Home \ sports
 

Var en bra fotbollsspelare.

 

Amerikansk fotboll är en av Amerikas största spel. Det är också ett tufft spel om du inte kan göra några saker mycket bra. Följande tips hjälper dig att bli riktigt bra i spelet som alla älskar.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Du måste veta att du kan nå ditt mål. Det första du bör göra är att få attityden, "Jag kan vara en bra fotbollsspelare!" Det här hjälper dig att hålla dig på spår senare, när ditt fysiska arbete blir för mycket för dig, eller om du inte förstår tekniken så fort att du känner för att ge upp.       
 2.  
 3.   2      Ha en bra form. När du är ute av form spelar du inte bra. Att vara fysiskt aktiv betyder att det är fysiskt passande; Här är några faktorer som du bör överväga:  
    
  • Din kost.       
  •  
  • Din mängd sport.       
  •  
  • Var sjuk.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Öva fotbollens grunder. Logiskt måste du veta hur man kasta och ta en fotboll. Du behöver inte vara extremt bra på det, beroende på vilken position du vill spela, men det låter dig spela i flera positioner.        
 6.  
 7.   4      Hitta en position att spela på. För bästa resultat borde du tänka på vad du har mest potential för att vara bra på och öva sedan att bli bäst i vad du gör. Några saker du bör tänka på är:  
    
  • Din förmåga att fånga.       
  •  
  • Din förmåga att kasta.       
  •  
  • Din takt är nyckeln.       
  •  
  • Din kroppsbyggnad. "(Dvs, pojkar med mycket muskler spelar oftare i olika positioner än de som har mindre muskel. Tänk på hur din kropp är byggd.)"       
  •  
         
 8.  
 9.             5      Öva kompetensen för din position. Även utanför fältet bör du träna mycket. Det hjälper inte bara dig att bli bättre, det gör det också att du mår bra på vad du gör.        
 10.  
 11.             6      Var medveten om din tävling . Det finns många andra som vill ha samma position som du, och om du vill börja måste du vara bäst. Daglig övning av de färdigheter du behöver är avgörande. Att ha ett solidt sportprogram är också viktigt.        
 12.  
 13.             7      Var tuff. Om du inte kan träffa (eller flera träffar) utan att bli sårad eller vara ledsen, så är fotboll inte för dig. Du måste vara stark.        
 14.  
 15.             8      Möt med dina lagmedlemmar. Detta påverkar inte din fysiska förmåga, men det kan "påverka" spelet. Ett lag är inget utan lagarbete, och lagarbete är svårt att uppnå om du inte kan komma överens med dina lagkamrater.        
 16.  
 17.             9      Gör dig redo att vinna. Förbered dig att spela och aldrig tänka negativt om dig själv eller ditt lag. Tänk inte bara på att du är tillräckligt bra för att slå motståndaren, men "vet" att du är tillräckligt bra för att "förstöra" den andra sidan.        
 18.  
 19.             10      Förstå att allt under din absoluta maximala 100% insats vid varje spel är ett recept på medelmåttighet. Om du vill bli bra måste du ta itu med varje spel med alla dina fysiska och mentala förmågor till sitt absoluta maximala antal. Det finns ingen halv takt, ingen vila, ingen "fri spel". Du måste vara en "nukleär explosion" när bollen är fångad och tills visselpipan kommer. Om du inte är redo att ge denna typ av maximal insats, kommer du aldrig att bli bra.        
 20.  
 21.             11      Om du inte befinner dig i fältet, lyssna på tränare eller koordinatorer. Följ deras råd när du börjar spela, och det är en stor skillnad hur säkert du spelar.        
 22.  
 23.             12      Kolla in några spel för att söka efter nya färdigheter! Detta är ett perfekt sätt att utveckla dina färdigheter eftersom ditt perspektiv på spelet och taktiken är väldigt annorlunda om du är en observatör snarare än en spelare.                  
 24.  
             

Tips .

             
Sports populär:
Kör en halv maraton.

Lär pole dance.

Bygg mage muskler hemma.

Upplev ett äventyr.

Skidåkning.

Få en större torso.

Kör en och en halv kilometer snabbt.

Bouldering.

Hitta glädje i att gå.

Justera en västsadel.

Värm upp för att springa.

Förstärka banden.

Minska fett i armarna för kvinnor.

Spelar Paddleball.

Vinn en längdåkning.

Gör ett lägereld.

Gör benhöjningar.

Lär dig att träna med en löpband.

Var en sann mästare.

Heelflips.

Minska människans bröst.

ako woman