Home \ sports
 

Bli en professionell basketspelare.

 

Det finns 60 färskpressade pro basketballspelare ur utkastet varje år. Varför ska du inte vara en av dem? Börja med att förbättra ditt kasta, ditt defensiva spel och ditt lagspel. Det kan verkligen bli något i din karriär. Övning gör din mästare. Tänk bara på spelet medan du äter, sover, drömmer och andas. När det kommer in i ditt kött och blod kommer du förmodligen snart att vara redo att tävla med världens bästa spelare.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Hans färdigheter förbättras  ,

    
   
 1.            1      Lär reglerna med hjärtat så att du kan styra dem i sömnen. Ju bättre du förstår sporten desto bättre spelar du basket. Dessutom kan du förutse lättare och kunna identifiera och lösa problem snabbare. Du kan fråga alla som redan har spelat den här sporten, men du bör också göra smart på webbplatser, prata med tränare och självklart gå med i ett lag. Spela så mycket du kan tills sporten har gått i kött och blod. 
    
  • Förstå att basket är en fysisk och mental sport samtidigt. Båda förmågorna är extremt viktiga. Om du har svagheter i ett område måste du arbeta med dem, men att du inte försummar andra viktiga färdigheter. Här är ett exempel: Om du måste arbeta med din dribbling och redan dribblar upp till hälften av fältet och tillbaka, lägg sedan till en layup i slutet av träningen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Träna din kropp tills den är i bästa möjliga skick. Gå till gymmet och träna. Värsta spelare kan fortfarande segra över stora talanger om de kan överträffa sin motståndare fysiskt, till exempel genom att ha mer uthållighet. Michael Jordan sägs ha sagt att de bästa spelarna är de som tjänar mycket poäng, spelar ett bra försvar och är också bra spelare. För att behärska alla tre kvaliteter måste du vara i stort fysiskt skick. Här är några övningar som får dig i perfekt fysisk form: 
    
  • Gör uppstart . Gör många push-ups i många olika former, till exempel fingertopp push-ups. Du kommer bli förvånad över hur mycket bättre bollen är i handen när du har muskulösa fingrar. Även om du tror att dina händer redan är tillräckligt starka, kan det aldrig skadas för att ha ännu mer muskulösa fingrar för bättre grepp.
  •  
  • Träna överkroppen. Träna din överkropp genom att utföra övningar som buk eller cranking. Om du har en muskulös överkropp, håller du också en stans lättare och har bättre förmåga att framgångsrikt dra i korgen.
  •  
  •   Hoppa rep . Övningar med hoppa repet verkar ganska kortfattat, men de är mycket effektiva! Gör övningar med hoppetallet så snabbt och starkt som möjligt. Ju bättre du behärskar denna övning, desto effektivare blir ditt fotarbete på fältet.
  •  
  •   Hoppa . Hoppning ökar den vertikala studsen. Om du är snabb, smidig och kan hoppa, kommer du att få en rebound om din motståndare är större än dig. Många extremt långa spelare stör ofta inte för mycket när de återvänder eftersom de tycker att de har en fördel på grund av deras höjd , Du kan slå dem, om du tränar mycket på din studsa, och ta in rebounden för dig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Dribbla som en galning. Om du befinner dig att behöva fokusera på dribbling, har du inte vad som krävs för att bli en pro basketball spelare. Du måste kunna ständigt veta och känna var bollen är just nu. Ha alltid den perfekta kontrollen över bollen. 
    
  • Spendera timmar träningsdribbling för att göra allt på egen hand. Dribba upp och ner på planen. Gör dig dribbling snabbare och snabbare och hitta dig i ett lågt läge. Du måste vara redo att någon gång ha full kontroll över bollen, även om du kommer ur kontroll och förlorar din balans.
  •  
  • Rör inte bollen med din handflata. Håll bollen med fingertopparna, speciellt när du dribblar.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Träna din kull. Ta ett exempel på de bästa skyttarna och försök att imitera dem. Håll bollen med din högra hand. Använd din vänstra hand för att styra och styra. Ligga med ryggen på golvet och kasta bollen rakt in i luften. När han faller måste han landa rakt tillbaka i handen. Du kan göra denna övning i timmar och lyssna på musik på sidan, eller du sover aldrig och övar. Bollen måste känna sig som en del av din arm och faller själv i korgen. 
    
