Home \ semester
 

Låt dig inte bli uttråkad under semestern.

 

Tillbringar du din semester eller din semester uttråkad hemma? Använder du inte aktiviteter som du kan delta i? Slösa inte bort dina dyrbara dagar! Det finns otaliga saker du kan göra för att hålla dig upptagen, även när dina semester är mycket långa. Du kan fylla dina dagar med en mängd olika saker och aktiviteter, både inomhus och utomhus. Använd din intellekt eller kreativ energi eller helt enkelt spendera din fritid med andra människor.

              

Förfarande .

    

    1      Njut av Mor Nature  ,

    
   
 1.            1      Gå ut i frisk luft. Potentialen för vissa enkla utomhusaktiviteter underskattas massivt idag. Inte bara kommer du att upptäcka att en kort flykt från huset till naturen kommer att få dig att känna sig livligare och lyckligare, men det kommer också att vara en bra möjlighet att få lite träning i din semesterrutin. Om du har tänkt på att bli av med dina livbockar eller förbättra din träning under en längre tid, ska du gå ut och springa, gå en promenad, cykla eller göra någon annan form av fysisk aktivitet som du tycker om. 
    
  • Om vädret är dåligt eller om du inte tycker om att gå ut, kan du gå till gymmet eller göra upplägg och andra övningar för att få ditt dagliga arbete gjort.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Försök med något du aldrig gjort tidigare. Om du har tänkt på att göra en viss aktivitet under en lång tid, men du har aldrig satt den tanken till handling, är det nu den perfekta tiden att göra det. Slösa inte bort din värdefulla tid på samma TV-program, om du istället kan bredda dina horisonter med en spännande ny upplevelse. Här är några intressanta idéer för dig: 
    
  • Försök med en ny maträtt eller mat.
  •  
  • Försök med en ny klubb, ett nytt café eller ett annat okänt ställe.
  •  
  • Försök med en ny sport.
  •  
  • Utforska en tidigare okänd plats i det vilda.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta en vän och gå ut tillsammans för ett äventyr. Prata en vän och försök hitta nya fina eller vackra platser att utforska. Till exempel kan du gå till en utländsk stad för en dag du aldrig har besökt före eller gå en promenad i skogen. Du bör dock alltid komma ihåg att din säkerhet måste ha högsta prioritet. Var försiktig och ta en fulladdat mobiltelefon med dig när du börjar på ditt äventyr.       
 6.  
 7.             4      Var atletisk. Du kan cykla, gå en promenad, träna din favoritlagsport eller ens prova något helt nytt. Alla dessa aktiviteter är underbara för att bli bra och passa eller hålla sig i form.                 
 8.  
             

    2      Lär dig nya aktiviteter  ,

    
   
 1.             1      Försök att lära dig mer om ett ämne eller en sak som intresserar dig. Utöka din kunskap genom att samla in mer information om ett ämne eller ämne som alltid har intresserat dig brinnande men för vilken du ännu inte har hittat tiden. Det kan verkligen vara någonting, från astrologi till zoologi!       
 2.  
 3.             2      Få nya färdigheter. Semester är en bra tid att utveckla din personlighet och talanger. Dedikera din tid till något som du vanligtvis inte har tid att göra, till exempel Dansar, spelar piano, badar etc. De mer kunskaper och kunskaper du har, desto fler dörrar öppnar du senare i livet.       
 4.  
 5.             3      Utöka dina språkliga förmågor. Språkkunskaper är bland de mest användbara och universella färdigheterna du kan ha. Använd din fritid för att lära sig ett nytt språk eller sitta ner och lära dig ett användbart programmeringsspråk, till exempel: Visual Basic eller HTML. Om du är särskilt uttråkad kan du också försöka skriva egna koder eller program.       
 6.  
 7.             4      Läs en bok. Varje bok kan hjälpa dig att expandera ditt ordförråd och förbättra dina kreativa skrivförmåga. Men du bör noggrant välja den specifika boken för att se till att det är värt din tid - triviala, ostliga dime romaner är underhållande, men tyvärr inte särskilt framme för ditt intellekt.       
 8.  
             

    3      Spendera tid med andra  ,

    
   
 1.             1      Spendera tid med dina vänner. Om du inte vill komma på saker som du kan tänka på kanske en av dina vänner kanske har en bra idé. Om allt annat misslyckas, kan du bara träffas för picknick eller tillbringa din eftermiddag med vänner i parken, på idrotten eller i ett köpcentrum. Även en pyjamafest är en bra idé.       
 2.  
 3.             2      Hjälp andra. Om det inte finns något du behöver göra själv, kan du erbjuda att hjälpa en annan person. Be vänner och familjemedlemmar om de har projekt där de kan använda en hjälpande hand. Om så är fallet, bör du erbjuda ditt stöd!       
 4.  
 5.             3      Spendera tid med din älskade. Semester är ett utmärkt tillfälle att ha djupgående konversationer med familjemedlemmar som du sällan ser. Här har du ett sällsynt tillfälle att uppleva stunder tillsammans som du alltid kommer att minnas om - så låt dem inte passera oanvända. Till exempel kan du besöka dina morföräldrar och ha en djup samtal med dem. Du kan bli förvånad över att se hur roligt och intressant några av dina släktingar är - och du kommer undra på att undra varför du inte har använt denna chans att ha en pedagogisk och rolig tid med de viktigaste människorna i ditt liv.       
 6.  
 7.             4      Dedikera din tid till ditt husdjur om du har en. Tid med en älskad furig vän är vanligtvis underskattad - speciellt om du inte har sett det här husdjuret ett tag. Förmodligen saknar ditt husdjur dig ganska mycket när du har varit borta länge, så du ska använda ledig tid att gå, älskling, lek med, etc. Djurets ovillkorliga kärlek kan förbättra ditt humör avsevärt. , om du redan är överväldigad av din tristess under semestern.       
 8.  
 9.             5      Träffa nya människor. Om du inte har någon i din nuvarande miljö med vilken du vill spendera fritiden, ska du inte glömma att du alltid har möjlighet att gå ut och skapa nya vänner. Du kan till exempel försök att skapa nya kontakter på platser där folk brukar spendera sin fritid, till exempel Kaféer, barer, i parken etc. Alternativt kan du till och med gå till ett evenemang, till exempel. en konsert, träffa nya människor. Var inte rädd för att närma sig och prata med främlingar - nya vänskap måste börja någonstans! 
    
