Home \ sports
 

Rätt kläder för yoga.

 

Yoga anses vara en meditativ och avslappnande form av motion. Att välja rätt kläder för yoga kan vara skrämmande, särskilt för nybörjare och nya studenter. I allmänhet är det viktigt att ha på sig kläder som inte bara är bekväma utan gjord av andningsbara tyger (t.ex. bomull, bambu eller jersey). Det är också användbart att veta vilken typ av yogaklass du kommer att delta för att göra rätt val för din klädsel.

              

Förfarande .

    

    1      Välj en kurs  ,

    

Kontrollera arrangören och ta reda på vilken typ av yogaklass du besöker. Schemanmen brukar ses på yoga-studiens webbsidor eller hänga i studion. Även om det finns många olika typer av yoga, kommer du förmodligen att hitta en av följande yogakurser.

 
   
 1.            1      Ta en nybörjarkurs i Hatha Yoga eller Vinyasa Yoga. Många nybörjarkurser är antingen Hatha eller Vinyasa-kurser. Båda formerna fokuserar på samordning av rörelse med andning. Vinyasa är lite snabbare och innebär mer intensiva stretchövningar, benhöjningar och reverseringar. Ju mer avancerade kurserna desto större blir utmaningen för en övad yogi.        
 2.  
 3.             2      Prova en Ashtanga eller Power Yoga-klass om du vill delta i en mer avancerad kurs. Dessa kurser innebär en konstant rörelse mellan poserna och är därför lite mer utmanande.       
 4.  
 5.             3      Ta en Iyengar yogaklass med fokus på att upprätthålla poser under en längre tid. Många håll behålls under lång tid. De låter dig hitta din balans och uppskattar fördelarna med stretching. För denna typ av yoga behövs ofta hjälpmedel som filtar, tärningar eller band, som vanligtvis finns i studion. Du behöver inte ta det själv.       
 6.  
 7.             4      Delta i en avgiftande Bikram yoga-klass eller en varm yoga-klass Rummen värms upp till ca 37 ° C för att uppmuntra kroppen att svettas, vilket anses vara renande. Värmen hjälper också till att slappna av i musklerna, vilket gör dem mer töjbara.                 
 8.  
            

    2      Välj din tröja  ,

    

En bra topp för yoga är en tröja som snugglar upp till figuren utan att vara för snäv eller snäv. Oavsett vilken topp du väljer, borde du prova en rad drag innan du lämnar hem. Detta kommer att säkerställa att du kan röra sig fritt och inte visa mer av din kropp än du vill om du tar vissa ställen.

 
   
 1.             1      Använd en ärmlös topp i yoga. Många av de enklaste yogapositionerna kräver omfattande armrörelser. Om du inte har några ärmar på toppen, behöver du inte oroa dig för att trycka upp dem hela tiden så att de är ute av vägen och du kan bättre fokusera på dina ställen. 
    
  • Välj en topp som inte har en stor hals och passar snyggt runt kroppen. En lös tröja kan skiftas om du böjer eller sträcker sig till en ny position.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Använd en sportbh i en Bikram-klass. Under Bikram Yoga eller Hot Yoga blir du speciellt varm. Kvinnor kan välja en sportbh att hålla dem coola. Sportbrasar brukar tilldelas i stressnivåer. En behå med låg spänningsnivå är tillräcklig. Män har möjlighet att delta i Bikram Yoga även utan skjorta.       
 4.  
 5.             3      Försök med en T-shirt. Hitta en T-shirt som passar bekvämt och passar dig bra. Öva sträckning och böj dina armar så att t-skjortan inte är för tight. 
    
  • I motsatt riktning kan din tröja glida upp din kropp. Förbered dig på det genom att antingen ha på sig en bodice under eller placera skjortan i midjebandet under kursen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Experimentera med olika lager. På en mildare kurs som Iyengar eller Vinyasa kan du bära en lätt tröja över en strapless tröja för att hålla dig varm i början och slutet av klassen när du flyttar mindre. Du kan alltid ta bort lagren om det blir för varmt för dig.       
 8.  
 9.   5      Var naken. Under sommaren är det helt acceptabelt att inte skada något om du övar bara yoga, förutsatt att du känner dig bekväm i den.     
 10.  
            

    3      Välj byxor  ,

    

Byxorna ska passa snyggt och vara gjorda av ett lättviktigt material med mycket stretch.

 
   
 1.             1      Använd yoga byxor. Du kan hitta yoga byxor i sportbutiker med ett brett utbud av träningstyg. De finns i olika färger och du kan välja vad som passar din personlighet bäst. Prova några sträckningsövningar eller böja sig över i omklädningsrummet och se till att du har full rörelse. Du kan också bära dem för andra träningsaktiviteter, som löpning eller cykling. 
    