  • Öva fria kastar tills du behärskar dem i sömnen. Det är verkligen ingen ursäkt att du inte ska slå en kull om du inte är täckt. Öva kullen när du är kall och helt andas. Efter att ha gjort några sprints, känner sig helt trött och bränt ut och kan inte se rakt fram, då den perfekta tiden att träna fria kast.            
  •  
         
 8.  
 9.             5      Använd "BAEL" -formeln när du kastar. Denna konstiga, små genväg bör vara den enda som finns kvar i ditt huvud när du slänger den. Bokstäverna betyder följande: 
    
  •   B = balans . Se till att du är i rätt hållning innan du kastar och din kropp är perfekt balanserad.
  •  
  •   A = ögon. Håll dina ögon fokuserade på bollen under kastet.
  •  
  •   E = armbåge . Håll dina armbågar riktade mot kroppen under kastet.
  •  
  •   L = ljushet . Se till att din kull glider smidigt genom korgen. Kasta handen är lik den rörelse du gör när du vill nå en kaka burk. Även om det inte alltid fungerar, måste du alltid försöka hålla armbågarna raka.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Lägg till en "K" i formeln. K står för koncentration och medvetenhet. "K" är den viktigaste delen för kullen. Koncentrera på var bollen ska gå och fokusera inte så mycket på motståndarna som försvarar dig. Du försummar också tanken på om du ska passa bättre. Medvetenhet är ärligt lite "svår" - denna förmåga kallas också "omedvetet" spelande. Du är helt i autopiloten. I det "omedvetna" spelet vet du exakt var varje spelare är på fältet och vilken tur som ska spelas just nu. Du utstrålar total fred och påverkas inte från utsidan när du hör "fotspår" närmar dig. Alla andra möjligheter som finns tillgängliga för dig blir en instinkt du har lärt dig genom hård träning. 
    
  • Undvik alltid att tänka på saker som kan hända eller hända bakom dig. Du måste förmodligen posta och stoppa flera gånger. En annan viktig del är perifer vision för att omedvetet fokusera på de viktiga områdena i spelytan. Denna typ av att se lärs och utökas som någon annan talang eller förmåga, nämligen genom att automatisera den genom konstant träning.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Lär dig att kasta bara med en hand. Om du vill kasta korrekt med en hand måste du böja benen för att skapa styrka. 
    
  • Rik upp dina händer på bollen så att de vilar på bollens ryggspår. Använd fingrarna och håll bollen i mitten med endast handen du skriver med. Se till att det fortfarande finns ljus som skiner genom fingrarna. Det här är det perfekta stället att hålla bollen medan du spelar basket.
  •  
  • Den rätta "touch" inkluderar ett starkt eller mjukt kasta / passera. Allt beror på vilken situation du är i, eftersom du alltid måste vara i kontroll över bollen. Att hålla handen flexibel innebär att du inte håller den för stel eller i alla fall översträckta.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Fortsätt träna tills du kan vrida bollen med din svaga hand eller rotera . Handen som du inte använder för det faktiska kasta, placerar du vid sidan av bollen. Handen på sidan av bollen är ansvarig för att styra bollen under kastet. Sedan kastar du bollen med KBAEL-formuläret. Se till att det mesta av kraften kommer från din starka hand. 
    
