Home \ sports
 

Bestäm mellan yoga och Pilates.

 

Försöker du bestämma dig för att boka en yogaklass eller en Pilates-klass? Är du förvirrad av skillnaderna mellan de två? Det finns flera faktorer som du bör tänka på när du bestämmer vad din favorit sport är. Du kanske tänker på att starta en relativt ny sport och det är svårt att skilja mellan yoga och pilates. Det du väljer blir en del av ditt liv, och beslutet du fattar beror på de resultat du vill uppnå.

              

Förfarande .

    

    1      Bli tydlig om dina mål  ,

    
   
 1.            1      Tänk på om du letar efter en typ av rehabilitering. Pilates är till exempel en beprövad metod för att minska fysisk smärta och återhämta sig från skador på dem med fysiska skador. Å andra sidan används yoga ofta som en del av en mental och emotionell rehabilitering.  
    
  • När du deltar i yogakurser kan yogaläraren erbjuda råd till studenter med ryggproblem.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bestäm om att toning din kropp är av stor vikt för dig. Yoga och Pilates är både bra för toning och förstärkning av alla muskelgrupper i din kropp. Pilates tenderar emellertid att fokusera mer på muskelspänning. Om du till exempel försöker gå ner i vikt kan du prova Pilates övningar och använda olika Pilates-enheter. Dessa utökar dina Pilates-ställningar runt kardio- och fitnesselementen och hjälper dig att bränna extra kalorier. Det finns inga enheter i yoga träning.        
 4.  
 5.             3      Tänk på förbättringen av din mentala hälsa du förväntar dig av din sport. Yoga är känt för att ha en mycket positiv effekt på mental hälsa. Yoga lugnar ditt sympatiska nervsystem, vilket hjälper mot stress och din hypotalamus-hypofys-adrenokortisk axel, som styr hormonnivåerna.        
 6.  
 7.             4      Tänk på din andlighet genom din sport. Yoga är en gammal övning som ofta innebär att utforska andlighet. Meditation är en stor del av yoga. Yoga och Pilates involverar både kropps och själs anpassning, men i motsats till yoga fokuserar inte Pilates på sinnet.  
    Å andra sidan kan yoga övas utan mycket fokus på andlighet, om det inte är din sak. När det gäller att välja en kurs, kan du leta efter en mer sekulär yogaklass om yoga intresserar dig, men andlighet är inte.  
                   
 8.  
             

    2      Huvudskillnaderna är  ,

    
   
 1.             1      Läs originalen för båda metoderna. Du kanske tycker att det är till hjälp i din beslutsprocess för att undersöka ursprunget till Yoga och Pilates online. De viktigaste aspekterna är: 
    
  • Yoga började för över 5000 år sedan i Indien. Vad som vanligen kallas yoga är faktiskt en del av en större filosofi och sätt att leva. Det uppfanns för att främja en bättre självförståelse och anpassning av själ, kropp och ande.
  •  
  • Pilates uppfanns i början av 1900-talet som en metod för kroppsrehabilitering och förstärkning. Det började som ett instrument för att rehabilitera soldater från andra världskriget, men steg bortom det då dansarna började använda det för att förbättra dansresultatet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bedöm de olika inriktningarna för båda metoderna. Yoga och Pilates liknar på många sätt. De omfattar både rörelser och ställningar som är utformade för att förbättra styrka, flexibilitet och samband mellan kropp och själ. Yoga är trots allt en övning som fokuserar på din själ och hur du känner, med kraft och flexibilitet som en bieffekt. Pilates är en övning som fokuserar på att skärpa din kropp och förbättra din hållning och rörelse.        
 4.  
 5.             3      Balansera skillnaderna i hur andetag används i yoga och pilates. Den andningsteknik du använder i Pilates och Yoga är helt annorlunda. 
    
