Home \ sports
 

Börja Mixed Martial Arts.

 

Blandad kampsport eller M.M.A är en spännande kampsport som samlar många olika kampdiscipliner från hela världen. Moderna M.M.A-fighters måste vara välutbildade i batting färdigheter, brottning och brottning. För att starta M.M.A-träningen måste du registrera dig för träning och förfina dina nyutbildade färdigheter. Med rätt engagemang och skicklighet kan du göra det till toppen och tävla mot de bästa i världen.

              

Förfarande .

    

    1      Registrera under träning  ,

    
   
 1.            1      Välj kampstil. Om du vill vara en välkänd fighter, bör du lära dig bra slag och sparktekniker. De vanligaste ställningsdisciplinerna i M.M.A är Muay Thai Kickboxing, Boxing, Tae Kwon Do och Karate. Titta på fighters från de olika disciplinerna som intresserar dig och bestämma vilken stil du vill driva.  
    
  • Muay Thai fokuserar på slag, rörelse i ringen och sparkar.
  •  
  • Boxning är inriktad på att träffa.
  •  
  • Tae Kwon Do och Karate fokuserar på slag och sparkar.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bestäm vilken ringdisciplin du väljer. För att bli en mångsidig fighter måste du kombinera dina batting färdigheter med stilar av brottning. Vanliga ringsignaler är den brasilianska varianten av Jiu Jitsu, judo, greco-romersk brottning och amerikansk brottning.  
    Fighters av den brasilianska varianten av Jiu Jitsu specialiserar sig på att upprätthålla en överlägsen position i brottning, liksom i strängningstekniker och inlämning av deras motståndare.  
  • Judo fokuserar på shackles och kastar.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sök online för träning i närheten. Sök online och kolla in gym, dojos och klubbar som erbjuder kamplektioner. Titta bäst på generell M.M.A, som inkluderar stans- och ringtekniker. Om du inte kan hitta en studio som kombinerar båda, kan du behöva träna i två olika studior för att lära dig båda disciplinerna.  
    
  • Om du bor i någon storstad, är det möjligt att det inte finns några studior för din valda kampsport. Håll dig flexibel.
  •  
  • På sidan [1] finns ett arkiv av olika M.M.A-studior i Tyskland.
  •  
  • Om det inte finns någon M.M.A-studio nära dig, kan du anmäla dig till två Jiu Jitsu och Kickboxing-studior, till exempel.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Se träningsvideor när alternativen är låga. Om du inte har en mart i ditt område, kan du komplettera din träning med online-träningsvideor. Sök online för videor av proffs och kolla dem för att fylla i träningsgap.  
    
  • Ingenting är bättre än personlig träning.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ring till studion och ordna den första lektionen. När du väl har hittat en studio nära dig bör du ordna din första lektion. Vissa studior erbjuder gratis provträning när du tränar för första gången. 
    
  • När du ringer kan du säga något som, "Hej, jag har aldrig tränat, men vill anmäla mig till min första träningspass. När är nästa försök och hur mycket kostar det? "
  •  
         
 10.  
 11.             6      Utrusta bra innan träning. Den typiska utrustningen innehåller en munskydd. Vissa studior kräver en gig, till exempel en judo kostym eller annat slagredskap. För din första träning bör du bära en vanlig T-shirt och sportbyxor. Fråga din tränare om du ska bära något specifikt. 
    
  • Andra stridsredskap omfattar handskar, bandage, skyddsskydd och huvudbonader.  
  •  
  • Om du inte har någon utrustning, fråga om du kan låna något.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Gå till första träningen  ,

    
   
 1.             1      Var vänlig och blygsam. Alla började träna vid någon tidpunkt och de vet hur det är att vara ny för M.M.A. Alla i studion är där för att lära sig och bli bättre, så beter sig inte som en know-it-all, eller du kommer att göra ett dåligt intryck. Var snäll mot andra, ha en positiv attityd och vara mottaglig för några råd.        
 2.  
 3.             2      Lyssna på instruktioner från tränaren. När du börjar träna är det viktigt att lyssna på alla instruktioner som din instruktör har gett dig. Annars kan du skada dig själv eller andra. Så var uppmärksam och gör alla rörelser exakt som din tränare lär dig.        
 4.  
 5.             3      Håll tillbaka. Du kanske vill bevisa något under de första timmarna, men du behöver inte. Du kan bli frestad att träna med full styrka så fort du går in i mattorna eller ringen, men det kommer att trösta dig snabbt och du kan inte fortsätta träna. Så kom alltid ihåg att andas in djupt och försök att göra rörelserna ordentligt istället för att slösa all din energi.        
 6.  
 7.             4      Var inte för svår på dig själv och håll dig positiv. Om du inte har någon erfarenhet i M.M.A, så är det möjligt att du sparrar mot någon som har mer erfarenhet. Så förvänta dig inte att vara bra i strid om du inte har någon träning än. Du behöver nog många timmar och träningspass innan du kan tävla med andra i din studio. Håll det i åtanke och bli inte avskräckt.       
 8.  
             

