Home \ sports
 

Ett strejkslag.

 

Vill du skåla som proffsen? Det är inte omöjligt. Förbättra din slagstreck genom att lära dig att hitta din perfekta utgångspunkt och utveckla goda vanor som hjälper dig att knacka på tapparna över.

              

Förfarande .

    

    1      Välj ditt startläge  ,

    
   
 1.            1      Justera din icke dominerande fot i mitten. Innan du börjar kasta strejker måste du först hitta din idealiska position för att starta dina kast. Din icke dominerande fot måste vara motsatt din kastande hand. Om du kaster med höger är det din vänstra fot. Sätt din vänstra fot framåt, precis bakom mitten.  
    
  • Du kan fortfarande matcha placerings- och startpositionen baserat på din naturliga disposition, men börja i mitten för att sikta och sikta.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Rikta den andra pilen från rännan på din dominerande sida. Om fyra och en halv meter från Foullinie hittar du riktningspilen som hjälper dig att sikta.  
    
  • Mitt i spåret är vanligtvis den oljigaste delen. Att hålla bollen rimligt nära kanten är ett bra sätt att maximera dragkraft på banan.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör flera övningar för att se var det går. Punch, håll din axel parallellt med foglinjen och sväng din arm framåt så rakt som möjligt. Gå efter att släppa efteråt. Din hand bör sträcka sig som om du ville skaka någons hand. Var noga med var bollen landar.  
    
  • "Gränden" är området omedelbart till höger eller vänster om huvudspetsen och är exakt det område du vill träffa för att kasta strejker permanent. Har du träffat gränden? Om så är fallet har du hittat rätt startposition för din swing. Du kommer att vilja anpassa din icke dominerande fot i mitten.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Flytta i riktning mot ditt misslyckade försök. Om du kaster till höger, starta nästa rullning lite till höger om mitten. Om du slängde det till vänster, gör det tvärtom. Även om det verkar vara emot din intuition - saknas en sida betyder att bollen träffar kroken för tidigt eller för sent. Hämta bollen på kursen genom att flytta i riktning mot ditt misslyckade försök.  
    
  • Efter flera övningar bör du kunna hitta ditt optimala startläge för bowling. Därifrån kan du tweak din kull för att förbättra dina chanser att landa en strejk med varje kull.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Förbättra ditt varumärke  ,

    
   
 1.             1      Öva din rotation. Professionella bowlers ger alla spins eller vänder sig till sina kastar. Eftersom banan du strävar efter är i en liten vinkel, är det bästa sättet att slå dem att "böja" bollen från kanten av banan till banan. Därför strävar du efter en pil bredvid mitten.  
    
  • För att försäkra sig om att kullet har ett kasta, är det bästa sättet att behålla "skaka hand" -positionen att hålla den snygg. När du släpper bollen, bör din hand vara i luften som om du skulle skaka handens båge du strävar efter.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hitta rätt bowlingboll. Att använda en boll som är för tung eller för ljus kan drastiskt påverka din noggrannhet. Experimentera med bollar som känns lite tyngre än vad du normalt tycker och med bollar som är något ljusare än bollarna du normalt tar. En av dem förbättrar din noggrannhet?        
 4.  
 5.             3      Hitta rätt hastighet. Kasta bollen som en raket ut ur din lem kan vara en bra idé först, men det är inte nödvändigtvis det mest exakta sättet. För mycket kraft kommer ofta att lämna koner, vilket skulle rensas av försiktiga och noggranna kastade bollar. I allmänhet borde du bara kasta bollen med så mycket kraft att ditt varumärke inte påverkas negativt.  
    
  • Många bowlingbanor mäter hastigheten på dina kast. Sakta ner dina kasta i steg om 5 km / h om du misstänker att du kastar för hårt. Observera när ditt markmanskap förbättras och försök matcha den här hastigheten med varje skott.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Matcha ditt Bowling Ball handtag. Ett grepp som är för hårt, speciellt med tummen, kan styra bollen i en felaktig riktning. Sätt först de två fingrarna i bollen. Om du har en lämplig boll ska den gå direkt till fotleden. Använd din icke-kastande hand för att stabilisera bollen vid start.  
    
  • Vanligtvis vill du släppa med tummen en bråk tidigare än med fingrarna. Se till att dina naglar är snyggt och snitt för att hindra dig från att fastna i hålen och kasta svaga bollar.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>             

Vad du behöver .

      

<91112>                  

Sports populär:
Använda en stegmätare.

Öva ballett hemma.

Bygg muskler på nolltid.

Dra åt insidan av låren.

Överlev i naturen.

Få snabbare i fotboll.

Ta bort spänningen från kroppen.

Kick högre.

Längdskidåkning.

Dansa i nattklubben.

Träning för en 5 kilometer radie.

Sixpack får mage muskler genom diet.

Få en sex pack utan utrustning.

Lär bågskytte.

Få en sportig kropp.

Värm upp för att springa.

Gå en mil på 7 minuter.

Rätt block för volleyboll.

Bowling.

Bli en bättre fotbollsspelare.

Stärka dina knän.

ako woman