappa adressen på ditt vykort. Du kan ha mistypat adressen med en penna eller du kan ha helt glömt det. Om detta händer med dig, ta ett pappersark och dra i vykortets kontur. Överför sedan ditt meddelande till rutan du just skapat. Skriv mottagarens adress. Skär sedan ut din självtillverkade vykortadresssida och håll den på den verkliga vykortet. 
    
  • Medan postkontoret inte nödvändigtvis godkänner att du förstöra adressen, kommer de flesta postkontor att göra sitt bästa för att skicka ditt vykort.
  •  
         
 4.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Semester populär:
Pak som en tonårsflicka för en flygresa.

Resa billigt.

Resa med tåg från Singapore till Bangkok.

Charge Salik.

Lämna en recension på Airbnb.

Hitta norra utan kompass.

Packa kläder i en resväska.

Överlev en vulkanutbrott.

Att släcka eld i friluft.

Rese med endast en påse.

Resa med flyg.

Ett flygplan är ombordstigning.

Packa dina väskor.

Förbered dig på en långflygning.

Ha kul på ett hotellrum.

Hantering av hemvist.

Resa spontant.

Ange USA med ESTA.

Använda Star Alliance Navigator för iPad.

Använd en kompass.

Hantering av hemvist.

ako woman