Home \ semester
 

Flytta till Florida.

 

Det finns många anledningar till att människor vill bo i Florida. Trots allt bor cirka 20 miljoner människor där. Staten erbjuder ett varmt klimat, utmärkta skolor, många hälsofaciliteter och otaliga rekreationsmöjligheter och lockar allt fler nya invånare varje år. De flesta är från norra USA. Om du någonsin har ansett att du flyttar till Florida, eller kanske redan packar dina förpackningar, bör du läsa den här artikeln för användbara tips om att flytta till Florida.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Tänk noga på var exakt du vill bo i Florida. Förutom de grundläggande saker som måste klargöras (skolor, arbete, sjukhus, etc.) är Florida enormt och varierar kraftigt efter region. Om du inte är knuten till en viss stad, bör du bekanta dig med de fem stora regionerna i Florida och välja den som bäst passar dina behov. De fem regionerna är: 
    
  • Landzipfel Florida: Landzipfel rymmer huvudstaden i Florida, Tallahassee, och är känd för sina vackra stränder längs Gulf Coast. Gränsen med Georgien ligger bara 50 km från Tallahassee och de typiska charmerna i södra staterna liksom de vänliga människorna finns där.
  •  
  • Norden av Florida: Här är de stora städerna Gainesville och Jacksonville. Denna region är känd för de sydliga staternas kulturella atmosfär samt historiska sevärdheter.
  •  
  • Florens centrum: I denna region finns Disney World, Sea World och Kennedy Space Center. Bort från dessa stora turistattraktioner erbjuder centrum av Florida dussintals pittoreska små städer omgivna av sjöar som gör denna region så speciell.
  •  
  • South Florida: Detta är huvudstadsregionen i Florida och är hem för Everglades, Miami, West Palm Beach och Key West.
  •  
  • Southwest Florida: I denna region finns städerna Tampa, St Petersburg, Neapel, Sarasota och Fort Myers. Sydväst är känt för sina museer, konst och teater och vackra stränder.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Var beredd på vädret. Om du vill flytta från norr till Florida kan du med säkerhet säga farväl till snöstorm och kallt väder. I stället vara beredd på långa, fuktiga och sultiga sommardagar. Kuststäder erbjuder en liten uppfriskning från havets kylavindar, men mitt Florida är alltid hemsökt av en deprimerande, långvarig värme. Sommarstormar är ofta korta men kraftfulla och förekommer med en sådan frekvens att du nästan kan lägga din klocka efter dem. Resten av året är vanligtvis torr och mild, på vintern finns det enstaka kalla stavar.     
 4.  
 5.   3      Kontrollera kvalificerade bostäder för kinesisk gips, dvs dåligt gjorda gips från Kina som introducerades i USA 2001 och innehåller skadliga, flyktiga kemikalier. Se även efter fukt och mögel i husen. Speciellt hus som har varit tomma under lång tid och har varit utan strömförsörjning i flera månader, om inte år, är ofta benägna att vara avskärmade. Om du inte redan har inkluderat dessa reparationskostnader i din beräkning, borde du inte köpa ett sådant hus.     
 6.  
 7.   4      Kom ihåg att skydda ditt hem från orkaner. Detta har vanligtvis gjorts på bostadshus eller lägenheter, men om du köper ett hus måste du ta hand om det själv. Först bör du ha befintliga fönsterluckor kontrollerade eller köpa nya. Då kontrollerar och förstärker du taket vid behov och kan installeras så kallade orkanglas. Gör en vana att regelbundet strumpa upp och kontrollera ditt lager av hållbara livsmedel. Sätt på en vattenförsörjning som du behöver byta ut några månader och få batteridriven radio, batterier etc. Låt dig veta om ditt hus ligger i översvämningszonen, om möjligt även innan du flyttar dit.     
 8.  
 9.   5      Skydda din hud. Om du har solkänslig hud, måste du ta hand om dem med hjälp av lotioner, solskyddsmedel etc. Solen är väldigt intensiv i Florida. Fuktigheten som råder där lockar också många myggor, så du bör hitta en lämplig spray eller lotion i tid för att avställa dem. Detta gäller speciellt om du är känslig för myggbett.     
 10.  
 11.   6      Lär dig spanska. Om du vill flytta till södra Florida, bör du studera spanska. Andelen Latinos i den totala befolkningen växer där från år till år och även påverkan av den latinamerikanska kulturen blir allt starkare. Det blir lättare för dig att bosätta sig där om du talar både engelska och spanska. När du är där kommer du att ha många möjligheter att lära sig spanska.     
 12.  
 13.   7      Var tålamod i trafiken. Gatorna är oftast fulla av turister eller äldre medborgare som kör långsamt eller ge intrycket att de inte vet var de vill åka. Det kan vara mycket frustrerande. Det är därför bäst att vara lugn, att öva tålamod, följa skyltarna och snabbt sluta lugna sig med situationen. Florida är ett stort tillstånd som erbjuder många utflyktsmöjligheter. På grund av sin geografi (Florida är ganska platt!), Det är idealiskt för att utforska med bil.     
 14.  
 15.   8      Registrera som bosatt. Det är väldigt viktigt att du fyller i alla formaliteter så fort som möjligt. Besök webbplatsen, som har en mängd viktig information på: http://www.stateofflorida.com/Portal/DesktopDefault.aspx?tabid=38 (på engelska). Kom ihåg att skriva om ditt körkort, informera försäkringsbolag, meddela din nya adress osv. Samma sak gäller för ditt företag om du har en.     
 16.  
 17.   9      Njut av livet i Florida med alla fördelar. Vackra stränder, fascinerande vilda djur, stora städer, många små städer, utmärkt mat och trevligt väder väntar på att upptäckas av dig.  
    
  • Tillbringa en dag på stranden. Florida har en av Amerikas längsta angränsande kuster, som erbjuder gott om möjligheter att sola i den varma vita sand eller för många vattensporter.
  •  
  • Besök Kennedy Space Center. Det handlar om en timmes bilresa från Orlando och har ett spännande besökarecenter, guidade turer till raketlanseringar och chansen att se exotiska djur.
  •  
  • Besök de många nöjesparkerna. En liten onlineforskning och du får se, Florida har mycket mer att erbjuda än Disney World!
  •  
  • Ta en tur med en träskbåt genom Everglades. Detta kommer säkert att bli en oförglömlig upplevelse. Om möjligt, välj en dag när vädret är trevligt, eftersom det kan bli mycket fuktigt i träsken.
  •  
  • Besök Florida Keys. Key West är den mest kända av dessa många vackra öar. Vid ett tillfälle, bara ca 150 km från Kuba, kan du få ett foto som tagits av dig för att "bevisa" att du bara var ett stenkast bort.
  •  
                   
 18.  
             

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>                  

Semester populär:
Använd en kompass.

Emigrera till Australien.

Bestäm vad du ska packa för en semester.

Förbered dig på en långflygning.

Paket för en festival.

Återhämtning från jetlag.

Packa en toalettpåsar permanent för konstant körning.

Vik en skjorta för en resa.

Lämna en recension på Airbnb.

Rulla upp kläderna för att packa.

Resa spontant.

Camping.

Som tonåring, överlev en lång semesterresa i bilen.

Köp en pistol i Michigan.

Paket för en resa.

Montera Survival Kit.

Hitta billiga hotell.

Flyga förgäves.

Använd en kompass.

Hitta norra utan kompass.

ako woman