  • Om spinnet är något nytt för dig, måste du spendera mycket tid på att se det påverka din kull. Spinnet är baserat på din beröring och på vilken sida håller du bollen medan du kastar.
  •  
  • Trä spinnen på båda sidor av bollen. Om du bara är ambidextrous måste båda händerna ha samma kastkraft.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Gör övningar som förbättrar alla aspekter av ditt spel. Den hårda träningen kommer att löna sig efter ett tag och göra dig till en bättre spelare. Övning är inte befälhavaren, bara perfekt träning gör dig till en perfekt spelare. Här är några övningar som du kan börja med: 
    
  • Den så kallade Superman Drill. Om du är på ett fält fungerar träningen bäst, annars måste du ungefär uppskatta avstånden. På ett fält, flytta till den första baslinjen (under korg) och spring till den första vertikala linjen, som ligger nära frisparken. Då ligger du ner på golvet och gör fem push-ups. Efter uppskjutningarna står du upp och går tillbaka till baslinjen, så kör du till nästa vertikala linje. Här ligger du igen och gör tio push-ups. Du gör samma sak tills du kommer tillbaka till första raden. Som sagt tidigare är det bäst att kasta minst tio fria kast efter denna övning, eftersom du kommer att andas ut efter hela borren.            
  •  
  • Den så kallade kill drill. Denna övning är en borr som använder hela spelytan. Om du är i dålig fysisk form kommer du bara att köra fyra till sex gånger i en minut och åtta sekunder i början. Du börjar vid första baslinjen och går vidare till nästa och tillbaka till första baslinjen. Det kanske inte låter så mycket förrän du har kört 50 meter några gånger. Efter träning gör du denna övning 13 gånger på 68 sekunder. När du är helt utmattad efteråt slänger du tio fria kast.            
  •  
  • Den så kallade Buddy Drill. Fråga en kompis (kompis) att hämta basketen. Börja i ett hörn av baslinjen och försvara det. Om det är okej med dig, håll händerna bakom ryggen. Be honom att dribba ner diagonalt med dig och tvinga honom att ändra riktning. Var i en böjd hållning, så du har alltid dina ögon på bollen.            
  •  
         
 18.  
 19.             10      Var alltid en bra lagspelare. Ta en titt på frilansspelaren och justera rullen om du verkligen vill ta kastet själv. Ju bättre ditt lag är där desto bättre kommer det att påverka dig. Du är inte bara kastaren, men också en bra lagspelare i första hand. Var inte en bollälskande spelare; Annars kommer din tränare och dina lagkamrater bara att irritera dig och stämpla dig själv som självisk. 
    
  • Och oavsett vad du gör, förlora aldrig ditt självförtroende. Är du en beprövad kastare, kastar du så länge tills du har rätt Wurfrhythmus i blodet! Om du behöver spela mot en stor defensiv, puff och släppa ditt sinne tills du kan förutse din motståndares rörelser. Ät en måltid rik på protein och kolhydrater, andas bra och bara fortsätt spela. Om du vill bli en riktigt bra spelare, är det ofta svårt att komma dit och på väg måste du rensa några snubblar.
  •  
                   
 20.  
             

  Del 2      Arbetar på sin karriär  ,

    
   
 1.             1      Börja basket så tidigt som möjligt och delta i basketläger. Det finns även småbarn som är praktiskt födda med en basket i sina händer. Dessa barn växer upp för att bli professionella spelare. Det är bäst att träna så tidigt som möjligt för att få så mycket erfarenhet som möjligt. Börja spela basket som en ung person, och spelet kommer att flöda genom dina ådror från början. 
    
  • Spelar för skolteamet är ganska bra, men deltar även i basketbollsläger, såsom American Five Star Basketball Camp, National Basketball Academy och Elite Hoops Basketball Camp. För några hundra dollar per säsong kan du träna med de bästa spelarna och tränare i området och börja raffinera dina färdigheter.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var en stjärna i ditt gymnasium. För att vara riktigt på skärmen på college måste du vara den bästa spelaren i gymnasiet. Det betyder inte att du måste vara en speciellt kulälskande spelare - det är faktiskt ganska kontraproduktivt att vara "nej" en lagspelare. Man bör ta risker, ta kastet, utnyttja de övriga spelarnas styrkor och göra skillnaden i slutet och vinna tävlingen. 
    
