Home \ sports
 

Hur man bekämpar Son Goku.

 

Son Goku är en legend och en av de tuffaste jagerna i animehistorien. Följande tips kan hjälpa dig att bli lika begåvad som en fighter som Son Goku. Son Gokus fysiska styrka är dock inte hans enda trumfkort i strid.

                 

Träning .

    
   
 1. Lär dig att slå och sparka hårt. Öva 100 slag och sparkar varje dag. Men skynda inte på det i början. Börja små och klättra tills du lyckas göra 100 slag och sparkar. Du kan använda någon stans- eller sparkteknik, så länge du får en bra svett. Men var noga med att göra varje träff och sparka rent och med rätt teknik. Om du inte har en stansäck som du kan slå, kan du också göra träning. Eftersom dina stroke blir bättre och bättre kan du använda handledvikt eller hantlar i din stroke-träning. Men akta dig! Dessa kan skada dina leder. Gör därför övningarna långsamt och noggrant.        
 2.  
 3. Träna hårt tills du kan göra 100 pushups, sit-ups, squats och pull-ups. Om du har blivit stark nog, variera dessa övningar och gör t.ex. en-arm-push-ups eller en-legged squats, till exempel. Ge dina muskler minst en till tre dagar för att återhämta sig efter varje träning. Skapa din egen träningsplan. Se till att du gör alla övningar på rätt sätt. Använd aldrig fotvikter när du tränar.        
 4.  
 5. Gör handstand övningar tills du kan gå i händerna i minst tio minuter.        
 6.  
 7. Trä din studsning. Det spelar ingen roll om du bara hoppar över en stol eller gör speciella plyometric övningar. Det viktigaste är att träna din hastighet.        
 8.  
 9. Möt sparring med en vän. Kom ihåg att bära boxhandskar och skyddsutrustning. Kör dig själv, men var uppmärksam på din säkerhet.        
 10.  
 11. Arbeta med din smidighet. Gör så många somersaults som möjligt och lär dig hur du rullar ordentligt efter ett hopp eller fall.        
 12.  
 13. Kör så fort du kan. Gå ett avstånd på cirka 200 meter så fort som möjligt. Du måste ju vara i toppform!        
 14.  
 15. Lär blocktekniker, griptekniker, Dodge Maneuvers och hållnings- och klämtekniker. Gör träningstrider med vänner eller visa en boxningsduk, vilket trä du är huggen av. Hitta en kampsportlärare, eller få inspiration från böcker eller på Internet.        
 16.  
 17. Sträck tio till sju gånger i veckan i tio minuter vardera tills du förstår dom splittringarna. Gör dynamiska sträckningsövningar före varje träning och statiska sträckningsövningar för att blekna efter varje session.        
 18.  
 19. Gör lite parkour eller gymnastik för att få en känsla av snabb rörelse och få förtroende för din egen kropp och rörelse. Parkour kan göras nästan överallt.        
 20.  
 21. Använd svaga punkter i din motståndares kropp i en riktig kamp för att snabbt och enkelt inaktivera honom.        
 22.  
 23. Träna koordinering med ögon och ögon med hastighet med skuggboksning eller träningstäckning. Utveckla dina egna kombinationer. Var försiktig så att du inte utmanar dig för mycket bara för att din kropp inte är lika stabil som Son Goku.        
 24.  
             

I strid .

    
   
 1. Attack först. Anfall alltid din motståndare först och snabbt.
 2.  
    
   
 1. Landslag / sparkar.     
 2.  
 3. Skaka din motståndare oväntat     
 4.  
 5. Slå av motståndarens ben. Om din motståndare ligger på marken har du redan vunnit lika bra som kampen.     
 6.  
 7. Anslut. Om du måste ta det, fortsätt slåss! Om du följer träningen kommer detta slag inte att vara så mycket för dig...
 8.  
            

Tips .

                  

Varningar .

             
Sports populär:
Skapa damernas parade.

Heelflips.

Kasta en spiral.

Ridning en tjur.

Träna för att bli medlem i fotbollslaget.

Heelflips.

Förbered dig på sportfältet.

Utför en omvänd lunga.

Få en kropp som Beyonce.

Bygg muskler.

Få fasta magmuskler.

Hoppning.

En Strike Bowling.

Skridskoåkning.

Hur man bekämpar Son Goku.

Komplettera en sprintutbildning.

Bor i ett tält.

Starta en basketbollsliga.

Yoga som ett medel för att övervinna aggression.

EMS träning för att öka fitness.

Gör bågen bakåt.

ako woman