Home \ sports
 

Bli professionell fotbollsspelare.

 

Fotboll är en av de mest populära sporten i världen. Människor älskar det när professionella idrottare jagar efter bollen. Om du vill bli professionell fotbollsspelare måste du ha ett särskilt förhållande med bollen. Det betyder att du måste spela fotboll hela tiden eller arbeta med bollen. Denna passion och körning är den viktigaste komponenten för att bli en proffs. Förstå vad som krävs och förbereda sig för utmaningar längs vägen.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Bli fullt delaktig i spelet  ,

    
   
 1.            1      Förbered dig på fotboll. Det är kärleken i spelet som gör dig till en professionell fotbollsspelare. Passion hjälper dig genom de negativa och utmanande stunderna. Att bli en professionell fotbollsspelare måste vara något du verkligen vill bli. Gör inte det bara för att du förväntar dig det eller för att det är någon annans dröm. 
    
  • Om du vill bli en professionell fotbollsspelare idag måste du ge allt. Varje millimeter av din existens måste förbinda sig till spelet. När du säkrar din insats blir du inte den spelare du kan vara.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Känn sporten inuti. Lär dig så mycket om fotboll som möjligt. Läs böcker, titta på spel och DVD-skivor och prata med bra spelare. Fråga dem om deras taktik och vad som hjälpte dem att bli bättre. 
    
  • Ha en gedigen förståelse för vad kända fotbollsspelare har gjort för att lyckas och vad som gör dem speciella.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Träna mycket och bli bättre som fotbollsspelare. Träna din kropp och sinne. Träna varje dag. Ta tid för träningen, tiden att spela detta underbara spel, för i slutet av dagen får du bara en chans. 
    
  • Du kan förbättra dina dribblingskunskaper och reflexer genom att tänka dig att vara det sista hoppet på lekplatsen och mot imaginära motståndare. Använd sedan dina favorittekniker för att dribba förbi dessa motståndare.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Börja spela fotboll i mycket ung ålder. Du behöver inte oroa dig för att spela i en klubb. Trumma bara dina vänner och föräldrar och övertal dem att spela fotboll med dig. Mellan åldern fem och fjorton kan du gå med i en ungdomsklubb.       
 8.  
 9.             5      Träna regelbundet. Delta i tränings läger så tidigt som möjligt. Om din klubb eller klubb erbjuder träningsläger, sommarläger etc., använd dem också. De andra spelarnas entusiasm och konkurrenskraft kommer att hjälpa dig. Du kommer också att lära dig mycket under denna korta men intensiva tidsperiod. 
    
  • Försök att delta i organiserade evenemang så tidigt som möjligt. Prova att delta i ungdomsområdet, spel eller turneringar i din skola, region, din klubb etc.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Öva genom att gå igenom olika utbildningsnivåer. Välj ett lag, klubb eller landslag med regelbunden träning och en bra tränare. Ditt bästa alternativ skulle vara en fotbollsakademi eller prestationscenter där unga spelare blir professionella. Varje nytt år du spelar för ditt lag kommer att göra tävlingen mer utmanande. 
    
  • Vid något tillfälle bör du byta till en träningsklubb eller ett prestationscenter. Då till en amatörklubb och en semi-professionell klubb. Gå steg för steg. Om du bor i USA, försök att få en plats på ett college med ett bra fotbollsprogram.
  •  
                   
 12.  
             

  Del 2      Utmaningarna existerar  ,

    
   
 1.             1      Arbeta hårt och träna mycket. Fokusera på din träning för att bli en professionell fotbollsspelare. Du måste träna varje dag, oavsett vädret. Du måste också hitta en bra balans mellan din träning och skolan / universitetet eller till och med ett deltidsjobb. Det är träningen, det dagliga engagemanget som kommer att frambringa din talang och skärpa dina förmågor. 
    
  • Om du är förälder till ett barn som vill bli fotbollsspelare, måste ditt engagemang vara extraordinärt. Du måste köra barnet till spelen, betala för nödvändig utrustning och klubbavgifter, prata med tränare, hjälp med inofficiell träning eller höja barnets moral. Du kan till och med vara coaching ett ungdomslag.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var tålmodig. Godkänn att bli professionell är en gradvis process. Du kommer att fortsätta att lära dig, utveckla dina tekniska färdigheter, samla fotbollskunskap och göra bra kontakter. 
    
  • Leta efter träningsprogram och ta reda på hur du kan bli en del av det. Fråga din tränare eller vårdgivare om vad som är möjligt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Betygsätt dina förmågor som spelare. Efter att ha spelat ett tag borde du ta en seriös titt på dina förmågor. Ta reda på vilken position dina medfödda förmågor är bäst för. När du tänker på det, tänk inte bara på dig själv. Tänk på hur dina förmågor kan passa in i ett lag och hur dina styrkor passar in i spelet som helhet. Det är viktigt att du är utomordentligt bra på vad du gör, trots allt har du många konkurrenter. 
    
