Home \ semester
 

Gör en öppen soffförfrågan på soffsurfning.

 

En öppen soffförfrågan på soffsurfning är en typ av onlineannons till medlemmar på sidan som vill spela in gäster. När du gör en Öppna Soffförfrågan kommer alla värdar att se ditt inlägg på den plats du har angett och kan kontakta dig. Att skapa en öppen soffförfrågan är ett utmärkt sätt för värdar att kontakta dig på soffsurfning istället för att leta efter ledigt boende när du planerar din resa.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Öppna en webbläsare. Dubbelklicka på din favorit webbläsares ikon på skrivbordet för att öppna den.        
 2.  
 3.             2      Gå till Couchsurfing webbplatsen. Om webbläsaren är öppen anger du adressfältet högst upp på www.couchsurfing.org och trycker på Enter. Du kommer till hemsidan för webbplatsen.       
 4.  
 5.             3      Logga in. Klicka på knappen "Logga in" och ange e-postadressen och lösenordet för ditt Couchsurfing-konto i lämpliga textfält. Klicka på knappen "Logga in" för att logga in på ditt konto. 
    
  • Du kan också anmäla dig till soffsurfing med ditt Facebook-konto. Klicka bara på knappen "Logga in med Facebook".
  •  
         
 6.  
 7.             4      Öppna sidan för begäran om soffa på ditt konto. Klicka på soffikonet längst upp till höger på webbplatsen.       
 8.  
 9.             5      Gå till fliken Ruttplanering. Klicka på "Visa allt" i menyn till vänster och välj fliken Ruttplanering.       
 10.  
 11.             6      Klicka på knappen "Skicka en öppen förfrågan" under fliken Ruttplanering. Ett rutplaneringsfönster "Vart ska du gå?" visas.       
 12.  
 13.             7      Ange detaljerna för din resa i textrutan som visas. Skriv in den stad du ska besöka, dina ankomst- och avresedatum och antalet surfare som följer med dig på denna resa. 
    
  • Det är också viktigt att i fältet Beskrivning inkludera viktig information om dig själv eller din resa som dina potentiella värdar borde veta.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Klicka på Publicera-knappen för att slutföra och publicera din Öppna Soffförfrågan. Den nyligen skapade förfrågan kommer att visas under fliken Reseplanering på sidan för begäran om soffan, medan värdarna kommer att se din begäran i avsnittet "Host" på webbplatsen.                 
 16.  
             

Tips .

                  
Semester populär:
Byta pengar i Ryssland.

Rulla upp kläderna för att packa.

Emigrera till Schweiz.

Rulla upp kläderna för att packa.

Njut av sommarsemestern (för tonåringar).

Tippa en taxichaufför.

Besök New York City på en snäv budget.

Använd Inkorgen Inkorgen på soffsurfning.

Resa och arbete i Australien.

För att återta ett förlorat föremål från en Lyft bil.

Lämna en recension på Airbnb.

Lätta ett lägereld.

Få en anslutningsflygning.

Tvätta kläder när du reser.

Kör bil i Indien.

Boka billiga flyg.

Planerar en Disney semester.

Upptäck gift ek.

Att segla världen.

Kontrollera inloggningsstatusen för en amerikansk invandring.

Rulla upp en sovsäck ordentligt.

ako woman