  • Pilates använder mer än en teknik för att ge musklerna den energi de behöver för att träna effektivt. Koncentrerar sig på andningstekniken i hela Pilates hjälper till att styra mängden syre som kommer in i kroppen. Detta vandrar till musklerna, så de slappna av mer.
  •  
  • I yoga hjälper andningsövningarna att uppnå avslappning. Under yogaövningar är det viktigt att kontinuerligt fokusera på hur andan används. Att ställa in andan i områden som kan vara spända eller stressade kan hjälpa till att slappna av de specifika muskelgrupperna i kroppen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bedöm ditt behov för att förbättra din flexibilitet. En av de stora skillnaderna mellan yoga och Pilates är att yoga kan användas för att öka kroppens flexibilitet. Det förbättrar också gradvis flexibiliteten i dina leder. Att sträcka och hålla statiska positioner är ett centralt tema i yoga. Pilates är mer dynamisk, och medan flexibilitet förbättras med Pilates är det inte ett fokus.        
 8.  
 9.             5      Bestäm hur viktigt det är för dig att öka din styrka. Pilates fokuserar på avslappnande muskler som är spända och främjar förstärkning av många muskler i kroppen. Till skillnad från yoga, förutom matutövningar, inkluderar Pilates användningen av resistansanordningar, vilket gör den mycket mer likvärdig med träning än yoga.  
    
  • Yoga och Pilates innehåller båda flera ställningar som är utformade för att dra åt buksmusklerna. Pilates övningar är dock mycket mer intensiva, och resultat kan uppnås mycket snabbare än att öva yoga. Frekventa Pilates övningar kan uppnå en smalare och fastare buk.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Bedöm skillnaderna i mentala fördelar mellan yoga och pilates. Du måste förstå att yoga är mer fokuserad på din själ. Sporten har varit till hjälp för personer som lider av depression eller ångest. Yoga kan vara den mest effektiva idrotten att bekämpa sjukdomen eftersom den fokuserar på både kropp och själ och själ. Tyst reflektion och meditation är en stor del av yoga träning. Många börjar med stressreducering som huvudmål med yoga.        
 12.  
             

    3      Försök båda  ,

    
   
 1.             1      Testa Pilates hemma. Även om det är omöjligt att få full Pilates-erfarenhet hemma kan du få en uppfattning om hur det är. Kanske är det bästa sättet att starta Pilates hemma att använda YouTube. YouTube innehåller en mängd gratis videofilmer från lärare som ger nybörjare lektioner i enkla Pilates övningar.  
    
  • En sak du inte kan få i Pilates övningar hemma är användningen av utrustning. Du borde tänka på det.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Pröva yoga hemma. Inget annat behövs för yoga än rymden och fritiden, vilket gör det till en bra sport att börja hemma. Du kanske tycker att det är bra att köpa en matta, men det är inte nödvändigt. Sök online för instruktioner om hur du utför enkla hållningar och ställningar. Det finns många video- och textguider som gör att du kan få en känsla för vad Yoga-träning är.        
 4.  
 5.             3      Hitta kurser i närheten av dig. Om du vill kan du fortsätta att öva yoga eller Pilates hemma utan att någonsin lägga foten i ett träningsrum. Att hitta en bra kurs kan dock hjälpa dig att få full yoga eller Pilates erfarenhet och få ut det mesta av det. Sök online för att hitta kurser i närheten av dig. Jämför priser och betyg. Välj sedan några att se personligen.  
    
  • Prata med läraren om dina mål och vad du letar efter i en klass när du kommer till en yoga eller Pilates studio som du vill försöka. Detta hjälper dig att bestämma vilken kurs som passar dig.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gå med i klasser för att hjälpa dig att bestämma vilket som är bäst för dig. Tillbringa lite tid i båda kurser om du inte bestämt dig säkert om du vill göra yoga eller pilates. Leta efter kurser som erbjuder en gratis prov eller gratis kurs för nybörjare. Ta några högkvalitativa yogakurser och pilatesklasser för att göra ett fullt informerat beslut som bättre kan tillgodose dina behov.        
 8.  
             

Varningar .

                Läs mer... (13)      
Sports populär:
Paddlingsteknik i kanadensare.

Rider en åsna.

Chair Yoga (Chair Yoga).

Bowling.

Kämpa smutsigt och vinn.

Arbetar på dina ryggmuskler hemma.

Stramma magmusklerna.

Gör bicepkrullar.

Den bästa tiden att fiska.

Återhämta sig från ömma muskler.

Utför Superman träningen för skrovet.

Lär dig att lära dig Kung Fu snabbt.

Vinn en kamp på mindre än 30 sekunder.

Få ett mellanslag mellan dina lår.

Bygg vikt och muskel.

Välj en tennisracket.

Gör höfterna smalare.

Titta bra på gymmet.

Sparkar en fotboll.

En Strike Bowling.

Övning hemma.

ako woman