    3      Förfina färdigheter  ,

    
   
 1.             1      Först lär dig grunderna. För att bli bättre på M.M.A måste du först behärska de grundläggande slag och ringteknikerna. De grundläggande strokesna är krokar, jabs, straights och uppercuts. Du behöver också grundläggande push och roundhouse sparkar. I brottning borde du lära dig de olika positionerna och grundläggande arm- och stranguleringsteknikerna. Behärskar dessa tekniker innan du möter svårare uppgifter.       
 2.  
 3.             2      Gå regelbundet till träning. Regelbunden träning håller dig och dina färdigheter i form. Om du bara börjar, försök att inte ta för långa pauser mellan dina träningspass. Besök minst tre träningspassar per vecka och se hur mycket träning som är bäst för dig.        
 4.  
 5.             3      Träna inte för mycket. Ömhet är naturligt, men du bör inte överdriva det. Om du är trött, har allvarlig ömhet eller skadas, bör du ta en paus från att träna och få din kropp att återhämta sig. Låt inte din kropp återhämta sig från träning, du blir svagare och mindre fokuserad. Trötthet, svaghet, nedsatt prestanda och konstanta ömma muskler är tecken på överträning.        
 6.  
 7.             4      Besparingar med träningspartner. Sparringen är utformad för att testa dina färdigheter, tekniker och träningspartner. Var inte rädd för att utbyta slag och sparkar med din träningspartner. När sparring borde du alltid ha ett mål i åtanke, som att göra en rundhousekick eller förbättra avståndet med jabs.  
    
  • Arbeta med att förbättra dina grundläggande tekniker för att flytta mål och kom ihåg att ställa in din takt.
  •  
  • Målet med sparring är att förbättra din teknik och inte skada din motståndare.
  •  
  • Före och efter sparring handlar det om att skaka hand med din sparringspartner.
  •  
  • Sparring partner anpassar sig ofta till din intensitet, så var beredd att lägga in vad du spenderar.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Rulla med träningspartner. Rullande, när du utövar ringtekniker med din praktikpartner, involverar inte slag. Brottning kan vara mycket grusande och du behöver mycket uthållighet, så ta din tid och sätt din takt. Lär dig att komma ur svåra situationer, uppnå överlägsen positioner, och försök att subjugera din motståndare.        
 10.  
 11.             6      Arbetar på styrka och skick. Även om träningstekniken är avgörande är det också mycket viktigt att arbeta på din styrka och uthållighet. Squats, deadlifts och bänkpress kombinerat med sprints, hopprep och sträckningsövningar gör dig starkare, snabbare och mer artikulerad. Dedikera en eller två dagar av träning din styrka och uthållighet till teknik.        
 12.  
 13.             7      Anmäl dig till amatörturneringar. Diskutera med den lokala kampsportföreningen och se till att du känner till alla regler och regler innan du registrerar dig för en turnering. Om du är redo för en kamp hjälper din studio eller tränare dig att registrera dig för en organiserad tävling. Prata med dem och bestämma vilken tävling du vill delta i.        
 14.  
 15.             8      Håll en hälsosam diet. Håll en lista över de olika måltiderna du äter varje dag och räkna med kalorier och näringsämnen du absorberar. Du måste dricka mycket och din mat ska vara protein och kolhydrater. Om du tränar väldigt hårt, försök att följa en diet på 2 gram kolhydrater och protein per kg kroppsvikt. Din kost bör också innehålla många omega-3 fettsyror och vitaminer och mineraler.        
 16.  
           Läs mer... (14)      
Sports populär:
Spelar cricket.

Yoga.

Någon i ett skott KO slå.

Kasta ett frikast.

Kasta ett frikast.

Ge mer kraft till en golfklubb.

Få mag och bålsmuskler.

Syfte med ett gevär.

Deltoiderna arbetar utan hantlar.

Få starkare och tjockare handleder.

Reagera på hot.

Ta bort på benen.

Öka fett på armarna.

Kasta en korg i basket.

Få en tunnare rumpa och mager lår utan sport.

Svänga en golfklubb.

Rätt kläder för yoga.

Gör en ollie.

Dodge ett slag.

Kick kick på en skateboard.

Använd en skumrulle.

ako woman