Home \ semester
 

Uppgradera till första klass.

 

Har du någonsin velat resa i First eller Business Class, men aldrig haft pengarna? Eller har du en extra bonus från din arbetsgivare strax före din semester och vill du uppgradera ditt redan bokade flyg till First Class? Här lär du dig vad du kan göra för att få en av de rymliga, bekväma platserna.

              

Förfarande .

    

    1      n med stor framgång  ,

    
   
 1.            1      Uppgradera ditt flyg. Det här är förmodligen det enklaste och mest framgångsrika sättet att uppgradera. Bara uppgradera ditt flyg och betala för det. Men om du inte är en vanlig flygare och inte har uppnått elitstatus med flygbolaget är det också det dyraste sättet att njuta av First Class.        
 2.  
 3.             2      Bli en vanlig passagerare. Flygbolag kategoriserar sina passagerare med hur ofta de reser, eller snarare hur mycket pengar de lämnar. 
    
  • Från 50.000 miles per år är du i mitt elitzonen, en zon där du är viktig för flygbolaget. Du kommer att belönas med olika förmåner - från bonus miles till extra service vid incheckningen till uppgraderingar till första klass.
  •  
  • Om du inte flyger ofta, både professionellt och privat, anser du att tjäna dina miles på ett annat sätt. Hitta billiga långdistansflygningar och ta dem sanna, om du kan. Målet spelar ingen roll, bara milen. Huruvida ett sådant flyg är lönsamt för detta ändamål är en annan fråga. Som en tumregel, om priset per mil är $ 0,02 eller mindre.
  •  
  • Du kan också tänka på att flyga regelbundet från och med nu för att uppnå elitestatus.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Incheckning vid räknaren. Anlända till flygplatsen några timmar före avresa och checka in i räknaren. Där kan du sätta din plats efter vilja och tillgänglighet, och om du har tillgång till förstklassiga platser kan du köpa en uppgradering till rabatterade priser.       
 6.  
 7.             4      Checka in tidigt. Om det finns en uppgradering och två elit gäster frågar efter det, är det lätt att säga: först till kvarn, servering. Men du behöver elitstatus för att detta ska fungera.       
 8.  
 9.             5      Ta ett flyg senare. Dra nytta av fel på flygbolagen som kan uppstå. Det är ofta fallet att flygbolagen säljer fler biljetter än de faktiskt har flygfält. Ibland händer det att alla visas på flygplatsen. Då finns problemet: för många passagerare, för få platser. När det händer måste de hitta personer som är redo att vänta på nästa flygning. Det kan vara du! Det är inte ovanligt att dessa personer får pengarna tillbaka eller uppgraderas till första klass. 
    
  • Om flygningen är mycket överbokad, har du ett bra förhandlingsläge. Prata med personen som ansvarar för flygbolaget och vara så charmig och sympatisk som möjligt. Fråga om de kan omboka dig för nästa flygning och ge dig en uppgraderingskupong förutom vad de erbjuder.
  •  
  • Din chans är bättre om du inte har lämnat något bagage. Med bagaget skulle flygbolaget göra en stor insats för att boka dig på ett annat flyg.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Hitta rabatterade biljetter. Vissa flygbolag har fördelar för tågbiljettinnehavare. Du kan också fråga dina vänner om de har en uppgraderingskupong och säljer dig.       
 12.  
 13.             7      Planera framåt. Om du är en vanlig passagerare, tjänar mil och planerar en bra resa som du vill njuta av i första klass, kan du också köpa flygmiljetter direkt från ditt flygbolag. 
    
  • Besök webbplatsen för ditt flygbolag och hitta sidan där du kan köpa flygbolag miles.
  •  
  • Ange ditt kontonummer och välj hur många flyg miles du vill köpa.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Boka direkt med flygbolaget. Om du bokar direkt med flygbolaget kan en OSI (annan viktig information), en information om dig, läggas till din personuppgifter, vilket kan vara till nytta för dig. 
    
  • Baserat på detta kan du be om möjlighet att uppgradera. Om du är en resekonsult, reseskribent, evenemangsplanerare eller en framgångsrik försäljare, kommer det säkert inte att minska dina chanser.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Köp en tågbiljett och be om First Class-platser. Många flygbolag har ett avtal som ökar chansen för första klassens privilegier. Ring flygbolaget och fråga hur mycket en sådan tågbiljett kostar i samband med en första klassbiljett. Det kommer troligen att bli mycket billigare än en första klassbiljett. Observera dock att tågbiljetterna inte kan återbetalas.       
 18.  
 19.             10      Belöna flygbolag som har anständiga priser för affärsresenärer. Som vanlig passagerare kommer ditt företag att uppskattas av varje flygbolag.                 
 20.  
             

    2      n låg framgångsgrad  ,

    
   
 1.             1      Bok i en resebyrå. Resebyråerna får alltid ett begränsat antal uppgraderingskuponger. Naturligtvis får du inte denna kupong gratis, men du kan övertyga din reserådgivare om att uppgradera dig till Business Class om kuponger är tillgängliga. 
    
