Home \ sports
 

Bli en bra spelmager i basket.

 

Spelmästaren eller point-and-shooter i basket är en av de viktigaste aktörerna på fältet och är i besittning oftare än någon annan. I den här guiden kan du läsa hur du sticker ut på fältet.

                

Förfarande .

    
   
 1.   1      Arbeta på din uthållighet. Gå 3-8 km två till tre gånger i veckan. Om du gör det, har du inga problem med uthållighet.  
    
  • En medbrottsling måste ha en bra form eftersom han kör mycket. Av denna anledning är en bra diet med många kolhydrater viktig. Även frukt ger dig mycket energi och då och då skadar inte lite snabbmat. Före spelen bör du äta potatis eller nudlar, men var försiktig så att du inte äter för mycket eller för kort före matchen. Drick också tillräckligt med vatten.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Koncentrera på underkroppen. Välutbildade ben är särskilt viktiga i basket. Det är därför du borde göra fyra uppsättningar 5-8 repetitioner av tunga squads två gånger i veckan. Även utbildade axlar och abs gör dig till ett hot mot din motståndare. Så om du tränar på militären, trycker du två gånger i veckan och gör knäboll då och då, så kommer du enkelt att kunna röra sig mot korgen. Förresten, om du kan lyfta din dubbla kroppsvikt en gång, har du tillräckligt med muskler för att mörkna utan problem. Prova det här en eller två gånger i månaden.     
 4.  
 5.   3      Dribbla så ofta som möjligt. Öva dribbling djupt, håll ryggen rak och huvudet högt. Om du övar detta, prova olika metoder. Dribbling, till exempel med två bollar 15 cm djup, sedan hög och sedan medium. Då kan du öva din korskoordinering med en boll, sedan bakom ryggen, med varv, etc.     
 6.  
 7.   4      Våga göra riskabla pass. Matcha dina lagkamrater genom att låta bollen flyga över de motsatta försvararna och se till att de inte kan komma dit.     
 8.  
 9.   5      Var en ledare. Kom ihåg att spelmästaren spelar huvudrollen i basket, så kom alltid ihåg dina lagkamrater. Överväxla inte spelet, för bara för att du är i gott skick betyder det inte att dina lagkamrater är i bra form. Om du märker att en av dina lagkamrater uppträder illa, tala till honom, berätta för honom vad han gör fel och hur han kan göra det bättre.               
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>             

Vad du behöver .

             
Sports populär:
Går ett viktminskningsprogram för mycket utbildade människor.

Lär dig att spela golf.

Träna med ett knäproblem ändå.

Bygg muskler (för kvinnor).

Var en cheerleader.

Minskar midjemåttet.

Synkronisera Polar Loop.

Deflatera en deprimerad bordtennisboll.

Accelerera muskelåterhämtning.

Bygg kalvsmuskler utan utrustning.

Gör sidoprodukter.

Öva den snygga hunden i yoga.

Utför det vridna huvudets knäställning.

Planking.

Mäta din greppstyrka.

Vinn vid Armwrestling.

Spela handboll.

Galloping med en häst.

Längdskidåkning.

Förbered dig för en simningsklass för vuxna.

Lyft ditt ben till huvudet.

ako woman