Home \ semester
 

emigrera till Australien.

 

Australien är känt för sitt vackra väder, vacker natur och intressant kultur. Du kan överväga att flytta till det här unika landet eftersom du behöver en ändring eller på grund av ett nytt jobb. För att flytta till Australien måste du söka rätt visum. Du bör också organisera din resa och boende innan du lämnar, och gör de sista förberedelserna för att göra din ankomst stressfri.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Välj ett Visa  ,

    
   
 1.            1      Ansök om arbetsvisum med en arbetsgivare som arbetsgivare-sponsrad migrationsvisum om du har ett jobbbjudande i Australien. Det finns två typer av viseringar i denna kategori: Visum för tillfälligt skickligt arbete och Arbetsgivarens nomineringsordning visum. Om du har jobb i landet, kan din arbetsgivare ge dig en tillfällig arbetsvisum för att hjälpa dig att bo och arbeta i Australien. Denna visum gäller i upp till 4 år och kräver att du är anställd av det företag som stödde dig under viseringstiden.  
    
  • Ett arbetsgivar-sponsrat visum kan vara ett bra sätt för en arbetsgivare att välja dig för en position som de inte kan fylla med en australisk kandidat. Din arbetsgivare måste bevisa att du bara kan fylla jobbet med en kvalificerad utlänning. Detta visum gäller även i 4 år.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Välj ett visum för kvalificerad migration om du inte har ett erbjudande. Med denna typ av visum kan du flytta till Australien och hitta ett jobb när du anländer. Du behöver inte en sponsor, men du måste visa att du har de färdigheter och kvalifikationer som ingår i listan över australiska kvalificerade yrken. Du kan hitta mer information om denna lista här: http://www.homeaffairs.gov.au/trav/work/work/skills-assessment-and-assessing-authorities/skilled-occupations-lists.  
    
  • Som en del av din visumansökan måste du ange dina personuppgifter i SkillSelect-databasen så att du enkelt och snabbt kan hitta ett jobb.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ansök om visumvisum för arbetsresor om du är mellan 18 och 35 år. Detta visum är ett bra val om du reser i Australien och vill ta ojämna jobb eftersom du inte kan arbeta för samma arbetsgivare i mer än 12 månader med detta visum. Många unga väljer detta visum, eftersom de tillåter dem att resa och arbeta i landet i upp till 24 månader.  
    
  • Observera att detta visum inte stöder familjemedlemmar eller partners för att flytta till Australien.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Välj en studentvisum om du vill gå på college i Australien. Studentvisum kräver att du är en heltidsstudent vid en australisk högskola eller ett universitet. Många elever väljer detta visum och försöker stanna i Australien med ett annat visum när de examinerar.  
    
  • Med detta visum kan du också arbeta i ett begränsat antal timmar för en australiensisk arbetsgivare.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Få stöd från en familjemedlem eller partner som redan bor i Australien. Om du redan har nära släktingar, make eller partner som bor i landet, kan du be dem att sponsra ditt visum i Australien. Det här alternativet kan vara dyrt och tidskrävande, eftersom det kan ta år för viseringen att godkännas.  
    
  • Du hittar mer information om de olika typerna av viseringar på den här adressen: http://www.homeaffairs.gov.au/Trav/Visa-1  
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Ansök om visumet  ,

    
   
 1.             1      Ansök om visum online. Du kan hitta ansökningarna för varje viseringstyp via Australian Visa Bureau: http://www.visabureau.com/australia/. Beroende på vilken typ av visum du ansöker om tar ansökan 10-30 minuter. Du måste tillhandahålla grundläggande personuppgifter som ditt namn, adress, kön, bosättningsland, ålder och e-postadress för att skapa ett konto på webbplatsen. När du har skapat ett konto kan du slutföra och skicka in viseringsansökan online. 
    
  • Du kan också få en gratis uppskattning på webbplatsen för att bestämma vad den bästa visumet för dina förmågor och behov är.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Inkludera all nödvändig information. För de flesta typer av viseringar behöver du ett giltigt pass som inte löper ut inom de närmaste 6 månaderna. Om du vill ansöka om visum för visum för visumvisum eller visum för arbetsresor måste du lämna bankdeklarationer som visar att du har tillräckligt med pengar för att ta hand om dig, vanligtvis flera tusen dollar om du anländer och letar efter ett jobb.  
    
  • Om du ansöker om ett arbetsgivares sponsrade migrationsvisum, måste din sponsor skicka in dokument som det finns ett jobb som väntar på dig i Australien.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ha en stark engelskkunnighet. Ett grundläggande krav för att få en visum att anlända till Australien är lagligt att ha ett starkt styr på engelska. Om engelska inte är ditt modersmål, måste du göra ett visst antal poäng i en språkkunskap på engelska och ange detta i din visumansökan.  
    
