Home \ semester
 

Besök New York City på en snäv budget.

 

Miljoner turister från hela världen besöker New York City varje år, så det är inte konstigt att besökare spenderar mer än 1 miljard dollar varje år på stadens ekonomi. Ett besök på denna metropol betyder dock inte nödvändigtvis din ekonomiska förstörelse. Med dessa tips och tricks lär du dig att besöka New York City på en tight budget utan att behöva offra tid och njutning.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Gör en väl genomtänkt budgetplan före din resa. Om du redan vet att du ska göra ditt kreditkort glöd i de trendiga klädbutikerna, eller om du vill göra lite dyr sightseeing, kolla med din bank för att se till att pengarna verkligen är tillgängliga för dig. Det spelar ingen roll om du av ekonomiska skäl bestämmer dig för att försvaga några attraktioner - du kan fortfarande komma ihåg dessa saker nästa gång du kommer till stan.        
 2.  
 3.             2      Investera i ett förbetalt New York City Pass, vilket ger dig fri tillgång till alla stadens största attraktioner. Exklusiva biljetter, till exempel New York Pass eller New York City Pass, ger gratis tillgång till över ett dussin populära Big Apple-attraktioner, en informativ reseguide, användarvänlighet och till och med privilegiet att hoppa över köer på attraktioner att kunna - och allt till ett rimligt pris. Även om du i början kan känna att du måste spendera mycket pengar på dessa pass på en gång, på lång sikt, om du planerar att besöka så många sevärdheter som möjligt kan du spara mycket tid och pengar.       
 4.  
 5.             3      Välj den bästa tiden att besöka. Även om New York City naturligtvis lockar en mängd turister i varje säsong och har mycket att erbjuda året runt, berättar vi fördelarna och nackdelarna med alla restider: 
    Vinter: Vintersäsongen är utmärkt för att besöka New York, särskilt efter jul, när folkmassorna redan har minskat eller när staden är täckt av ett romantiskt skikt av snö. Men många turister hittar de kalla temperaturerna olämpliga för att utforska staden till fots eller besöka utomhusattraktioner som Times Square, som staden har mycket att erbjuda.  
  • Våren: Ett vårbesök är en trevlig och trevlig upplevelse, eftersom temperaturen redan är varmare och mildare, och stadens många träd, som Central Park, är redan spirande eller blommande. Å andra sidan kan staden vara ganska trångt på våren, speciellt runt påsk och under den amerikanska våren. Dessutom ökar många hotell priserna efter vintersäsongen.
  •  
  • Sommar: New York City är varmt, fuktigt på sommaren och det finns alltid risken för att regnskurar eller tung åskväder - bokstavligen - driver ut solen och mörkar dagen. Å andra sidan går många New Yorkers på semester själva under denna tid och många hotell och restauranger erbjuder sommarerbjudanden och rabatter till utländska besökare. De längre dagarna och det mest soliga vädret är ytterligare plusser.
  •  
  • Höst: En annan fantastisk tid att utforska New York City är höst, när vädret är kallare men ändå roligt och varje gathörn glimmar i färgglada fallbladverk. Hösten är dock också en av de mest populära resetiderna och är därför oftast mer trångt och dyrare än resten av året. Den senare bör i alla fall komma ihåg om du måste uppmärksamma din budget under din resa.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Det kan vara värt att tillbringa natten utanför staden och ta dagsutflykter till staden med kollektivtrafik. Detta sparar mycket pengar, eftersom boende utanför centrum är mycket billigare än i stadens centrum. Även om du bara är i staden under dagen, kan du ta emot många saker, oavsett om du spenderar din tid i Uptown, Midtown eller Downtown.       
 8.  
 9.             5      Om du föredrar att spendera dina nätter i staden som aldrig sover, bör du boka ditt hotellrum så tidigt som möjligt och söka på internet för de billigaste erbjudandenen. Tidiga bokningsrabatter är oerhört viktiga för budgetresenärer. Du kan hitta information på olika webbplatser eller resebloggar. Många hotell i Manhattan är rena, bekväma och lämpliga för alla budgetar, så en vistelse på flera dagar är lättare och billigare än du kanske hade tänkt i början.       
 10.  
 11.             6      Besök staden under veckan. Du hittar bättre hotellpriser, restaurangerbjudanden, specialrabatter på många sevärdheter och ibland ännu mindre turistmassor om du undviker helgerna.       
 12.  
 13.             7      Dra nytta av billig kollektivtrafik i New York. Medan det är naturligtvis bekvämare att ta en taxi var som helst, kommer dina taxikostnader att öka snabbt. Istället köper du ett så kallat metrocard med tillräckligt många resor för hela din semester och hoppa in i tunnelbanan eller ta bussen till din destination. Ta reda på i förväg hur du kommer till din destination, så du går inte vilse och spenderar pengar på en taxi på väg tillbaka, och lär dig också att navigera i New York City. Du kan också utforska staden till fots, vilket inte bara är gratis, men också ett perfekt träningsprogram.       
 14.  
 15.             8      Ta en snabb rundtur i den myriad av gratis attraktioner och platser staden har att erbjuda. Dessa inkluderar, men är inte begränsade till, Times Square, New York Public Library, Central Park, Ground Zero och Rockefeller Center. Platser som nämns ovan är ett absolut måste för alla New York-resor, speciellt om du är i stan för mer än en dag. 
    
