Home \ sports
 

Var en bra spelare.

 

Att vara en bra spelare kräver mer än skicklighet. Om du vill förbättra ditt spel och dina lagkamrater spel kan du lära dig att fylla den roll som ditt lag kräver av dig och vara bästa möjliga idrottsman. Lag behöver bra spelare. Är du redo för utmaningen?

              

Förfarande .

    

    1      Samla din roll  ,

    
   
 1.            1      Utveckla dina grunder. Om du vill vara en bra lagspelare måste du först arbeta för att bli en bra och mångsidig idrottare genom att lägga tid på att bygga de grundläggande färdigheter som behövs för din sport. Om du vill vara en bra basketspelare är det dags att spendera tid dribbling, utveckla dina defensiva färdigheter och lära sig skarpa pass. Om du vill vara en bra fotbollsspelare behöver du lära dig att styra bollen, skjuta på ett riktigt sätt och flytta in i ledigt utrymme.  
    
  • Det är roligt att bara gå ut och göra den typ av sport du spelar, men det är en viktig del av träningen att göra övningar. Öva några av de dribblingövningar du gör i träning eller arbete med andra defensiva träningsövningar som du lärde dig av din tränare, i stället för att bara kasta korgar. Att arbeta på de svårigheter som är mindre roliga hjälper dig att sticka ut från de andra och bli en starkare spelare.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lär dig ansvaret för din position. Att spela i ett lag innebär att du fyller i en viss roll. Till skillnad från en tennis- eller golfspelare kräver en lagsporter en roll att fullborda. Det är inte varje amerikansk fotbollsspelares jobb att landa en touchdown och det är inte upp till varje fotbollsspelare att göra mål. Att vara en bra spelare betyder att du lär dig specifikt ansvar och roll i din position och lär dig hur du bäst fyller den rollen.  
    
  • Lär dig var du ska bo på fältet och vad din uppgift är. Om du spelar på defensiven, ta reda på vilken motståndare du behöver täcka. Om du har ansvaret för bollkontroll... hur fördelar du bäst på bollen?
  •  
  • När du börjar lära dig en sport vill de flesta av oss ha en av de härliga positionerna: quarterback, anfallare, punktvakt. Ett bra lag består emellertid av spelare som spelar de positioner som de är mest lämpliga för. Om du är en bra försvarare, slösa inte din energi på att vara avundsjuk på de offensiva positionerna. Godkänn din roll och förplikta dig att förbättra dina färdigheter.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Träna hårt. Att träna och göra ditt bästa i varje träningspass är en viktig del av att vara en bra lagspelare. Träna hårt och du kommer att förbättra dina färdigheter och kunskaper om spelet, vilket kommer att sätta kursen för dig och ditt lag att lyckas.  
    
  • Var i tid för träning och redo att arbeta. Ha din utrustning redo, liksom gott om vatten. Sträck och gör dig redo att arbeta.
  •  
  • Utveckla en bra attityd mot träning. Vissa idrottare har mycket talang, men de känner att de föredrar att vara hemma och föredrar att spela videospel istället för att bygga färdigheter med sina lagkamrater. Var bättre än det.
  •  
  • Leva ut all din karaktär och karaktär i fältet. Om du saktar ner det och stoppar det medan du faktiskt lyfter tyngder, kör runda eller övningar, blir du långsammare, svagare och mindre begåvad än dina motståndare. Sätt det i praktiken.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Håll dig frisk. Även om du är en bra idrottsman kan du inte vara en bra spelare om du spenderar hela din tid att återhämta dig från skada och vara frisk på bänken. Det är mycket viktigt att ta hand om din kropp, hålla sig frisk och frisk, mäta dig själv i spel och ge ditt lag den bästa chansen att lyckas i varje spel.  
    