  • Om du inte går regelbundet till en resebyrå, är det inte upp till dig att uppgradera. De kuponger som de mottar ges vanligtvis till personer som redan har bidragit mycket pengar till resebyrån.
  •  
  • Resebyråer har inte längre så stor inverkan på deras status som de brukade. Din platsbokning hanteras av datorn och datorn samlar inte in ytterligare information om dig. Det är bäst att samla din flygmiljö och lita på din status.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gå till en milmäklare. En milesmäklare köper flygbolag mil från vanliga passagerare och säljer dem till andra. 
    
  • Det är mycket riskabelt. Flygbolag har mycket stränga krav på inköp av flygbolag miles genom en tredje part. Om du fångas kan du förlora din biljett och alla dina miles.
  •  
  • Mileage mäklare är svåra att spåra på grund av strikta regler.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fråga golvpersonalen artigt. I de flesta fall är personalen vid räknaren inte behörig att ticka upp biljetter. Det är bara chefen. Om bara en person står på disken, så är det han är. 
    
  • Du måste förmodligen byta luftmiljöer för uppgraderingen. Du kan dock fråga personalen vid räknaren för att skriva en kod på din biljett så att personalen vid porten vet att du är en potentiell kandidat till en uppgradering.
  •  
  • Du har bättre chans med internationella flygbolag.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Om du är sen för ett partners flygbolag, låt flygbolaget veta: det är deras fel och de behöver fixa det. Båda flygbolagen måste vara på samma e-biljettnummer, så båda flygbolagen är skyldiga att ta dig till din destination. Om de inte kan komma till din destination i tid, är det dags att hövligt be om ett annat flyg och uppgradera för att kompensera för besväret.       
 8.  
 9.             5      Om du är en resekonsult, visa ditt IATA- eller ARC-ID. En uppgradering kan emellertid endast erbjudas om det fortfarande finns lediga platser. Och även då är det mer troligt att en vanlig passagerare i flygbolaget föredrar en resekonsult. Om du är båda kan det bara öka dina chanser. Frågor gör inte ont.       
 10.  
 11.             6      Fråga styrelsens personal om en uppgradering när du ser att det fortfarande finns lediga platser. Normalt uppgraderar flygvärdinna inte passagerare, och om du bara frågar är det osannolikt att du blir uppgraderad. Det finns dock sätt som kan hjälpa dig att uppgradera, till exempel: 
    
  • Ett problem med din plats. I vissa fall, om din plats är trasig och du inte kan sitta bekvämt, t.ex. Om bältet är trasigt eller sätet inte stiger upprätt, kommer en flygvärdinna leta efter ett annat ställe för dig. Om det inte finns ledigt utrymme i Economy Class får du erbjudas en plats i första klass. Detta händer mycket sällan och du bör aldrig försöka avsiktligt skada din plats. Tänk också på att om en elit gäst är ombord är det mer sannolikt att han kommer att placeras i första klass och du kommer att erbjudas sitt gamla säte.
  •  
  • Välj en plats på delaren där familjer med barn sitter. Om du behöver din plats kan detta vara en chans för dig att uppgradera.
  •  
  • Ett problem med en annan passagerare. Om du sitter bredvid en Passageir som ger dig en legitim anledning till klagomål, t.ex. Trakasserier, flygledaren kan genomföra dig. Om platser endast är tillgängliga i första klass får du en uppgradering.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Lär känna flygbolagets personal. Avgår du regelbundet från vissa flygplatser? Om så är fallet rekommenderas du att lära känna flygbesättningen. Om flygningen är sen kan du vara den första som överväger att uppgradera, eller åtminstone tilldela en bättre flygning. De kommer att uppskatta din lojalitet och artighet och behandla dig i enlighet därmed.       
 14.  
 15.             8      Klä i enlighet med detta. Klä som en affärsman eller åtminstone en ledig affärsman. Det betyder inga sportskor, jeans och andra casual kläder. Att se ut som en förstklassig passagerare kan hjälpa till. Flygbolag föredrar att uppgradera passagerare som ser ut som de passar in med att betala första klasspassagerare. Du kan också få plats i Business Class. 
    
  • Var medveten om att de flesta uppgraderingar inte är beroende av utseende. Om du måste välja mellan en välklädd men inte ofta flygande person och en dåligt klädd, vanlig passagerare, kommer du förmodligen att välja den andra personen.
  •  
         
 16.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Semester populär:
Ansök om ett B 2 visum (turistvisum) för USA.

Paket för en camping resa.

Hitta de bästa biluthyrningsavtalen.

Hitta festivaler och evenemang i New York.

Rengör och polera musslor.

Tippa en taxichaufför.

Organisera världsresa.

Resa till Japan på en budget.

Charge Salik.

Använd en analog klocka som kompass.

Köp en pistol i Michigan.

Resa billigt.

Resa med en pacemaker.

New York City tunnelbanestation.

Led ett liv i det vilda.

Paket för en flygresa.

Lämna en recension på Airbnb.

Ta reda på en bostad.

Paket för en festival.

Planera en kryssning.

Förpacka hemifrån i en vecka.

ako woman