Home \ sports
 

Skapa fler pull-ups.

 

Pull-ups är en övre kroppsövning som utförs på en upphöjd lath. Kroppen bör först hänga fritt från polen, med palmer vända ut och armarna raka. Då lyfts kroppen upp genom ryggmusklerna och biceps så att hakan lyfts över tvärstången. De flesta människor kan inte göra pull-ups eller väldigt få. De kan vara svåra speciellt för kvinnor, överviktiga människor och nybörjare. Här är några steg på hur man gör fler pull-ups.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Sätta upp målet att göra en pull-up mer än du kan. Inställningsmål kommer att motivera dig att göra mer ansträngning och lägga till mer drag i din rutin. Om du bara kan göra 2 pull ups är målet att göra 3 på nästa försök. Även om du bara kan göra 2½, gjorde du fortfarande framsteg.       
 2.  
 3.             2      Inkludera negativa uppdrag i din träningsplan. Negativa uppdrag görs genom att endast utföra neddragningsdelen av dragningen. Du behöver någonting för att sätta hakan upp över korsstången i kin-upp-position. Koncentrera dig på att sänka din kropp på ett kontrollerat sätt. Upprepa den här sekvensen genom att göra så många repetitioner som du skulle med hela pull-ups.        
 4.  
 5.   3      Försök att göra hjälp med uppdrag på en uppdragen, eller om någon hjälper dig med att lyfta din underkropp när du har problem. Assisted pull-ups tar lite av vikten på ryggen och armarna så att du gradvis kan arbeta dig för att få full kroppsvikt senare.     
 6.  
 7.             4      Öka antalet träningsenheter för pull-ups. Idealiskt bör du träna dina pull-ups två eller tre gånger i veckan. Ju mer du övar, desto bättre kommer du att göra i uppdrag.        
 8.  
 9.             5      Koncentrera dig på att använda dina ryggmuskler nära armhålorna istället för att försöka använda dina biceps. Biceps är i allmänhet för små för att lyfta kroppen effektivt under pull-ups - musklerna i mitten av ryggen och nära Achilles är bäst lämpade för upptagning.        
 10.  
 11.             6      Korsa dina ben när du gör pull-ups. Flexing dina muskler gör att de arbetar hårdare och det kommer att stabilisera din kropp så att du kan lyfta det lättare.        
 12.  
 13.             7      Gör olika typer av uppdragsövningar för att stärka olika delar av ryggen och armarna. Förutom de vanliga pull-upsna kan du försöka göra några pull-ups med dina palmer mot dig, och uppdrag med armar som är breda för att träna dina ryggmuskler ännu mer än vanliga pull-ups.        
 14.  
 15.             8      Gör fler övningar för att stärka din rygg och armar för att förbättra din uppdragningsförmåga.  
    
  • Pulldowns hjälper till att stärka överkroppen och axlarna. Sitt på pulldownmaskinen, ta tag i stången och dra den mot din krage.
  •  
  • Biceps Curls hjälper till att stärka dina armmuskler. Håll en hantel i varje hand med handflatan mot dig och sänk hanteln från din axel till höften genom att sträcka dina armbågar.
  •  
                   
 16.  
             

Vad du behöver .

      

<91112>  

<91112>         Läs mer... (1)      

Sports populär:
Spelar inomhusfotboll.

Packa en vandringspacka.

Träna din abs medan du sitter.

Göra en flick av flick.

Vrid ett Hula Hoop däck.

Klättra upp en vägg.

Fånga betefisk.

Gör ett Hula Hopp däck.

Lär dig kampsport.

Rengör tennisskor.

Vandring.

Ge rätt momentum till en cricketboll.

Spela baseball.

Använd en TheraBand.

Smash en volleyboll.

Irländsk dans.

Beräkna din golfhandikapp.

Minskar midjemåttet.

Hur man blir en hipster.

Klättring.

Hur man bekämpar Son Goku.

ako woman