Home \ sports
 

Försvar dig mot skämt i skolan.

 

Det finns konstanta konfrontationer i skolor, fysiska är förmodligen värst. Du får aldrig jämföra elever med djur. Även om vissa människor väljer svagare att vara mer kraftfulla själva, vill du inte sänkas till den här nivån.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Gräl inte. Även om alla vill vara en tuff kille som kan krossa sina skalle och säga förolämpningar, fungerar det inte alltid på det sättet i verkligheten. Ingen vinner om du och din fiende båda agerar som tjuvar.       
 2.  
 3.             2      Stäng inte av. Detta motsätter sig någon form av självförsvar, men i det här läget skulle du se ut som en feg - även om den andra killen förmodligen inte vill ha en kamp mer än du gör. I värsta fall leder detta till och med till ytterligare konfrontationer.        
 4.  
 5.             3      Ta hand om dina fiender. Det kan låta omöjligt, men hotet som han kommer att äta genom ett strå nästa år kommer att släcka de flesta skolgårdarna. Men du kommer bli en i vägen.        
 6.  
 7.             4      Förstå att det inte finns några regler i en kamp och det finns ingen rättvisa. Det finns dock gränser som du aldrig bör åsidosätta, utom i situationer "liv eller död". Kasta aldrig huvudet eller halsen eller näsan. Vissa slag mot dessa platser kan vara dödliga. Använd säkra områden och slag och sparkar på shins och axlar. En spark mot tibia kommer att räcka för att nästan alla kan komma tillbaka utan någon långvarig skada.        
 8.  
 9.             5      Gör inte en show av det. Målet på skolbåtar är att skicka ett meddelande. Fladdermusen vill bara arbeta hårt framför andra, så visa honom att det inte fungerar.  
    
  • Om du attackeras bakom huvudet, ta tag i armen med nacke och axel. Använd dina två händer och gör honom med alla dina styrka på armen.  
     
   • Om du fortsätter att besegras, undvik och fortsätt att göra stingnät.
   •  
    
  •  
  • Var försiktig så att du inte överdriver den. Gör honom ont så att du kan skicka en varning och om han uppmärksammar det, stoppa han sedan. Undervisning i fladdermusen allvarliga eller dödliga skador kommer att orsaka problem.
  •  
  • Glöm inte att flaggan har sina egna tankar. Undvik hans slag och analysera hans svagheter. Försök att ta reda på batans strategi och använda den mot honom.
  •  
  • Låt flaggan göra den första strejken. Om du slår först kommer du att hållas ansvarig för brawl.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Håll dig cool efteråt. Om du skriker, "Skämt inte?" Eller något sådant så spelar du som en psykopat, och lärarna på skolan vill se att du bara försvarar dig själv lärarna eller polisen skulle säga: du är den bra.        
 12.  
 13.             7      Och äntligen: Kämpa inte hela tiden. "Var försiktig, om du bekämpar monsterna - då kanske du blir en själv." Skryta inte för mycket, då ber du bara om problem. Gör det inte så viktigt och vänta tålmodigt tills allt lugnar sig ner.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Sports populär:
The Dunk.

Höger andas under körning.

Snabb simning görs enkelt.

Racquets grepp.

Gör ett lägereld.

Gör bågen bakåt.

Koppla av nacken.

Öva yoga dagligen.

Var en bra basketspelare.

Deltoiderna arbetar utan hantlar.

Utveckla bättre nackmuskler.

Spelar biljard professionellt.

Använd en mask som fiskbete.

Överlev bara med en kniv i det vilda.

Accelerera muskel tillväxt.

Kör ett maraton.

Simning i fjärilstilen.

Utför huvudstegen i Taekwondo.

Gå en mil på 7 minuter.

Simma som en sjöjungfru.

Definiera muskler.

ako woman