  • Bli varm före träning och gör en cooldown efter träning, varje gång. Kör aldrig på fältet utan att sträcka och värma upp din kropp för det hårda arbetet. Bra spelare bör också ta flera minuter att sträcka efter träning för att undvika kramp och värkande muskler.
  •  
  • Sköter mellan sessioner för tillräcklig vila. Om du tränar nästa dag borde du inte stanna upp till morgon tidigt genom att spela på X-Box eller chatta online. Se till att du har tillräckligt med sömn (minst 8 timmar) och ge gott om tid för din kropp att återhämta sig innan du lägger provet nästa dag.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Sköter under träningspass för adekvat hydrering. En studie av NFL-spelare visade att nästan 98% dehydrerades före träning, vilket kan minska prestandan med upp till 25%. Sportdrycker och enkelt vatten spelar en viktig roll för att upprätthålla elektrolyter och vattenbalans och ger dig också energi för att få högsta prestanda och vara hälsosam. Före träning, drick 440-600 milliliter vatten och försök att dricka cirka 230 ml vatten var 15: e minut under träning. Drick långsamt för att förhindra att magen påverkas under intensiva sessioner.        
 10.  
 11.             6      Lyssna på din tränare. Bra spelare måste kunna träna, vilket innebär att du måste lära dig att acceptera kritik, genomföra nya lektioner, bli bättre och förbättra dina kompetenser på fältet. Tränare är inte där för att berätta för någon spelare vilket bra arbete han gör och att han blir proffs. Tränare är där för att göra dig till en bättre idrottsman och lär dig att bli en vinnare. Detta kan ibland innebära att du kommer att höra några förslag och kritik.  
    
  • Dåliga spelare blir frustrerade och stängd när de blir kritiserade och bra spelare lyssnar och lär sig av det. Om din tränare utmanar dig för dina slarviga knep under en träningspass kan du få ett dåligt humör eller du kanske säger "Ja, tränare!" och svett lite mer.
  •  
  • Kämpa aldrig med din tränare, särskilt inte de andra spelarna. Om du har problem med en strategi eller något annat, berättade tränaren dig om träning, arrangera en privat konversation och diskutera det med honom privat. Bra spelare borde aldrig ifrågasätta coachens auktoritet före lagkamraterna.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Kommunicera på fältet. Lag måste organiseras och samordnas för att vinna. För tysta lag och kommunikativa lag förbättrar deras chans att vinna. Att uppmuntra andra spelare att utmana bollen och kommunicera klart om spelaren och strategin är en viktig del av ett lags framgång. Gör det som ditt mål att vara högre än det andra laget hela tiden.  
    
  • Det är viktigt att prata med dina lagkamrater, men undviker att slå ner det andra laget. Om inte, som ett sätt att motivera dina lagkamrater, är det absolut nödvändigt att göra någon dum. Då sprang inget som, men var försiktig.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Besegra smärtan. Träning är inte alltid kul och spel kan vara otroligt utmattande. Men bra spelare - bra spelare - lära sig att undertrycka smärtan av träning och kämpa igenom den. Om du är utmattad i slutet av spelet och bollen hoppar mellan dig och porten, kanske du är trött på att jogga eller du kan börja sprinta. Bra spelare sprint.  
    
  • Hitta sätt att motiveras för spel så att du är energisk och entusiastisk att kämpa i hela spelet. Lyssna på hög musik för att få dig i humör, värma upp med en sportfilm eller gör en lagvänlig träning som är kul för dig.
  •  
                   
 16.  
             

    2      Practice Fairness  ,

    
   
 1.             1      Förlora med värdighet och vinn med format. Alla spel är i sista minuten och du kommer att ta reda på om allt hårt arbete var tillräckligt för att vinna eller om du måste lägga in mer arbete. Bra spelare dyker upp när den sista visselpipan låter. Kommer du att hantera resultatet lugnt och med värdighet? Eller kommer du att bli arg? Rättvisa börjar med att veta hur man vinner och förlorar värdighet.  
    