  • Försök hitta din tränares ärliga åsikt om dina styrkor och möjligheter. Lär dig av dina tränares förslag hur man förbättrar eller förfina din naturliga talang.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Försök att vara bäst i din position. Om du inte är, försök att ärligt bedöma hur du kan förbättra dina förmågor eller flytta till en annan position. Du ska också kunna visa dina färdigheter i spel. Var alltid bra och visa att du kan få din prestation varje vecka, inte bara nu och då. 
    
  • Om du är standout-spelaren i fältet vecka efter vecka är du på rätt spår.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Kommunicera. Fotboll är en lagsporter och bra kommunikation är oumbärlig. Bevis alltid att du kan kommunicera bra. Visa dina goda sätt, uttryck dig själv tydligt, undvik felaktigt eller arg beteende på fältet och vara en lagspelare. 
    
  • En spelare som spelar för mycket för sig själv eller vägrar att kommunicera ordentligt är en belastning på sitt lag och det är osannolikt att han går långt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Kom i form. Din träning är viktig i fotboll. Gör regelbundna styrkor och uthållighetsövningar, ät gott och undvik ämnen som kan påverka ditt resultat, till exempel Alkohol. Försök att få tillräckligt med sömn varje natt. Det är också viktigt att du lär dig hur du är bäst att stanna utan skada. Lär dig från början hur man spelar korrekt och hur man behåller sig i gott fysiskt skick genom stretching och speciella övningar.       
 12.  
             

  Del 3      Förbered dig på att bli professionell  ,

    
   
 1.             1      Fortsätt träna individuellt. Även om du spelar i en förening, bör du fortsätta att arbeta själv eller med vänner eller familjemedlemmar. Försök att få erfarenhet av äldre spelare så ofta som möjligt. Ständigt försöka utveckla dina tekniska färdigheter. Arbeta med bollen så länge att varje rörelse blir andra naturen till dig. Arbeta på dina brister för att utöka din övergripande kompetens och anpassningsförmåga.       
 2.  
 3.             2      Var mentalt stark. Att spela fotboll professionellt är ett osäkert och instabilt yrke. Du måste vara förberedd för korta kontrakt, risken för skada och oundviklig åldrande och därmed förlust av din förmåga. Dessa fakta kan skapa en känsla av osäkerhet och du kan känna dig utbränd snabbt. Att vara ständigt i allmänheten kan vara överväldigande om du verkligen borde göra det till toppen. Allt detta kan vara tröttsamt och även leda till depression. 
    
  • Tänk på om du vill besöka en idrottsläkare eller idrottspsykolog för att utveckla bearbetningstekniker med honom om du inte redan har dessa färdigheter. Lär dig tidigt i din karriär att det är okej att säga saker högt och lita på någon. Du borde inte äta dina bekymmer i dig själv.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Använd din klubb. Föreningar organiserar ofta urval eller provträning. De är också beroende av sitt nätverk för att hitta de bästa spelarna och vidarebefordra exceptionella spelare. Delta i alla viktiga utbildningar. Få ut det mesta av dessa möjligheter genom att försöka träffa så många som möjligt, dela kontaktinformation och följ ledtrådar. 
    
  • Fråga om och hur en förening kommer att hitta unga talanger inbjudna till en provperiod.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta reda på vad en talangscout letar efter. Det är alltid möjligt för en talangscout att titta på ditt besättning. En scout kommer att döma din övergripande attityd, inte bara ditt bollspel. Du kommer att bli testad för din karaktär såväl som din talang. Visa din laganda genom att stödja dina lagkamrater. Visa dina ambitioner och din vilja att vinna, men aldrig vara orättvist eller conniving. 
    
  • Du bör också visa att du kan vara lugn och fokuserad under tryck. Försök att göra ditt bästa hela tiden. När allt kommer omkring vet du aldrig vem som sitter i publiken.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Var beredd att flytta ofta. Föreningar och agenter förväntar dig att anpassa sig snabbt till deras behov. Du bryr dig lite om ditt personliga liv eller de långsiktiga utsikterna i ditt jobb. Var fullt medveten om detta och fortsätt att fokusera på dina fotbollskunskaper. 
    
  • Innan du flyttar, bör du komma ihåg: hur ofta spelar du? Pratar du det lokala språket? Är betalningen lämplig? Är fotbollsutmaningen lämplig och har klubben ett gott rykte? Har klubben en bra vårdavdelning om du blir skadad?  
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (4)      
Sports populär:
Gör en blåsrör.

Spela volleyboll.

Flyta på ryggen i vattnet.

Gör en bro.

Var en bra basketspelare.

Få hårda muskler.

Håll dig i form hemma.

Kör ett maraton.

Bli en bra försvarare i fotboll.

Ta bort på benen.

Gör sidbalansering.

Tie en fiskares knut.

Lära sig att kälka.

Street dancing meddelas.

Utför Mae Geri (Shotokan Karate).

Stärka underkroppen.

Bli smidig och flexibel om 2 veckor.

Trä Ironfist Kung Fu.

Sprint snabbare.

Minska midjemåttet.

Spelar biljard professionellt.

ako woman