Home \ sports
 

Gör gymnastik hemma - barn.

 

Gymnastik kan vara en mycket dyr sport, vilket kan kräva höga avgifter för att få en professionell gymnastik tränare. Till skillnad från lagsporter, där det är helt säkert att spela ett informellt spel i trädgården, kan gymnastik vara ganska farligt om du gör det hemma. Men det finns några relativt säkra sätt att träna dina färdigheter hemma mellan lektionerna.

              

Förfarande .

    

    1      Förbered  ,

    
   
 1.            1      Berätta för en vuxen som du vill träna hemma. Fråga en förälder eller handledare innan du börjar träna gymnastik övningar i hemmet. En handledare ska vara hemma och kunna svara omedelbart om du skadar dig själv. Det är bäst att ha en vuxen i rummet och titta på dig.        
 2.  
 3.             2      Använd matchande kläder. Se till att dina kläder inte är förlorade, vilket begränsar din rörelsefrihet, men inte så tätt som gnidning. 
    
  • Om du är en tjej, är det bäst att ha en leotard för gymnastik.
  •  
  • Tröjor är en annan sportkläder som gymnaster kan bära oavsett kön. Som en leotard kan du bära ett par shorts över en tröja.
  •  
  • I stället kan du bära en T-shirt eller en tankplatta med ett par korta sportbyxor. Se till att dina kläder inte har knappar, blixtlås eller häften.
  •  
  • Använd inte strumpor. Övning av barfota hindrar dig från att glida eller falla.
  •  
  • Om du har långt hår, knyta det säkert tillbaka.
  •  
  • Använd bara glasögon om de är speciellt gjorda för sport och glida inte. Om inte, behåll det på ett säkert ställe där det inte kommer att skadas.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ställ in ett säkert område där du tränar. För att du behöver ett stort område utan rubbning. Att skapa ett gymnastikrum hjälper dig att undvika allvarlig skada. 
    
  • Endast tåg på en mjuk yta. Träna inte på det nakna trägolvet, på kakel eller på laminatgolv. Du kan också be en vuxen att köpa en träningsmatta för dig.
  •  
  • Be en vuxen att lägga alla möbler på väggen. Se till att möblerna inte har några skarpa hörn. Vid behov täcka skarpa kanter med en kudde eller en tjock filt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tänk på gymutrustning för hemmet. Chin up barer är relativt billiga och kan enkelt monteras av en vuxen. Det finns gymnastik barer och balans balkar som du eller en vuxen kan köpa för hemma. Men de tar upp mycket utrymme och används bäst i ett särskilt träningsrum.       
 8.  
 9.             5      Bli varm. För att få ut det mesta av ditt träningspass måste du värma upp ordentligt. Uppvärmning ökar din prestanda och förhindrar ömma muskler. 
    
  • Börja med att sträcka hela kroppen. Luta huvudet långsamt till sidan och låt det långsamt rulla bakåt. Sträck dina armar genom att hålla dem en åt gången över bröstet i några sekunder och sedan hålla dem upp och bakom huvudet. Ta några lungor för att sträcka benen och bakre delen. Lyft varje ben något av marken och låt anklarna cirkla. Sträcka tårna separat. Låt dina handleder cirkla och sträcka fingrarna.
  •  
  • Efter stretching, öka din hjärtfrekvens med en snabb aerob träning. Detta kan vara vilken typ av enkel intensiv träning som du kan göra ensam i ett litet utrymme. Exempel är hoppa rep, springa på plats eller hoppa jacks. Gör detta i några minuter tills du känner ditt hjärta slår snabbare, men inte så länge att du känner dig utmattad.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Kontrollera din utrustning. Kontrollera att golvet, mattan eller matta där du tränar är platt och ojämn. Om du använder en balansbalk, vänja dig först. Se till att han inte wobble innan du sätter dig ner. Om du använder gymnastikpoler, skaka dem för att se till att de är stabila innan du överför vikt till dem.                 
 12.  
             

    2      Gör en handstand på väggen  ,

    
   
 1.             1      Squat ner. Sprid händerna på golvet. Vänd ansiktet bort från en närliggande vägg. Se till att en vuxen är närvarande när du gör denna övning så att han kan fånga dig när du faller.       
 2.  
 3.             2      Gå tillbaka upp på väggen. Sätt fötterna mot väggens ände och "gå" bakåt. Håll dina händer på marken. Sträck när du går upp i armbågarna och knäna.       
 4.  
 5.             3      Kom närmare väggen med händerna. När dina ben är raka och tårna är mot väggen är det dags för dina händer att springa. Börja med att flytta din högra hand tillbaka lite. Styr din vänstra hand så att den ligger i linje med din rätt. Upprepa tills din mage är mycket nära eller platt på väggen. Du gjorde bara en enkel handstand.        
 6.  
 7.             4      Gå tillbaka till position. I gymnastik, när en tränare säger att du ska "komma tillbaka till positionen", ska du gå tillbaka till startpositionen som du började med. I det här fallet går du tillbaka i squat från steg 1. För att komma tillbaka, går du med händerna framåt och låt dina ben glida ner på väggen.       
 8.  
             

    3      Hoppning  ,

    
   
 1.             1      Stå upprätt. Kontrollera att fötterna rör och peka tårna framåt. Lyft armarna rakt upp över huvudet. 
    