  • Om du vinner, är det bra att fira lite, men det är aldrig okej att spotta din motståndare. Var glad att du har vunnit, men gnugga inte den under din motståndares näsa. Gratulera de andra spelarna, beröm dem för ett bra jobbat jobb och håll dig positiv på upplevelsen.
  •  
  • Om du förlorar är det okej att bli besviken. Ingen gillar att förlora. Men låt dig inte lura, gör inte ursäkter, och slå inte det andra laget eller dina lagkamrater. Behandla varje nederlag som en lärande upplevelse. Vad kan du ta från det här spelet för att förbättra nästa? Vad kunde du ha gjort bättre?
  •  
         
 2.  
 3.             2      Följ reglerna och spela rent. Bra spelare tar inte genvägar och ser inte ens efter dem. Bra spelare känner igen att spel inte bara handlar om att vinna eller förlora, men hur man vinner eller förlorar. Du måste kunna se tillbaka med stolthet på din prestation... oavsett resultatet. Ta dig till konto.  
    
  • I många lagsporter ändras reglerna regelbundet. Läs reglerna och håll dig uppdaterad med de senaste reglerna.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Spela med passion. Bra spelare lever av passion och känslor. När de är på fältet, vill lusten att vinna dem. För vissa spelare är det bra att tänka på en bra plot eller ett dramatiskt perspektiv på spelet så att de kan bli passionerade. Att säga "Det är bara ett spel" är ett bra sätt att ta itu med resten av spelet med halv kraft. Michael Jordan hade en vana att uppfinna förolämpningar och förolämpningar mot sina motståndare, vilket gör hela saken personlig. Han använde varje spel för att avslöja sina motståndare och bevisa att de hade fel (även om de inte sa någonting först).  
    
  • Låt inte dina känslor få överhanden och göra dig osportslig. Spela med passion, men inte full av ilska. Öva att slå på och av och bara tillåta dem på fältet. När spelet är över, låt det vara över.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Angiv inte. Det är osportsligt om du visar dina färdigheter för att imponera på andra spelare, observatörer eller motståndare. Även om det ofta händer att du förlorar din konkurrenskraft för tillfället och vill trivas, behöver bra spelare inte ange för att bevisa sina färdigheter och känna sig bättre om dem. Vet att du är begåvad och en bra spelare, utan att behöva ackumulera poäng, för att skämma bort andra spelare och att överdriva det för fansen.  
    
  • En bra teknik för lag är att gå i pension vid en stor start och att flytta fokus till träning. Om ditt lag har mer än 6 mål framåt på fältet är det en regel att ingen får skjuta tills varje spelare på fältet har rört bollen. Använd möjligheten att arbeta med dina bollkunskaper. Gör spelet mer utmanande för dig själv.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Diskutera inte med tjänstemännen. Om domaren visslar, speciellt om han visslar mot dig eller någon av dina lagkamrater, argumenterar du inte. Följ hans instruktioner noggrant och tala med tjänstemänna med respekt. Att svara eller argumentera dåligt kan göra straffet värre, och det visar osportligt beteende.  
    
  • När du adresserar tjänstemännen använder du orden "Herre" eller "Kvinna" och försöker lugna dig ner när du är frustrerad. Ta en sekund för ett djupt andetag och kontrollera dina känslor innan du öppnar munnen.
  •  
         
 10.  
             

    3      Var en ledare  ,

    
   
 1.             1      Bly med exempel. Du behöver inte nödvändigtvis vara de mest pratsamma och svänga halvtidslösa, snabba motivationstal som en ledare. Tyst och stoic eller högt och inspirerande... Ledare är alla varianter, men de har en sak gemensamt. Ledare är ett gott exempel. Du måste öva vad du predikar genom att lägga mycket arbete på att förbättra och förbättra ditt spel. Om andra lagkamrater ser dig ge allt på fältet som du kör, trots att din tank är tom, så kommer de att motiveras att göra detsamma. Ge alltid 100%.  
    
