Home \ sports
 

Börja springa.

 

Running är en av de bästa sporten för att få dig i form och hålla dig i form. Det är en av de billigaste och enklaste sporterna som du enkelt kan starta utan hjälp. Du kan träna nästan när som helst, var som helst. Körning tränar ditt tillstånd och bränner mycket kalorier. Här kommer du lära dig att börja gå på rätt sätt.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Få ett par löparskor som är bekväma och stödjande. Om möjligt, få råd från en specialist i en sportbutik för att få rätt utrustning för dig. Någon bra sportbutik som säljer löparskor bör också lagra andra löpande redskap i sitt sortiment. Korta shorts är inte väsentliga och kan till och med vara obekväma för någon som är orolig att ha på sig shorts. Men om du köper ett par sådana byxor, kommer du snabbt att vänja sig vid detta benrum och vill inte göra utan det.       
 2.  
 3.             2      Bestäm dina mål. Bestäm hur mycket ansträngning och ambition du vill sätta i ditt projekt. Running tar tid och energi, som du måste vara beredd att investera i. Oavsett ditt mål bör du som nybörjare börja långsamt och öka med tiden.        
 4.  
 5.             3      Bestäm om du vill träna utomhus eller inomhus på en löpband. Utanför finns ett antal olika löpbanor, terränger och mycket variation. Men det innebär också en högre belastning på knä och sken. I synnerhet är asfaltvägarna svåra på benen, och du bör bära lövskor med dämpning eller bättre springa på gräset för att lindra spänningen. Träning på löpband kan bli tråkigt och tråkigt över tid, särskilt på längre löpningar. Dessutom är träning inomhus dyrare än att gå utomhus i naturen, för att du antingen måste köpa en löpband eller betala för ett gym. Dessutom är träning på en löpband lättare eftersom löpbandet gör en hel del arbete. Löpbandet kommer att flyttas bakåt, vilket lindrar dig av ansträngningen att gå framåt.        
 6.  
 7.             4      Sträck före och efter körning för att undvika skador. Sträck särskilt de muskler som är viktiga för löpning - armar, kalvar, akillessäner, lår och skinkor.        
 8.  
 9.             5      Ta en vän med dig att springa. Om du har en vän som också tränar, spring sedan tillsammans för att motivera varandra.        
 10.  
 11.             6      Gå varje dag. Detta är särskilt viktigt för att bli en vana. Om du känner att du behöver en ledig dag, ta av söndagen eller varannan söndag från att springa. Känner du dig mer utmattad från dag till dag, försök att förkorta din körtid lite och springa långsammare. Du kommer att må bättre nästa dag. Håll en journal över dina resor som omfattas.        
 12.  
 13.             7      Njut av det. Du utvecklar ett nytt sätt att leva som gör dig bra både fysiskt och mentalt. Du har möjlighet att träffa nya människor och känna dig bra i din kropp.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Sports populär:
Vinn en kamp på mindre än 30 sekunder.

Trä med hantlar hemma.

Gör yogaövningar mot menstruationskramper.

Naken gång.

Vinn en fistkamp.

Dra åt din kropp.

I yoga, utför positionen katten.

Gymnastiska övningar i baren.

Lära sig gymnastik.

Running utan att bli trött.

Gör tunna ben starkare.

Att vara en bra fotbollsspelare.

Gör en bakåtgående räcke.

Komplettera en handstandsrullning bakåt ut ur Radwende.

Svänga en basketboll.

Köp ett tält.

Håll dig fri utan regelbunden träning.

Få en sexig bikini kroppsdel.

Att vara en bra fotbollsspelare.

Utför militära sittplatser.

Balansering på en dag.

ako woman