Home \ sports
 

Dra i korgen.

 

Det finns många kast i basket, men gjutningshastigheten är vanligtvis mycket låg om du inte övar mycket. En kull, men du borde dominera i 99% av fallen, är lay-up. Det finns många olika sekvenser av rörelser som du kan använda för att komma in i rätt läge för ett lager eller kasta ett kasta som slår dig som störst att blockera.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Analysera situationen i början. Vem täcker dig? Är din försvarare stor eller liten, snabb eller långsam, fet eller tunn, och många fler kritiska faktorer?       
 2.  
 3.             2      Hitta en öppning eller ett mellanrum för att flytta in, och igen spelar många faktorer en roll: är hålet på sidan av din svaga eller starka hand, det finns en stark försvarare på din svaga sida och mycket mer.        
 4.  
 5.             3      Om du har valt startpunkten för din attack, måste du välja en rörelse för att besegra din försvarare. Du kan använda en crossover, spin, tjurstopp, stoppa och gå, pumpfake och många andra taktik. De listade här är de enklaste och / eller mest framgångsrika.        
 6.  
 7.             4      När du passerar, låter du att dribla i en riktning och snabbt byta bollen i andra hand. Din motståndare ska vara ett och ett halvt steg bakom dig, vilket är tillräckligt för att slå honom.        
 8.  
 9.             5      I spetsen dribblar du i en riktning och roterar, så försvararen ligger bakom kroppen, för nu har du ett halvt eller fullt steg framåt, vilket du behöver.        
 10.  
 11.             6      Du måste träna floataren för att slå, men det är nästan omöjligt att blockera det (även om din försvarare är mycket högre än du). Du dribblar mot din försvarare tills du är 1,5 till 3 meter från korgen. Nu går du upp med en fot medan din andra fot är på utsidan och syftar till att sätta bollen direkt i korgen utan att rikta sig mot rektangeln på brädet.        
 12.  
 13.             7      I Bull Rush har du antingen gott om utrymme att flytta till korgen eller en svag försvarare. Du rör dig i en riktning, ge full gas och försök att överträffa din försvarare. Normalt fungerar det inte om din försvarare är starkare, snabbare och mycket högre än du.        
 14.  
 15.             8      I Stop och Go dribbar du så fort du kan i en riktning och slutar plötsligt. Din försvarare kastas i balans och du får rätt kors för att göra poäng.        
 16.  
 17.             9      På Pump Fake, förfalskar du kasta och låt försvararen flyga. Då angriper du dig i luften, för att han inte kan ändra sin riktning i luften. Detta brukar fungera om du redan har etablerat dig som en krukor med en hög gjutningshastighet.        
 18.  
 19.             10      Om du slår din försvarare kommer det inte att finnas en försvarare på din svaga sida och du kan gå direkt till toppen, men om försvararen på din svaga sida redan har flyttat in, finns det många sätt att slå honom.        
 20.  
 21.             11      En av de mest kända är hoppsteget, där du bara tar bollen och hoppa. Detta kommer att ge dig allt momentum och som du redan har valt i artikeln kan du inte ändra riktningen i luften, vilket innebär att du bara kan flytta framåt om ingen rör dig, vilket resulterar i en foul på den personen , Klättra upp igen efter landning. Nu slår du försvararen på din svaga sida, eller han har en foul om den senare är fallet och du kan inte ta det kasta du bara ville kasta, kasta bollen upp och det ser ut som om du är har fouled. Domaren visslar om det och du kan fortfarande poängera poängen.        
 22.  
 23.             12      Du kan också försöka snurra igen, men det är inte så effektivt. Om du är en av de större aktörerna på fältet, kommer det att fungera bra och efter spin kan du gå tillbaka till planen.        
 24.  
 25.             13      Du kan också prova med en upp och ner matare, där du går hela vägen runt korgen och gör layouten från andra sidan. Detta fungerar om försvararen har hoppat innan du är på andra sidan.        
 26.  
 27.             14      Du kan kombinera och blanda dessa rörelser som du vill skapa ett nästan oändligt antal sätt att rita till korgen. Kom ihåg att dessa bara är de enklaste och mest framgångsrika rörelserna. Det finns många fler och om du har en större försvarare i det låga inlägget kan du skjuta framåt för att dra felet.                  
 28.  
            

Tips .

                  

Varningar .

             
Sports populär:
The Dunk.

Börja Mixed Martial Arts.

Köp ett vapen.

Hoppa framåt somersault.

Gör övningar mot upphöjda axlar.

Odla en surfbräda.

Få stora biceps.

Träna för en halv maraton.

Klä upp för snowboard.

Träna tricepsna.

Utför positionen Dove i Yoga.

Bungee Jumping.

Öka koncentrerade biceps flexioner.

Dribbling som Cristiano Ronaldo.

Stärka handlederna.

Gör gymnastik hemma barn.

Justera en västsadel.

Galloping med en häst.

Andas ordentligt.

Bli en olympisk.

Utför squats med ett ben.

ako woman