  • Kom ihåg att du inte behöver skämma bort de berömda New York-klädaffärerna och varuhuset bara för att du har pengar att oroa sig för på semester. Även en fönsterköp kan vara kul och du kan till och med gå till affärerna och roa dig på dyra designerkläder och undersök dyra souvenirer.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Ät billigt. Även om Big Apple har några av de bästa restaurangerna i världen, behöver du inte äta i var och en av dem och betala räkningen i efterhand. I stället borde du prova det bästa av båda världarna genom att ha en utsökt, liten frukost och billig gatumatism till lunch och njut av en utsökt måltid i restaurangen på kvällen. Om du verkligen behöver spara pengar, överväga att ta med din egen mat. Om du köper en packad lunch eller smörgåsar och snacks i närmaste stormarknad, borde det inte kosta mer än $ 10 USD. 
    
  • Den så kallade "Restaurangveckan i New York City" är en årlig händelse som erbjuder flerspråkiga lunch- och middagsmenyer till halva priset. Vanligtvis äger restaurangveckan en gång i veckan på vintern och en gång på sommaren i deltagande restauranger. Båda årstiderna är väl lämpade för ett kostnadsmedvetet besök i staden och med den extra fördelen med billig mat i några av stadens hetaste restauranger kan du spara ännu mer pengar medan du fortfarande upplever mycket.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Välj inte ditt kreditkort vid varje tillfälle. Många av de typiska New York-souvenirerna finns också i enkla varuhus och stormarknader - mycket billigare, liksom kläder, elektronik etc.       
 20.  
 21.             11      Kom ihåg att behandla dig ibland. Även om du har eller vill vara medveten om din budget betyder det inte att du måste gå utan de kostsamma saker och aktiviteter som New York har att erbjuda. Åtminstone njuta av en utsökt middag i en fancy restaurang, köp en eller två kläder eller t-shirts som du inte skulle komma någon annanstans, eller besök den här sikten att du kanske inte kan se igen.                 
 22.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Semester populär:
Smidigt komma igenom säkerhetspunkten vid flygplatsen.

Vik en kostym för resan.

Paket för en resa.

Adress ett vykort.

Ansök om Schengenvisum.

Resa genom Europa.

Ha kul på ett hotellrum.

Besök New York City på en snäv budget.

Undvik att bli attackerad på gatan.

Sova på flygplatsen.

Planera en vägresa.

Överlevande på en ensam ö.

Paket för en resa till New York City.

Ringa internationella telefonnummer från USA.

Planera en kryssning.

Resa med en pacemaker.

Paket för en resa till New York City.

Lär känna andra kulturer.

Planera en semester.

Ringa internationella telefonnummer från USA.

Charge Salik.

ako woman