Home \ sports
 

Gör ett Hula Hopp-däck.

 

Hula Hopp är en rolig aktivitet som fungerar bra som en kardiovaskulär träning och kan bränna upp till 200 kalorier per 30 minuter. Hula Hopp däcken du kan köpa i affären kan vara för stor, för liten eller för ljus för din personliga smak. Följ stegen nedan för att göra ett Hula Hopp-däck till dina individuella behov.

              

Förfarande .

    

    1      Förberedelse för montering  ,

    
   
 1.   1      Ta reda på dina mätningar. För att bestämma den exakta längden av bevattningsslangen måste du bygga din hula-ram, bara stå och mäta avståndet från fötterna till bröstet (eller någonstans mellan naveln och bröstet). Denna mätning är det idealiska däckets diameter, då måste du beräkna dess omkrets, hur mycket du behöver slang. (Omkrets = Pi (3,14) gånger diameter (C = PD)).        
 2.  
 3.   2      * Medeldiametern hos en vuxen hula-ring 40 ". 40 x 3,14 = 125,6"     
 4.  
 5.   3      * Medeldiametern för ett barns hula bult är 28 tum. 28 x 3.14 = 87.9 "# gör en resa till maskinvaruhandeln. Gör tre saker, som alla finns i VVS-sektionen:     
 6.  
 7.   4     * 3/4 ​​tums (19.05 mm) 160 psi reningsslang     
 8.  
 9.   5     * En PVC-rörskärare     
 10.  
 11.   6     * En 4,3 tums (19,05 mm) PVC-rörkontakt.     
 12.  
 13.   7      * Om du inte vill köpa en PVC-rörskärare, kan du använda sax regelbundet. , men sax kräver mer ansträngning för att skära PVC-röret.     
 14.  
 15.   8      Alternativt kan du använda en såg istället för en rörskärare. Om du har en hand och du är praktisk med den, så är ett annat alternativ såg & amp; fikon; Du kan bara ha sand på ner inga vassa grenar senare.     
 16.  
 17.   9      * I det här fallet behöver du sandpapper eller en strömsläckare. Om du använder en strömsläckare måste du skydda dina ögon. Som du kan se är en rörskärare det enklare sättet att gå.               
 18.  
             

    2      Montera ett normalt Hula Hopp-däck  ,

    
   
 1.   1      Klipp ut bevattningsslangen. Använd rörskäraren, sågen, saxen eller skär slangen till önskad längd. Det kommer att ta lite ansträngning att skära igenom, så ta din tid och var försiktig.     
 2.  
 3.   2      Lossa den ena änden av slangen. Koka en stor kruka med vatten och sätt in ena änden av röret i vattnet i 30 sekunder. Slangens ände ska vara mjuk och flexibel före den andra änden av röret.     
 4.  
 5.   3      * Om det inte är praktiskt kan du använda en hårtork; Det kan dock ta längre tid och inkluderar torktumlare som hålls hela tiden. Vanligtvis går det bara med en kruka med kokande vatten som är lättast.     
 6.  
 7.   4     * När du är klar arbetar du snabbt medan slangen fortfarande är varm och smidig.     
 8.  
 9.   5      Placera PVC-rörkontakten i slangens mjukade ände. Genom att applicera starkt tryck på kontakten för att säkerställa en fast anslutning. De två borde passa ihop noga, med sin koppling till ingenstans.     
 10.  
 11.   6      * Var försiktig så att du inte trycker på kontakten för långt ner i röret. Den andra änden av slangen måste fästas på den. Det borde vara ungefär halvvägs där.     
 12.  
 13.   7      Om du vill, placera "vikter" eller ljudmätare i hula-korgen. Om det här är för barn eller träning, med något i röret kan hula-hoop vara ännu roligare (eller mer i träning). Här är några idéer:     
 14.  
 15.   8      * Småbönor (cirka 20-30)     
 16.  
 17.   9     * majskärnor     
 18.  
 19.   10     * Vatten (en kopp eller så)     
 20.  
 21.   11     * Sand     
 22.  
 23.   12     * Ris     
 24.  
 25.   13      Doppa den andra änden av röret i kokande vatten. Om du har föremål i slangen, hantera dem noggrant så att det inte kommer att spillas ut i andra änden. Den här delen ska bara ta några minuter.     
 26.  
 27.   14      När du är redo, sätt det nymjukade paret i slutet med PVC-kontakten. Precis som du gjorde i ovanstående steg, försegla slangen i en däckform genom att ta bort de två sista fria ändarna.     
 28.  
 29.   15      * Återigen, jobba fort här. Röret är mjukare ju varmare det är. När det kyler blir det ett kontrakt och bildar en stark tätning som håller däcken ihop.     
 30.  
 31.   16      Dekorera hula-hålet. Lägg till någonting personlig flare, som glitterband, färg eller andra förbättringar du vill ha. Det kan dra på med permanenta markörer eller speciella hantverk.     
 32.  
 33.   17      * Du kan enkelt göra godisrör som traditionell hula-hoop med färgad bandisoleringstejp. Det är mjukare än band och blandar bättre in i slangens struktur.     
 34.  
             