  • Kom ihåg att du inte är en coach som lagkapten. Det är inte upp till dig att berätta för de andra spelarna vad man ska göra. Det är ditt jobb att vara en bra spelare. När andra är motiverade av din prestation, så mycket desto bättre. Om inte, fokusera bara på dina egna förmågor och att du gör ditt bästa.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lär dig hur du motiverar dina lagkamrater. Lag är bara lika snabba som den sakta spelaren... en kedja är lika stark som sin svagaste länk. Försök att identifiera dina lagkamrater som behöver lite extra hjälp och hjälpa dem genom att samarbeta med dem eller jubla dem på med träning. Om du är en bra spelare kan du automatiskt lockas till andra bra spelare, men försök att spendera tid med yngre lagkamrater som kanske behöver lära sig mer. Det kommer att betyda mycket för dig och markera dig som ledare.  
    
  • Slå upp dina lagkamrater, klappa och uppmuntra spelare att göra det bra och se andra spelare frustrerade över hur saker går. Ta kontroll över ditt lags moral och uppmuntra dem att lyckas.
  •  
  • Olika lag har olika dynamik, vilket innebär att det inte finns det enda rätta sättet att motivera andra spelare. Vissa bra spelare kan behöva motiveras med viss omvänd psykologi: "Du kan bara avbryta denna övning om du känner dig trött, kanske är det bättre att låta en av nykomlingarna spela i stället?" På samma sätt kan vissa spelare med brist på självförtroende behöva uppmuntra till att förbättra sitt spel: "Du ser ut som någon från en högtidssemester på fältet. Fortsätt det goda arbetet, pojken!"
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hitta aldrig ursäkter eller skyll om lagkamrater. Stämningen kan snabbt minska med ett nederlag, men om du förlorar dig själv med att skylla varandra kan det sjunka mycket lägre. Kasta aldrig andra spelare till vargarna för misstag och gör aldrig ursäkter för ditt eget spel. Varken tjänstemännen, inte heller vädret, eller ersättningsbänken var skyldig för ditt lag har förlorat. Det var laget.  
    
  • Om det är uppenbart att en spelare har spelat ett särskilt dåligt spel, är det inte nödvändigt att prata om det. Om den här spelaren ser särskilt deprimerad, ta honom åt sidan och ge honom en klapp på ryggen. Se till att han höjer huvudet igen och försäkrar honom att det inte är hans fel.
  •  
  • Om en av dina lagkamrater blir straffad för att bryta en regel, ta straff på resten av laget. Om en spelare får ett gult kort och måste göra det i nästa träningsrundan, kör sedan rundorna med honom. Få de andra spelarna att göra detsamma. Kom närmare som ett lag och agera som en.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var högt på sidan. Ledare ska skrika, muntra och spela varje spel som om det var Super Bowl. Släck dina lagkamrater, uppmuntra dem även när du är ute av fältet och gör ditt bästa. Få dina andra lagkamrater att gå med i spelet även om de inte spelar. Stötta alla och vara högljudda.        
 8.  
 9.             5      Sätt allt på fältet. Inspirera dina lagkamrater varje gång du går in på fältet för att sätta allt på domstolen. 110% varje gång du spelar. Bekämpa smärtan, lita på din träning och se till att du aldrig avslutar ett spel och fråga dig själv om du kunde ha gett mer. Skapa en svett för att ge ditt lag den bästa chansen att lyckas.        
 10.  
            

Tips .

             
Sports populär:
Försvara dig själv mot skämt i skolan.

Att vara en bra fotbollsspelare.

Gör en 1600 meter körning.

Perfekt backstroke.

Rör tårna.

Gör en blåsrör.

Gör svart pulver.

Behandla ryggsmärta.

Vinn en fistkamp.

Att vara en bra fotbollsspelare.

Köp ett vapen.

Minska midjemåttet.

Få en bredare rygg.

Förbättra hopp i cheerleading.

Förlora 6 kg om 30 dagar.

Lopp som en ninja.

Gör en splittring på väggen.

Värm upp för att springa.

Gör höfterna smalare.

Träna din kraftkraft.

Bli mer mobil.

ako woman