Home \ semester
 

Skriv en referens till softsurfing.

 

Referenser är feedback eller information som Couchsurfing-användare ger varandra när de interagerar med varandra. Referenser är mycket användbara för surfare när det gäller att bestämma vem de är med eller vem de vistas med. Om du hade en stor upplevelse eller en dålig som du vill varna andra medlemmar av vissa Couchsurfing-användare, gör det genom att skriva en referens.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Gå till Couchsurfing webbplatsen. Öppna bara en webbläsare på din dator och gå till Couchsurfing-webbplatsen på http://www.couchsurfing.org.        
 2.  
 3.             2      Logga in på ditt couchsurfing-konto. Inloggningsknappen är mitt på sidan. Klicka på det och ange ditt användarnamn och lösenord i det lilla inloggningsfönstret som visas. 
    
  • Du kan inte lämna någon referens till någon om du inte är inloggad på ditt soffsurfningskonto.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hitta användarprofilen du vill ange information om. På din Couchsurfing-hemsida, välj den användarprofil du vill referera, från din vänförteckning i vänstra menyraden eller genom att söka efter den personen i listan över användare eller värdar. 
    
  • Om du hittar medlemmen klickar du på namnet för att öppna profilen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gå till sidan Lämna en referens. Om du är på den andra användarens profilsida, rulla ner och klicka sedan på "Lämna en referens" längst ned till höger. Du kommer då att omdirigeras till sidan Lämna en referens.       
 8.  
 9.             5      Ange lämplig information. Ange alla nödvändiga uppgifter om din erfarenhet med den andra medlemmen för att göra det så exakt som möjligt. 
    
  •   Upplev personligen. Ange om du faktiskt träffat den andra medlemmen personligen eller bara på Couchsurfing-webbplatsen. Klicka på motsvarande alternativknapp (ja eller nej) för ditt svar.
  •  
  •   Couchsurfing upplevelse. Ge den typ av erfarenhet du hade med den andra medlemmen. Var du gäst eller värd eller reser du med honom och hur länge? Bestäm det exakta antalet dagar från rullgardinsmenyn.
  •  
  •   Övergripande erfarenhet. Klicka på listrutan för att betygsätta din erfarenhet med den andra användaren. Var det en "positiv", "neutral" eller "negativ" erfarenhet totalt sett?
  •  
  •   Referens för min erfarenhet. Skriv en förklaring till referensen. Lägg till ytterligare information som du tycker är viktig i rutorna. Om du inte har något annat att säga kan du lämna detta alternativ tomt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Skicka in din referens. Klicka bara på "Spara info" för att skicka din förfrågan. Din referens kommer att ses över av Couchsurfing-laget innan den publiceras. Om referensen du skapat anses vara giltig och att du faktiskt interagerat med medlemmen kommer referensen att visas på deras profil.                 
 12.  
             

Tips .

                  

Källor .

             
Semester populär:
Att vara kulturellt känslig under resan.

Att släcka eld i friluft.

Undvik att drunkna.

Kontakta Qatar Airways.

Lev på gatan.

Ha en perfekt sommar.

Resa med tåg från London till Peking.

Som tonåring, överlev en lång semesterresa i bilen.

Hitta den sanna norra.

Resa med flyg.

Camping på campingen.

Resa med tåg från Singapore till Bangkok.

Hitta norra utan kompass.

Stå med flyg.

Lär känna andra kulturer.

Använd Inkorgen Inkorgen på soffsurfning.

På svenska jag älskar dig säger.

Bor i Thailand.

Säg Tack på hebreiska.

Kontrollera flygbokningar.

Förbered dig på en strandresa.

ako woman