  • Långben yoga byxor är bättre för kurser som bara omfattar några snabba rörelser, eftersom det överflödiga tyget kan ta ner dig.
  •  
  • Mer aktiva klasser kommer att värma dig snabbare och du kan överväga att bära en fjärdedel lång yogabyxa.
  •  
  • Stilen varierar från blyertsben till flaredbyxor. Det finns också löstagbara stilar som är modellerade på lätta joggingbyxor. Bestäm vilken stil som är mest bekväm för dig, för att du måste arbeta dig igenom dina ställen, utan att ge dig mycket eftertanke om hur du ser ut.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Försök med cykel shorts. Här är mindre mindre för en Bikram kurs. Du kanske inte vill täcka hela ditt ben. Cykelbyxor är perfekta för yoga eftersom de passar perfekt när du flyttar. 
    
  • Du bör också kontrollera att de blir transparenta när materialet sträcker sig, och du bör vara säker på att de täcker din kropp väl under yogaklassen.
  •  
  • Om du riskerar att svettas mycket i din shorts, kan du välja svart eller mörkblå som färg eftersom fukten blir mindre synlig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Använd vanliga, löstpassade shorts. Om du har ett par kortbyxor som anpassar sig till någon rörelse kan det vara det perfekta valet för din yogaklass.       
 6.  
 7.             4      Välj leggings. Du kan redan ha ett par leggings i din garderob. Men se till att de är ogenomskinliga. 
    
  • Om du aldrig har provat yoga tidigare och du är försiktig innan du investerar i ny garderob, eftersom du inte vet exakt vad du kan förvänta dig, är det normalt ett par leggings. Du kanske vill ha ett par byxor som är bättre för yoga när du tränar oftare, eftersom klippningen av yoga kläder gör att du kan sträcka sig i flexibla poser utan begränsning.
  •  
         
 8.  
            

    4      Tillbehör till din yoga outfit  ,

    

Typiska tillbehör som smycken kommer inte att krävas men vissa extrafunktioner som hårband, handskar och självklart kan din mat vara väldigt praktisk.

 
   
 1.             1      Kom ihåg att ta med ett hårband eller ett hårband. Vid träning är det alltid viktigt att hålla håret ur ansiktet. Om ditt hår är för kort och du inte kan binda det ihop, är det bra att hålla den med ett hårband från pannan och ögonen.       
 2.  
 3.             2      Välj ett par yoga handskar. Även om de kanske inte ser bra ut kan yogahandskar vara mycket användbara. Deras släta palmer ger dig lite mer grepp och förhindrar att dina händer glider på mattan. De är relativt billiga och du kan hitta dem i butiker som säljer yoga eller sportartiklar eller ibland i hälsokostaffärer.       
 4.  
 5.             3      Få ett par yoga strumpor. Detta hjälper dig att undvika att glida på mattan. Detta kan vara mycket frustrerande, särskilt för avancerade eller intensivare kurser.       
 6.  
 7.             4      En handduk är aldrig en dålig idé. Du kan träna svett på din yogaklass och vara glad att du tog en handduk. Du kan också lägga din handduk på mattan så att dina händer inte släpper av. Detta är ett bra alternativ om du inte gillar yoga handskar.       
 8.  
 9.             5      Investera i en yogamatta. Mattorna kan vara väldigt dyra, men det är trevligare att ha egen matta om du vill träna hemma, eller är du ovillig att dela mattor med andra. 
    
  • Om du inte är säker på att yoga är det du har föreställt dig, och du bara försöker det, kan du hyra en matta i de flesta studior.
  •  
  • Mattans tjocklek kan vara väldigt annorlunda. Om du har svaga knän eller behöver mer stöd när du sitter på en fast mark, kan du överväga att köpa en tjockare matta.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Köp en yoga väska eller rem till din matta. Dessa verktyg gör det lättare att bära din matta eftersom du kan bära den över axeln. Det är också ett bra sätt att hålla mattan tillsammans när du inte använder den.       
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

      

<91112>               

Sports populär:
Bor i ett tält.

Wakeboarding.

Enkelt sänka ett hoppa skott.

Ridning av en cykel med ett fast redskap.

Learn Booty Clapping.

Kobrapositionen i yoga.

Värm upp före ballettträning.

Bor i ett tält.

Titta bra på gymmet.

Gör en tennisboll korrekt.

Gör en brottning.

Få en bra rumpa.

Kör ett maraton.

Passa snabbt.

Gör en splittring på väggen.

Charge Fitbit.

Spela bättre i försvar i basket.

Få snabbare i fotboll.

Sträck ut en balansräkning.

Lär kampsporterens tryckpunkter.

Var en cheerleader.

ako woman