  • Förutom dina bra basketkunskaper måste du också vara lätt att träna och lätt att hantera. Om du förhindrar andra spelare att få ut det mesta av dem, kommer du förmodligen inte att väljas. Och om du har en svaghet som tränaren vill att du ska hjälpa till med, men din attityd är på väg, är chanserna för en bra karriär också dåliga. Arbeta på dina lekfulla färdigheter. Dessutom måste du alltid vara en bra lagkamrat och villigt lära av andra.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fick bra betyg. Om du är överlägset den bästa basketspelaren på planeten, har du förmodligen råd med dåliga betyg. Men de flesta högskolor letar efter spelare som också har en mycket hög akademisk standard. Du behöver inte vara modellstudent, men du måste kunna visa att du kan behärska skolan och spela sport. Det gäller både gymnasiet och högskolan. Det är trots allt dina hjärnor att tacka för att spela basket så bra. 
    
  • Och ju bättre din akademiska prestation desto bättre är chanserna för ett basketstipendium. Du borde vara en modellstudent som varje högskola skulle vilja anmäla sig till.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta din basket IQ till en hög. När tränare pratar om spelare som de har blivit medvetna om, är de inte bara spelare som kan sjunka ett trepunktsslag som om de sover eller spelare som försiktigt dribblar bollen med liten ansträngning. Tränare letar också efter spelare med en högkvalitativ boll IQ; det här handlar inte bara om att ha en bra förståelse för spelet, de måste också kunna lösa svåra spelsituationer snabbt. De speciella spelarna tänker alltid på hur man tar nästa roll och undviker hinder. De kan också hålla sig lugna hela tiden. Basket är mycket mer än bara spelet själv. 
    
  • En del av en kick basketball IQ är inte att bli distraherad och fokusera på saker utanför domstolen. Även om domaren fattar ett beslut som du inte håller med, står du på torget sekunder senare och koncentrerar dig på nästa attack eller försvar. En spelare med en hög basket IQ löser alla problem med värdighet och respekterar alltid alla andra spelare på fältet lika.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Uppmärksamma dig själv för att kvalificera dig för stipendium. Om du är otroligt lyckad, kommer scouts eller agenter att komma till dig. Om de inte gör det har du två alternativ: 
    
  • Prata med din tränare. Har han några kontakter för att ta dig till college? Tror han att en spejder kunde få ögat? Vilka färdigheter måste du vara uppmärksam på?
  •  
  • Skicka brev till tränare och skolor som passar dig. Uttryck ditt intresse för detta program och förstå varför du bara vill åka dit och varför du är rätt kandidat med den perfekta kompetensen. Lägg till en höjdpunkt på dig själv och bjud in tränaren för att se dig spela. Se till att brevet innehåller din adress och annan information om dig själv så att det potentiella högskolan kan kontakta dig omedelbart.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Spelar på högskolanivå. Det är oerhört sällsynt att spelare från gymnasiet direkt i NBA. De flesta går till college för ganska lång tid, eller examinerar normalt efter fyra år. Under denna tid spelar du mot mycket bra motståndare, som kräver allt från dig. Du arbetar också med dina färdigheter och hur du ska bete dig under press. Det är upp till dig om du vill få en högskoleexamen eller välja att föredra professionell basket till examen. 
    
  • Till college, var noga med att gå i läger och hålla sig i bra form. Även om säsongen inte går hela året, måste du fortfarande titta på utmaningen på lång sikt och ta basketspelet på ett mycket allvarligt sätt.
  •  
         
 12.  
             

  Del 3      Förflyttning till professionell basketbollare  ,

    
   
 1.             1      Överväg att få en agent. Om du är väldigt bra och har blivit perfekt förberedd för professionell basket, borde du fortfarande få en agent. Agenter har väldigt bra kontakter och sätter ditt namn på skärmen för andra lag så att du är en spelare som heter i nästa utkast. Medlet gör dig känd och förhoppningsvis ger dig mycket pengar.  
    
