Home \ sports
 

Bli en certifierad Zumba lärare.

 

Zumba är en slags tränings sport som kombinerar element i salsa, merengue, samba, reggaeton och hiphop med andra aeroba övningar. Om du älskar att dansa till latinska rytmer, var öppen och att hjälpa andra att passa, då är du en bra Zumba-lärarkandidat! Läs den här artikeln för att få reda på hur man gör det!

              

Förfarande .

    

  Del 1      Certifikat  ,

    
   
 1.            1      Gå till webbplatsen Zumba Academy-träningswebbplats. Eftersom Zumba är en upphovsrättsskyddat träningsport måste du få ditt certifikat genom Zumba Academy.       
 2.  
 3.             2      Anmäl dig till ett korrekt träningsprogram. Det första steget att bli Zumba-lärare är att anmäla sig till en av följande kurser:  
    
  • Zumba Grundläggande steg Nivå 1: I denna kurs lär du dig grunderna i att lära Zumba. Du kommer att lära dig de fyra grundläggande danselementen: Merengue, Salsa, Cumbia och Reggaeton, och hur man applicerar de olika dansrörelserna till de låtar som valts för lektionen.
  •  
  • Jump Start Gold: I denna kurs lär du dig att lära dig Zumba till en äldre publik och hur man svarar på fysiska och psykiska behov hos studenter.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta Zumba-lärarkursen. Dessa kurser är en kombination av föreläsningar och praktisk utbildning för att lära dig hur du lär dig Zumba. Om du har avslutat kursen får du ett ettårigt certifikat för att lära dig Zumba. Licensen måste förnyas över tiden om du vill fortsätta att undervisa.        
 6.  
 7.             4      Du bör hålla din Zumba-lärares certifikat uppdaterad. En Zumba-lärares utbildningsbevis gäller i ett år och bör förnyas omedelbart efter utgångsdatum om du vill fortsätta att undervisa.                  
 8.  
             

  Del 2      Ytterligare överväganden  ,

    
   
 1.             1      Öva Zumba. Innan du kan lära dig Zumba behöver du först förstå stilen och koreografin om träningssport. Om så inte är fallet bör du göra minst 3-5 Zumba lektioner per vecka.  
    
  • Se till att du kan hålla koll på zumba timmarna på alla svårighetsnivåer. Du måste vara i utmärkt fysisk form för att undervisa denna eller någon annan sportssport.
  •  
  • Gå till Zumba-timmar på olika studior med olika lärare. Så du kan lära dig olika tekniker och välja vilken typ av lärare du vill bli. Var uppmärksam på vilka timmar som har det största antalet deltagare och märka de unika elementen (dansförloppen, musikvalet eller generell energi) som denna lärare ger.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tänk på var du vill lära Zumba. Tänk på att Zumbas undervisningskrav kan variera beroende på studion och / eller gym. Vissa studior behöver ett Zumba certifikat, andra kan behöva ett träningscertifikat.  
    
  • Kontakta den som ansvarar för fitnessavdelningen i mitten eller studion där du vill lära dig. Gör ett möte med dem och ta reda på vilka certifikat (om några) du behöver förutom din Zumba-lärares certifikat.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Du bör också överväga att göra en förstahjälpskurs. Även om detta krav varierar i gymmet, är det en bra idé att få en klar om du undervisar i träningslektioner i händelse av en nödsituation.  
    
  • Anmäl dig till en förstahjälpskurs med Röda Korset. Se till att du förnyar certifieringen efter behov.
  •  
         
 6.  
        
Sports populär:
Vik upp ett klättringståg.

Vinn en kamp på mindre än 30 sekunder.

Bli en professionell cyklist.

Springer på cykeln.

Kör en Diamond Pushup.

Minska fett i armarna för kvinnor.

Öka bänkpressen.

Gör en konstig sitta upp.

Spela BASEketball.

Utför en sommarsult bakåt.

Bygg ett spel krokett.

Starta en basketbollsliga.

Klättra upp ett rep.

Öka bänkpressen.

Gör knäböj.

Låt bröstmusklerna hoppa.

Återhämta sig från ömma muskler.

Dansa den elektriska sliden.

Stärka överkroppen.

Planking.

Andas djupt.

ako woman