  • Alternativt kan du behöva registrera dig i Australien som en del av den engelska ansökan om visumansökan innan du anländer till landet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ha god hälsa. Du måste uppfylla de hälsopåståenden som anges i ditt viseringsansökningsformulär och bör inte ha några allvarliga hälsoproblem eller risker. Du kan bli ombedd att få en hälsokontroll som görs av en certifierad läkare innan du går in i landet för att se till att du har en bra hälsa.        
 8.  
 9.             5      Ha en ren kriminalregister. Du kan behöva ha en kriminalregistreringskontroll gjort som en del av viseringsansökan för att se till att du inte har ett kriminellt förflutet. Om du inte har tidigare arresteringar eller övertygelser kommer du också att berätta något om din karaktär och öka dina chanser att få visum.        
 10.  
 11.             6      Skriv ett uttalande om den australiska värderingsdeklarationen. Du kan komma åt detta uttalande här: https://www.homeaffairs.gov.au/trav/life/aust/values-statement. Det finns två typer: prosivoric och permanent för personer som planerar att flytta till och bo i Australien och tillfälligt för personer som vill stanna i Australien för bara en kort tid.  
    
  • Det undertecknade uttalandet bifogas din visumansökan.
  •  
         
 12.  
             

  Del 3      Organisera resor, boende och arbete  ,

    
   
 1.             1      Boka ett flyg till Australien när du får din visum. Vänta tills du får ditt visum via post för att boka flygningen, för utan visum kan du inte resa in i landet. Om du vill spara pengar på ett flyg, leta efter billiga flygbolag som flyger på vardagar, eftersom priserna ofta är lägre. Du kan också boka ett flyg till Australien under lågsäsong, dvs från maj till september.  
    
  • Att hitta flygbolag som tillåter 30 kg bagage kan göra det enkelt för dig att packa allt du behöver i ditt bagage.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Välj en storstad som Sydney eller Melbourne för att få ett jobb enklare. Om du inte har jobb i Australien kan du få en bättre chans att hitta en i några större städer som Sydney, Melbourne eller Perth. Alternativt, om du inte har något emot att arbeta i ett landsbygdsområde, till exempel en gård, kan du välja ett landsbygdsområde eller en liten stad.  
    
  • Du kan också välja att landa i en storstad och sedan resa till Australien med bil, buss eller tåg.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Boka en hyra lägenhet eller hyra över internet. Använd fastighetssidor på internet för att hitta en korttids eller långsiktig uthyrningsfastighet i din budget. Att välja ett rum i en gemensam lägenhet kommer troligen att vara billigare än att hyra något själv. Boka hyra lägenheten innan du reser till Australien för att göra flytten enklare.  
    
  • Välj en möblerad hyra lägenhet om du har råd med det, så du kommer inte oroa dig för att köpa egna möbler.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spara pengar genom att stanna i vandrarhem eller värdfamilj. Ett annat alternativ är att boka en säng eller ett rum på ett vandrarhem i staden så att du har boende när du anländer. Hemvistelser är också ett billigt sätt att bo till ett rimligt pris med lokalbefolkningen. Det kan också vara ett bra sätt att träffa andra i värdfamiljen och se hur lokalbefolkningen bor.  
    
  • Många vandrarhem och värdfamiljer erbjuder rabatterat pris om du bokar ett rum eller en säng flera veckor eller månader i förväg.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Diskutera boende med din arbetsgivare om han stöder dig. Om din arbetsgivare stöder ditt flytt till Australien kan du ordna ditt boende med honom i förväg. Många arbetsgivare hjälper dig att hitta ett hem så att du är väl förberedd när du anländer. 
    
  • Din arbetsgivare kan också ge dig råd eller hjälp för att hitta bra boende som passar din budget.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ansök om jobb innan du flyttar. Att hitta ett jobb i Australien kan vara utmanande, speciellt om du anländer under högsäsong. Ansök om så många jobb som möjligt och försök få en innan du flyttar in så att du får jobb när du anländer. Sök online på jobbmöjligheter på den australiensiska webbplatsen, liksom på utvandringswebbplatser. Letar du efter arbete på landsbygden som på en gård, eftersom dessa jobb ofta är tillgängliga och lätt att få.  
    
  • Om du redan känner någon som bor i Australien kan du be honom att söka jobb som passar dina förmågor.
  •  
         
 12.  
             

  Del 4      Den senaste versionen gör  ,

    
   
 1.             1      Språk minst $ 3000-5000 för att täcka dina flyttkostnader. Att bo i Australien kan vara mycket dyrt eftersom boende och grundläggande utrustning kan kosta två gånger vad de kostar i andra länder. För att du ska ha ett ekonomiskt säkerhetsnät bör du se till att du har sparat en lämplig summa pengar innan du flyttar. Så du ser till att du har en buffert om du inte har något jobb ännu och behöver pengar att leva på.  
    
