Home \ semester
 

Gör en öppen soffförfrågan på soffsurfning.

 

En öppen soffförfrågan på soffsurfning är en typ av onlineannons till medlemmar på sidan som vill spela in gäster. När du gör en Öppna Soffförfrågan kommer alla värdar att se ditt inlägg på den plats du har angett och kan kontakta dig. Att skapa en öppen soffförfrågan är ett utmärkt sätt för värdar att kontakta dig på soffsurfning istället för att leta efter ledigt boende när du planerar din resa.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Öppna en webbläsare. Dubbelklicka på din favorit webbläsares ikon på skrivbordet för att öppna den.        
 2.  
 3.             2      Gå till Couchsurfing webbplatsen. Om webbläsaren är öppen anger du adressfältet högst upp på www.couchsurfing.org och trycker på Enter. Du kommer till hemsidan för webbplatsen.       
 4.  
 5.             3      Logga in. Klicka på knappen "Logga in" och ange e-postadressen och lösenordet för ditt Couchsurfing-konto i lämpliga textfält. Klicka på knappen "Logga in" för att logga in på ditt konto. 
    
  • Du kan också anmäla dig till soffsurfing med ditt Facebook-konto. Klicka bara på knappen "Logga in med Facebook".
  •  
         
 6.  
 7.             4      Öppna sidan för begäran om soffa på ditt konto. Klicka på soffikonet längst upp till höger på webbplatsen.       
 8.  
 9.             5      Gå till fliken Ruttplanering. Klicka på "Visa allt" i menyn till vänster och välj fliken Ruttplanering.       
 10.  
 11.             6      Klicka på knappen "Skicka en öppen förfrågan" under fliken Ruttplanering. Ett rutplaneringsfönster "Vart ska du gå?" visas.       
 12.  
 13.             7      Ange detaljerna för din resa i textrutan som visas. Skriv in den stad du ska besöka, dina ankomst- och avresedatum och antalet surfare som följer med dig på denna resa. 
    
  • Det är också viktigt att i fältet Beskrivning inkludera viktig information om dig själv eller din resa som dina potentiella värdar borde veta.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Klicka på Publicera-knappen för att slutföra och publicera din Öppna Soffförfrågan. Den nyligen skapade förfrågan kommer att visas under fliken Reseplanering på sidan för begäran om soffan, medan värdarna kommer att se din begäran i avsnittet "Host" på webbplatsen.                 
 16.  
             

Tips .

                  
Semester populär:
Förnya ett grönt kort.

Vik en kostym för resan.

Transportkatter i flygplanet.

Ring nödnummer.

Packa en strandpåse.

Planera en semester.

Pak som en tonårsflicka för en flygresa.

Vik en skjorta för en resa.

Hitta festivaler och evenemang i New York.

Lätta ett lägereld.

Resa genom Europa.

Behandla Sandflea bites.

Organisera världsresa.

Få rätt vaccination för en resa till Thailand.

Lev på gatan.

Hur packar du på din plagg väska ordentligt.

Gå ut ur en fast bil (lyft).

Hitta festivaler och evenemang i New York.

Packa ryggsäcken ordentligt för en vandringstur.

Flytta till USA.

New York City tunnelbanestation.

ako woman