  • Om du bara begrav dig själv i ditt hem kommer du aldrig att skapa nya vänner - så gå ut och vara öppen för nya människor och erfarenheter. Om du vill göra dina tråkiga semesterar till en rolig, minnesvärd och produktiv tid, är det första och viktigaste steget att komma över och lämna huset.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Slap en fest. En fest är en utmärkt möjlighet att ha kul. Du kan bjuda in alla dina vänner och bekanta och tänka på ett coolt motto, beroende på vädret. När solen skiner, kan du planera en poolfest eller ett strandmotto. När det är kallt ute kan du bjuda in dina vänner och servera varm choklad med marshmallows.       
 12.  
             

    4      Var kreativ  ,

    
   
 1.             1      Skapa konst. Använd din fritid för att förlora dig själv i en kreativ aktivitet efter eget val. Om du är intresserad av musik, bör du försöka skapa ny musik. Om du gillar att skriva, kan du skapa en ny artikel på WikiHow! Dina alternativ är oändliga. 
    
  • Pröva lite fancy konstnärlig strävan, till exempel Konst med keramik, collage, modellerande lera skulpturer, etc. Alternativt kan du även ombygga ditt rum. Bli involverad i saker där du kan låta fantasin springa vild och släppa av ånga.
  •  
         
 2.  
             

    5      Tjäna pengar  ,

    
   
 1.             1      Tänk ekonomiskt. Om du sparar på en viss sak men inte vill vänta tålamod, kan du tjäna extra pengar och snabba på saker. Bara bygga ett stativ framför ditt hus. Det kan inte vara enklare - packa några gamla leksaker eller andra saker eller laga en god maträtt, då är du redo att gå. Om din plan inte fungerar som du hade hoppats, har du åtminstone försökt något nytt och sorterat ut oanvända saker i ditt rum. Men innan du följer detta råd, borde du fråga township eller city administration om din plan är ens tillåtet.       
 2.  
 3.             2      Gör konstiga jobb till en avgift. Du kan göra barnpassning, bilar, gräsklippning, rädda trädgården, ta hand om huset och vattna växterna, ta hand om andras husdjur, gå en promenad med en hund, etc.       
 4.  
             

    6      Ta hand om alla dina uppgifter  ,

    
   
 1.             1      Eliminera hushållsarbeten och andra ärenden. Semester är årstid när de flesta har mycket fritid. Om du inte har några brådskande förpliktelser med din familj eller vänner, bör du överväga att göra hushållssysslor som du har skjutit upp i någon tid. Till exempel har du inte gjort det länge för att städa ditt rum noggrant. Då borde du offra en eftermiddag att göra det. Andra bra idéer skulle vara: Slutföra dina avkastningar, kör erenden, betala räkningar, organisera din garderob eller ta din bil till tjänst.       
 2.  
             

    7      Gör ingenting då och då  ,

    
   
 1.             1      Koppla av. Om ingen av våra idéer vädjar till dig, kanske du bara ska ta en vilodag. Gör bara vad du vill, eller gör bara ingenting. Tillbringa en lugn dag i lägenheten eller åka drakeflygning. Det är upp till dig ensam! 
    
  • Försök att titta på molnen, titta på stjärnorna, eller bara drömma framför dig. Dessa aktiviteter är en utmärkt möjlighet att lägga dig och titta på himlen förbi.
  •  
         
 2.  
             

Tips .

             
Semester populär:
Säg hej på vietnamesiska.

Urinera som kvinna medan du står.

Undvik illamående när du läser i bilen.

Kontrollera inloggningsstatusen för en amerikansk invandring.

Packa kläder i en resväska.

Använd Inkorgen Inkorgen på soffsurfning.

Resa från Miami till New York.

Få det bästa priset när du bokar ett hotell.

Ansök om Schengenvisum.

Övervinna en post semesterdepression.

Planerar en Disney semester.

Ta av med solbränna snabbt.

Spara pengar på semester.

Uttala Nevada.

Led ett liv i det vilda.

Ha kul på ett hotellrum.

Japanska medborgaren blir.

Förhindra rörelsesjukdom.

Be om en öppen soffförfrågan på soffsurfning.

Boka billiga flyg.

Planeringsturer.

ako woman