    3      Montera ett hopfällbart Hula Hopp-däck  ,

    
   
 1.   1      Hämta dina material tillsammans. Du måste ha allt i ovanstående avsnitt och några andra saker. Hela listan inkluderar:     
 2.  
 3.   2     * 3/4 ​​tums (19.05 mm) 160 psi reningsslang     
 4.  
 5.   3     * En PVC-rörskärare     
 6.  
 7.   4     * Fyra 4,3 tums (19.05 mm) PVC-röranslutningar     
 8.  
 9.   5     * Bungee Cord     
 10.  
 11.   6     * Obelagda trådhängare     
 12.  
 13.   7     * En strömsläckare (tillval, om så önskas)     
 14.  
 15.   8     * Flertangent     
 16.  
 17.   9     * Vissa vänner (det blir mycket enklare)     
 18.  
 19.   10     * Ett par skyddsglasögon     
 20.  
 21.   11      Mäta hur mycket du behöver, rör och skär det i fyra lika delar. Stå rakt upp och mäta avståndet från fötterna till bröstet (eller någonstans mellan navel och bröstet). Denna mätning är diametern på ditt idealdäck. Därefter måste du beräkna dess omkrets hur mycket du behöver slang. (Omkrets = Pi (3,14) gånger Diameter (C = PD))        
 22.  
 23.   12      * Den genomsnittliga vuxna hula-bulten är 40 "i diameter eller 125,6" lång. Varje del skulle vara ca 31 "lång.     
 24.  
 25.   13      * Bygg en hula-ram för ett barn? Då måste du förmodligen få 26 "i diameter, eller 87,9". Varje bit skulle vara ca 22 "lång.     
 26.  
 27.   14      Gör unika märken i varje ände. Detta hjälper dig, du vet hur bitarna passar ihop igen. Det är typiskt som ett pussel där alla är likartade men passar bäst i en viss annan bit. Totalt behöver du 8 poäng, en för varje exponerad ände.     
 28.  
 29.   15      * Detta kan göras med knivbladet, ett sax eller med en penna. Jag vill inte göra ett permanent märke? Använd tejp.     
 30.  
 31.   16      Sätt på dina glasögon och börja slipa ribborna bort från ena änden av varje kontakt. Om du är en strömsläckare handlar det om att damm och smuts flyter runt dig överallt, så var noga med att bära skyddsglasögon eller en mask. Om du inte har en Power Sander kan du manuellt & amp; kan göra ndash; Det tar bara mycket tålamod och mer tid.     
 32.  
 33.   17      * Ta en paus från slipning och se hur kontakten passar in i röret. Det bör definitivt vara motstånd, men när du är klar ska den passa tätt i röret. Fortsätt slipning tills varje anslutning når den punkten.     
 34.  
 35.   18      Värm ena änden av varje fjärdedel av röret. Detta kan göras med hårtork, varmt vatten på spisen eller öppen flamma (men en öppen flamma är svårare att kontrollera och kan leda till emalj). När de blir mjuka och smidiga placerar du de ojämna ändarna av kontakterna i varje sektion av röret så att markändarna är synliga och sticker ut.     
 36.  
 37.   19      * Anslutningarna borde vara i röret upp till sin halva punkt. Alla avancerade, och de kommer inte att kunna göra sitt jobb för att gå med.     
 38.  
 39.   20      Använd dina markörer för att matcha däcken. Du kommer att göra sorts demontering i en andra hopfällbar, men nu kan du behöva det i sin cirkulära form. Den uppvärmda slangen ska gå i de raka ändarna av anslutningarna, passa tätt.     
 40.  
 41.   21      Placera dragkabeln för att göra den hopfällbar. Så här:     
 42.  
 43.   22      * Gör dig själv en 8 "lång bit obelagd metallhängare. Använd för att öppna däcket i ett av de fyra exponerade områdena.     
 44.  
 45.   23     * Snake bungee cord genom hela hula hoop tills det kommer ut, på andra sidan.     
 46.  
 47.   24      * Dra åt det tätt. Mycket, väldigt tight. Det här är bra med vänner. Du kan antingen dra åt båda ändarna eller dra åt en till slangen. Hur som helst, se till att det sträcker sig till sitt maximala, eftersom detta kommer att hålla ramen tillsammans när du spinner.     
 48.  
 49.   25     * Överlappa ändarna av strängen och linda tråden runt och runt den, gräva i tråden.     
 50.  
 51.   26      * Använd tång genom att trycka på tråden mot strängen. Om säkret, skär ut ändarna av strängen.     
 52.  
 53.   27      Bygg och collapse ram. Det går lite att dra ihop, och det är bra. Det innebär att det kommer att hålla spinnet och hålla sig ihop. Montera och demontera däcken så att du ser till att den fungerar ordentligt.     
 54.  
 55.   28      * Om inte, är chansen att din bungee cord inte är tillräckligt tätt. Om det är för löst, kommer det att kollapsa på egen hand om spindlar och förmodligen klämmer fast dig. Dra bågsladden mer, sätt tillbaka och försök igen.     
 56.  
 57.   29     * Om det fungerar, ta din hula hoop med dig & amp; ndash go Det är lätt att packa och perfekt för resor.     
 58.  
             

Vad du behöver .

    

     För ett normalt Hula Hopp-däck  ,

   

     För ett hopfällbart Hula Hopp-däck  ,

   

<91112>           

   Läs mer... (2)      
Sports populär:
Fånga en gädda.

En tilt eller lutningsfigur dansar.

Gör sittplatser.

Bygg muskelmassa.

Lär någon att simma.

Sparkar en fotboll.

Skjut en pil.

Ta bort spänningen från kroppen.

Gör yoga för nybörjare.

Träna din kroppscentrum.

Klättra på ett knutlöst träd.

Träna din kraftkraft.

Öva din abs med träningsband.

Fiskkrabbor.

Fortsätt att gå ner i vikt efter fester.

Bantning med enkla övningar.

Slå en backhand.

Välj en bra skateboard.

Heelflips.

Bli en bra fotbollsspelare.

Pheasants jagar.

ako woman