Home \ sports
 

Göra en flick av flick.

 

Flickflacken är en avancerad gymnastikfigur. Du böjer dig bakåt i en bro, flyttar vikten från fötterna till dina händer och skjuter dig upp i en handstand. För att slutföra figuren, lämna fötterna på golvet och förläng dina armar helt. Ta en titt på det första steget. Ryggböjningen och den efterföljande sparken i handstanden är huvudfunktionerna hos Flick Flack.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Framställning  ,

    
   
 1.            1      Perfekt din handstand. Handstanden är en grundläggande figur som du måste behärska för att slutföra en Flick Flack. Om du är lite rostig, öva handstanden tills du kan göra det utan hjälp. 
    
  • Öva din bra kroppshållning - axlar och ben hålls ihop.
  •  
  • Var noga med att hålla handtaget i flera sekunder.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Att veta hur en bro fungerar. Broen är avgörande för Flick Flack. Så träna tills du mår bra om det. Börja bara. Ligga ner på en gympatta och böj knäna. Sätt händerna bakom öronen, tryck sedan på din kropp och gör en båge.       
 4.  
 5.             3      Dominera bron. Börja i upprätt hållning, luta ryggen och böja den mot golvet tills händerna är ordentligt bakom dig. Det här är det första steget - så var säker på det innan du fortsätter!       
 6.  
 7.             4      Nu behöver du någon att hjälpa till. Det är tillrådligt att få någon att hjälpa dig i början ändå. Öva på något mjukt, till exempel på en matta eller i gräset.       
 8.  
 9.             5      Stretch. Värm upp dina muskler genom att sträcka ryggen, armarna, handlederna och benen. Följande övningar hjälper dig: 
    
  • Gör några ljusa brofigurer så att du sträcker ryggen.
  •  
  • Dra armarna rakt fram och dra fingrarna mot kroppen. Så du sträcker dina handleder.
  •  
  • Jog ett varv eller två och sträck dina ben.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Broen  ,

    
   
 1.             1      Börja i upprätt hållning. benen hålls ihop. Lyft upp dina armar som om de pekar mot himlen. Din rygg och ben ska vara i rak linje med dina armar.       
 2.  
 3.             2      Böj tillbaka. Om du är nybörjare, lägg fötterna ifrån varandra lite. I annat fall stannar fötterna ihop. Böj bakåt tills händerna är ordentligt på marken och tills du är i brofiguren.       
 4.  
 5.             3      Väga dig in i handstanden. När dina händer är ordentligt placerade och bilda en bro med resten av kroppen, svänga benen upp i handtaget. Den här delen behöver lite träning. Målet är att komma in i handtaget flytande från bron. Benen ska hålla sig ihop och dyka upp i slutet.       
 6.  
 7.             4      Håll fötterna nere på golvet i ett vinklat läge - detta är det vanliga sättet att avsluta en flickflack. Håll dina armar och rygg raka, benen ihop och böj din midja. Benen ska vara rak och rör sig ihop mot marken. Markera med fötterna stadigt på marken.       
 8.  
 9.             5      Slutligen: armar över huvudet. Slutlig karaktär är densamma som i början. Benen och ryggen är raka, dina armar sträcker sig över huvudet.        
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Saker du behöver .

      

<91112>                  

Sports populär:
Spela handboll.

Lär dig Parkour.

Smash en volleyboll.

Bränn fett hemma.

Förbered dig på US Marine Corps boot camp.

Slå ett enhänt hjul.

Gör krut.

Rida långa avstånd på cykel.

Göra sport när du tittar på TV.

Fyll en stansäck.

Pelvic Floor Training.

Gör en flicka.

Gymnastiska övningar i baren.

Träna bröstmusklerna.

Gör burpor (stödvägar).

Polka dans.

Överlev i öknen.

Förlora 6 kg om 30 dagar.

Gör vertikala tådukar.

Förstärka nedre delen av ryggen.

Välj rätt löparskor.

ako woman