Home \ semester
 

Köp en resväska.

 

En ryggsäck är en av de viktigaste, oumbärliga bagagealternativen när du reser. Ryggsäckar är bärbara och kan hjälpa dig i alla resesituationer. Några säkerhets- och komfortfaktorer gör ditt val enklare när du köper en resväska.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Kontrollera att ryggsäcken är vattentät.  
    
  • En vattentät material ryggsäck kommer att hålla dina saker torra inuti ryggsäcken. Även om du inte planerar att åka på en forsränning eller kanotur, är det alltid bra att vara skyddad mot vädret och vinden. Investera i en resväska av gott vattentätt material för att hålla dina ägodelar säkra och torra.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var uppmärksam på säkerhetsfunktionerna.  
    
  • Många ryggsäckar har yttre delar som kan öppnas med blixtlås, vilket gör dem lättillgängliga för ficklådor. Köp en resväska med säkerhetsdetaljer som gör lådorna svåra att stjäla. Se upp för dolda dragkedjor, fickor som kan bli zippade i kroppens riktning och inte borta från din kropp, såväl som inbyggda säkerhetslås. Inredningar i ryggsäcken för telefon, nyckel och ID-kort gör ficklås allt svårare att stjäla dessa viktiga motsatser.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Testa bärarna.  
    
  • Prova olika modeller innan du köper en ryggsäck som är bekväm och bekväm. Var uppmärksam på vadderade ryggsäckar i slätmaterial, så att du enkelt kan bära ryggsäcken på långa avstånd. Se till att remmarna är justerbara så att du kan justera dem efter storlek och vikt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tänk på ditt bagage.  
    
  • Storleken och stilen på din resårspåse beror på vad du vill bära i den. Välj en stor eller expanderbar modell om du behöver packa skor eller campingutrustning eller välja en mer strömlinjeformad modell med flera inre fack om du behöver en reseguider, bärbar dator eller kamerautrustning på resan.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Investera i en garanti.  
    
  • Många tillverkare erbjuder längre eller livslånga garantier på ryggsäckar och utrustning. Dessa extra garantier kommer sannolikt att kosta lite mer, men de garanterar att du kan byta ut eller uppgradera din ryggsäck om det behövs.
  •  
         
 10.  
 11.   6      Räkna på påsarna.  
    
  • Se till att facken och fickorna i din ryggsäck har plats för alla dina viktiga föremål. Tänk på telefon, kamera, plånbok, nycklar, första hjälpen kit, guide eller kartor och tunnelbana biljetter eller mynt. Du borde ha tillräckligt med utrymme för alla dessa objekt, liksom lite ledigt utrymme för fler saker som kan komma med på resan.
  •  
                   
 12.  
        
Semester populär:
Upptäck gift ek.

Ange USA med ESTA.

Använd Inkorgen Inkorgen på soffsurfning.

Led ett liv i det vilda.

Led ett liv i det vilda.

Packa ryggsäcken ordentligt för en vandringstur.

Rengör och polera musslor.

Resa och arbete i Australien.

Bilstopp.

Förberedelser för internationell resa.

New York City tunnelbanestation.

Grab bras.

Prenumerera på prislarm på kajak.

Transportkatter i flygplanet.

Göra vatten i öknen.

Övervinna en post semesterdepression.

Checka in på ett hotell.

Emigrera till Australien.

Få ett bra säte på planet.

Hos ett barn på ett flyg.

Ansök om Schengenvisum.

ako woman