  • Om du har en agent vid din sida under din karriär, förlorar du högskoleberättigande - även om du inte är utarbetad. Så du måste tänka på detta steg mycket noga innan du riskerar dina nästa år.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Delta i pre-draft läger. Med en agent vid din sida kommer du med största sannolikhet att delta i ett NBA-pre-draft-läger. Där skapar du många nya kontakter, visar dig själv och gör ett namn offentligt. Om du står upp till det här trycket, kommer ett förutkastläger att hjälpa dig att bli en proffs. 
    
  • Detta ger dig också möjlighet att ge dig feedback om din nuvarande utkastsposition. Du vet också vilka lag som tittar på dig och hur sannolikt du ska utarbetas. I den här situationen kan du bara stanna lugn och spela så bra du kan.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skriv med ett lag. Draft har två rundor. Lag väljer en spelare efter en annan. Med andra ord har du bara en chans att bli utarbetad. Om du är redo att göra detta försök, fantastiskt. Om du inte vill bli utarbetad kan du prova det som en friagent eller inte spela i NBA alls. 
    
  • Om du kan hantera det, förhandla villkoren i ditt kontrakt så att du kan dra tillbaka kontraktet om erbjudandet är bättre. Det händer emellertid sällan att du inte accepterar kontraktet som står på bordet.
  •  
  • Om du är ett utkast väljer du i andra omgången kommer du förmodligen inte att göra det till start XI på matchday one. Du måste vara medveten om vad som väntar på dig och verkligen acceptera villkoren innan du begår ett långsiktigt åtagande.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Alternativt kan du spela i D-League eller utomlands, till exempel. Om du inte har beaktats i utkastet eller är missnöjd med dina villkor kan du fortfarande spela i NBA-utlandet eller utomlands. D-League liknar så kallade mindre ligor. Det är möjligt att NBA-lagen kommer att få ditt öga och bjuda in dig att gå med i dem. 
    
  • Men beslutet att åka utomlands är en annan historia. Din agent hjälper dig att hitta en plats för nästa år med ett lag som befinner sig i ett (exotiskt) land. Om du är redo att flytta kan det vara ett jobb som kan vara mycket fördelaktigt för dig och din utveckling.
  •  
         
 8.  
 9.             5      OBS: Bara en handfull professionella idrottare lyckas göra det stort i varje sport. Men dina personliga chanser att göra det i varje sport är ofta inte bra. I ett nötskal: Det är självklart möjligt att göra detta, men chansen är inte riktigt bra, speciellt i ditt fall. Faktum är att bara ungefär en procent av högskolans spelare lyckas bli professionella. Det betyder att det bara lyckas komma in i NBA med 99 spelare. Kan du inte göra det, ändå är du fortfarande bra. 
    
  • Många begåvade basketstjärnor tjänar också som tränare eller spelar i andra länder eller ligor. Bara för att du inte gjorde det som en professionell basket spelare betyder inte att du måste ge upp din karriär.
  •  
         
 10.  
            

Tips .

               Läs mer... (3)      
Sports populär:
Deflatera en deprimerad bordtennisboll.

Kör en rundhusspark.

Ögonen förbättrar handkoordinering.

Ladda ner FIFA World Cup Schema till din mobil.

Kobrapositionen i yoga.

Använd en mask som fiskbete.

Hoppa högre.

Lär dig rollover.

Bli av med shackles.

Kasta en trio.

Lär dig att stå på surfbrädet.

Passa på dig.

Gör sidokanter med en träningsboll.

Hämta Po snabbt i form.

Dodge ett slag.

Utför en sommarsult bakåt.

Gör ved av tidningspapper.

Kör på dina händer.

Bygg muskler på nolltid.

Använd träningsutrustning korrekt.

Få stora biceps.

ako woman