Home \ sports
 

Spelar basket i försvar.

 

Det står ett ordstäv: "En bra attack vinner spelet, men ett bra försvar vinner tävlingen." Detta är ett mycket generellt uttalande om du vill beskriva de framgångsrika basketlag på alla spelnivåer. Ändå gör de flesta spelare och tränare fortfarande inte försvaret som en prioritet när de utvecklar sin speltaktik. Varför är det Först och främst är det svårt att lära sig att spela basketbollförsvar, men det fungerar. Tyvärr nog, de flesta spelare och tränare är ovilliga att ta in den tid och det ansträngning som krävs för att lyckas på den defensiva sidan av planen. Den andra anledningen till att de flesta spelare och tränare inte är dedikerade till att förbättra sina försvar är att det inte är så kul som andra aspekter av spelet. Ja - kasta, dribba, passera bollen och andra speltekniker gör det roligare att lära, lära och öva. Det är därför som de flesta spelare och tränare fokuserar sin tid på detta. När det gäller den perfekta matchen i alla spelmoment måste tränare och spelare offra en del av sin tid och lära sig att spela försvaret i basket. Det är avgörande för deras framgång.

 

De tio kriterierna nedan hjälper dig att bestämma om en spelare kan anses vara en komplett defensiv spelare.

                

Förfarande .

    
   
 1.            1      Människan mot människan i öppet försvar och försvar från attacker. Om din tränare vill springa, fånga eller på annat sätt ta in en zon, det är hans beslut, men till sist kommer det alltid ner till en man som spelar en annan man.       
 2.  
 3.             2      Först måste du utveckla din egen defensiva hållning. Ta reda på om din motståndare är höger eller vänsterhänt och försök att ta med en fot och en arm framför honom för att attackera sin svaga sida. Med dina händer framför dig har du möjlighet att ta bollen från honom när han går förbi dig.        
 4.  
 5.             3      Du kommer då att springa med honom vart han än går och vara uppmärksam när han korsar dig, för det är då du kan ta bollen från honom.        
 6.  
 7.             4      Om han bestämmer sig för att kasta en korg, placera din kropp och inte dina armar mellan honom och korgen. Om han hoppar upp för kasta, höja din starka arm och försök att blockera eller åtminstone avleda kastet. Om han är mycket högre än du är, håll handen över ansiktet. Hoppa bara om han hoppar, för att han skulle kunna prova en bedrägeribevakning.        
 8.  
 9.             5      I attacken är du redan i trubbel när han får bollen, för han är bara några meter bort från korgen och du har bara några möjligheter att agera.        
 10.  
 11.             6      3/4 av försvaret består av att lägga en arm framför din motståndare och försöka slå bollen om någon annan tänker kasta den till honom.        
 12.  
 13.             7      Om han är större än du kan du försöka komma precis framför honom, så att den som ger bollen, bestämmer att det inte är värt att riskera och om han kastar bollen kan man stjäla det lättare. Men om han får bollen, kommer han enkelt att kunna göra mål. Detta är ett spel, men ett som du kan vinna om du spelar det rätt.        
 14.  
 15.             8      Om han får bollen i attacken, gå strax bakom honom och ta din kropp mellan honom och korgen med en arm bakom ryggen och den andra handen upp. På så sätt minskar du chansen att kasta en korg. Om han sedan kastar, höja båda händerna och försök att blockera kasta med din starka arm. Var inte rädd för att börja ett tag, men om domarna tar allt väldigt seriöst, lämna det ensam.        
 16.  
 17.             9      Håll dina händer uppe. Detta ökar chansen att blockera ett pass eller ett kast.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Sports populär:
Gör ved av tidningspapper.

Vik upp ett klättringståg.

Rider en åsna.

Mäst tjänsten från ovan i volleyboll.

Återställ backflipen.

Ben och kalvar och hur man får dem smala.

Gör sidbalansering.

Bygg ett tält.

Bli en bra spelmager i basket.

Kasta en skruvboll.

Lär dig Kung Fu själv.

Gör en ollie.

Sparkar snabbare och mer exakt i Tae Kwon Do.

Bli en fotbollstränare.

Packa en vandringspacka.

Lim en basketplan.

Batting a baseball.

Var en spelarrådgivare.

Lär dig att åka skridskor själv.

Bygg en kräftfälla.

ako woman