  • Det raka hoppet är ett ganska enkelt hopp som kan göras säkert hemma. Det hjälper till att göra benen längre, för att förbättra kardiovaskulär uthållighet och att lära sig att hålla balansen.
  •  
  • Även om det är osannolikt att du skadar dig själv när du utför detta hopp, kanske du kan böja eller falla med din fot.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Starta hoppet genom att böja knäna. Medan du hakar, sväng dina armar bakåt samtidigt. Se till att armarna är så långt bak som möjligt när du når botten av squat. Gå inte ner så långt att du förlorar din balans, men sprida dina armar åt sidan om du måste.       
 4.  
 5.             3      Hoppa högt i luften. Tryck på fötterna och sträck dina ben. Du går tillbaka till din ursprungliga position med raka ben och rak torso, förutom att du är nu i luften. När du hoppar upp så fort som en vår, svängar du armarna upp över huvudet för extra svängning.        
 6.  
 7.             4      Land på stativ. Gymnaster har coined denna fras för att beskriva en metod för landning på deras fötter, dämpa inverkan och förebygga skada. Om dina fötter är perfekta ska dina fötter inte flytta alls.        
 8.  
             

    4      Gör en delning  ,

    
   
 1.             1      Stå med fötterna vid varandra på båda sidor. Detta är också känt som ett mellanslag. De borde vara mycket bredare än axelbredden ifrån varandra. Försök öppna dina ben så långt som möjligt medan du står bekvämt rakt.        
 2.  
 3.             2      Flytta benen långsamt utåt. Låt fötterna glida längre ifrån varandra. Innan du är välutbildad tar du långsamt detta steg. Håll dina ben raka. Sluta omedelbart om du känner någon smärta. Tvinga en förlängning kan orsaka skada.        
 4.  
 5.             3      Gör splittringarna. När du är så långt ner som möjligt kan du hålla den positionen så länge du kan. Underhålla denna sträcka hjälper dig att förbättra din flexibilitet och styrka. Använd dina händer som ett stöd om du sviker.        
 6.  
 7.             4      Gör splittren tills du kan komma till botten. Om du inte redan är atletisk, kommer du förmodligen inte att kunna göra splittringen första gången. När du får flexibilitet och styrka, kommer du att kunna sträcka dina ben och komma närmare marken. Det kan ta ett tag, så gör ditt bästa för att vara tålamod.        
 8.  
             

    5      Lär framåtvalsen  ,

    
   
 1.             1      Squat med händerna platt på marken. Dina knän borde vara i närheten och dina händer sprids. Dina fingrar pekar rakt framåt. Dra ditt huvud framåt och haka tillbaka för att förhindra att du skadar dig själv.  
    
  • Gör denna övning endast på en matta eller annan mycket mjuk yta.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Starta rollen. Dra dina ben framåt på ryggen. Håll huvudet inåt. Han borde aldrig röra marken. Var noga med att böja din ryggrad och hålla benen ihop. Använd dina händer för att stödja dig och få dig att gå.        
 4.  
 5.             3      Sitt upp. Medan du är på ryggen sätter du knäna tillbaka och håller dina sken. Rul framåt med farten som dina ben gav dig. Du borde landa på fötterna igen i ett upprätt läge. Utför detta och steg 2 i en enda flytande rörelse för att framgångsrikt gå vidare.        
 6.  
 7.             4      Sätt dig ner igen. En erfaren gymnast ska kunna göra detta utan att dra händerna av golvet. Men tills du har övat nog, är det bra att använda dina händer. Om du inte känns balanserad, tveka inte att använda dina armar för stöd.       
 8.  
             

    6      Practice Leg Swing  ,

    
   
 1.             1      Ta på en fot. Håll din stående fot i rak linje med överkroppen. 
    
  • Syftet med benet att svänga är att lära sig att hålla kroppen stabil balanserad. För att bli en skicklig gymnast måste du hela tiden ha fullständig kontroll över dina muskler. Ben swinging gör att du kan öva denna förmåga i en säker miljö.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lyft ett ben långsamt framåt. Lyft armarna för att hålla balansen. Tårna pekar framåt och båda armar och torso är raka. När ditt ben är på plats håller du det där i några sekunder.       
 4.  
 5.             3      Byt ben efter varje benbyte. Du bör också stärka och balansera båda halvorna i din kropp. 
    
  • Håll foten upp och repetera benet när du är färdig med båda benen. Med träningen kommer du så småningom att kunna balansera med ditt ben framåt och i rätt vinkel framför dig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Övningsbenet svänger med benet bakåt på ett liknande sätt. Sväng ett ben tillbaka, håll båda benen raka. Luta din kropp framåt för att hålla en rak linje mellan din kropp och det luftburna benet. 
    
  • Med träningen kan du svänga benbenet så långt tillbaka att din kropp och ben kommer att vara parallella med marken.  
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                Läs mer... (19)      
Sports populär:
Öva ballett hemma.

Öka den vertikala höjdhöjden.

Servera en volleyboll.

Gå på en häst.

Var en cheerleader.

Förstå grundläggande karate tekniker.

Vinn en fistkamp.

Gör yoga för nybörjare.

Reagera på hot.

Bli en tennisproffs.

Återställ backflipen.

Skapa en träningsplan.

Dancing the Grand Jeté.

Bli mer mobil.

Bygga muskeln genom bänkpressen.

Stärka överkroppen.

Gör kardioträning hemma.

Upplev ett äventyr.

Lär dig göra en kip upp.

Förlora snabbt genom sporten.

Att vara medspelare i basket.

ako woman