  • Du borde också spara tillräckligt med pengar för de första 8 veckorna av hyra, eftersom många hyrda lägenheter kräver en insättning i 4 veckor och den första månadens hyra i förväg.
  •  
  • Vissa viseringar, till exempel arbetsresorvisum, kräver att du har en viss summa pengar på ditt konto för att ta hand om dig när du anländer.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Berätta för ditt bank- och kreditkortsföretag att du flyttar. Undvik att få ditt bankkonto eller kreditkort blockerat genom att låta dem veta att du flyttar, och flyttdatumet. Du kan behöva diskutera med din bank att du kan ta ut pengar från ditt konto i Australien. Du kan också öppna ett resekreditkort för att göra det enklare att använda när du har flyttat.  
    
  • Ett annat alternativ är att stänga ditt kreditkort och öppna en ny med en australisk bank när du anländer till Australien.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Överväg att sluta en reseförsäkring. Om du ännu inte har jobb i Australien som erbjuder sjukförsäkring, kanske du vill ta ut sjukförsäkring för att täcka dig i händelse av en olycka eller en medicinsk nödsituation. Du kan avbryta försäkringen om du hittar ett jobb som hon fyller ut för dig.  
    
  • Online-forskning om de bästa leverantörerna av sjukförsäkring i Australien.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Packa lätt för att undvika extra bagageavgifter. När du rör dig kan du bli frestad att lägga så mycket grejer i ditt bagage som möjligt. I slutändan skulle du kunna betala avgifter för överbagage. Försök bara packa så många väskor som är tillåtna på ditt flyg, vanligtvis 1-2 påsar och bagage. Ta bara väsentliga saker som toalettartiklar, resedokument och kläder med dig.  
    
  • Undvik att ta bort dekorationer eller stora möbler, eftersom detta gör att resan är dyr.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Skicka stora föremål till Australien i förväg. Om du har möbler eller böcker att ta med dig när du flyttar, ska du skicka dem 2-3 veckor i förväg via post. Skicka dem till en adress där du vet att de kommer att hämtas och hållas säkra, till exempel en väns hem i Australien eller din hyresvärds kontor. Fraktkostnader till Australien kan vara dyra, speciellt om varorna är tunga, så var klart om din budget för detta alternativ. 
    
  • Du kan också väga fraktkostnaden för ett objekt med inköp av en ny när du kommer till Australien för att se vad som ger mer ekonomisk mening.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Öppna ett bankkonto inom de första 6 veckorna efter din ankomst till Australien. De flesta arbetsgivare överför din lön direkt till ett australiskt bankkonto istället för att ge dig en check eller kontanter. Att öppna ett bankkonto i Australien förr eller senare kommer att göra det enklare för dig att få betalt och för att lösa din ekonomi.  
    
  • Kom ihåg att du också måste ansöka om ett skattefilnummer (TFN) från den australiensiska regeringen så snart du anländer, eftersom du måste betala skatt medan du bor i Australien.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Använd kollektivtrafik i Australien för att spara pengar. Australien har ett nätverk av bussar, tåg, spårvagnar och färjor för att underlätta resor. Du kan köpa vecko- eller månadspass som gör körning enkelt och prisvärt när du anländer till Australien.  
    
  • Det finns flera tillförlitliga taxitjänster i Australien, men de kan vara dyra, särskilt om du ofta hänvisar till dem.
  •  
  • Om du vill köpa en bil i Australien kan du lagligt använda ditt utländska körkort i 3 månader. Efter tre månader måste du ha ett australiskt körkort utfärdat. Kostnaden för att köpa och bibehålla en bil i Australien är hög, så undvik detta alternativ när du har kommit ner.
  •  
         
 14.  
             

Tips .

                Läs mer... (18)      
Semester populär:
Skydda korallrev.

Undvik att bli attackerad på gatan.

Från San Francisco flygplats körs till stadens centrum.

Besök Vatikanstaten.

Lär känna andra kulturer.

Urinera på en vägresa.

Resa genom Europa.

Charge Salik.

Packa en strandpåse.

Förhindra rörelsesjukdom.

Led ett liv i det vilda.

Be om en öppen soffförfrågan på soffsurfning.

Förbered dig på en långflygning.

Komma igenom långa stopp vid flygplatsen.

Camping.

Boka ett flyg.

Hur man packar ditt handbagage.

Skydda korallrev.

Gör ett vattenfilter.

Planera en kryssning.

Kontrollera flygbokningar.

ako woman