Home \ sports
 

Presentera en volleyboll.

 

Varje smashboll stöddes av en bra mall. Det här är en lättlärande rörelse, men svår att behärska. Denna rörelse kan också användas när bollen är över din axel och därför för hög för att träffa. Mallen kallas plank om den inte fungerar som en mall för en fjäril. Bara peka bollen med fingertopparna (det är lättare att styra bollen på det här sättet, och du bör se till att bollen är tillräckligt hög så att smashbollen går över nätet.) <91112>                  

Förfarande .

    
   
 1.            1      Sträck armen över huvudet. Tummen ska vara ungefär 10cm till 20cm över pannan. Sprid dina fingrar som om någon sätter volleyboll direkt i dina händer. Dina armbågar ska peka utåt men i samma höjd med axlarna.       
 2.  
 3.             2      Placera dina händer så att du kan se dem över pannan och sluta med dina bollformade händer.        
 4.  
 5.             3      Sprid fötterna så breda som axlarna. För bra teknik behöver du bra fotarbete. Den högra foten ska alltid placeras vid sängens framsida. Således chansen att det kommer att gå fel, mindre. Böj dina knän och skift din vikt till dina bollar så att när bollen kommer till dig kan du få det snabbt. Frigörande är nyckeln till mallens hastighet. Långsam frisättning betyder långsam hastighet och snabbavlastning betyder snabb hastighet. Gilla en 31.        
 6.  
 7.             4      När du är redo för mallen, placera dig själv under bollen och tryck upp, vilket gör både dina armar och båda raka. Om du ger mallen tillbaka, använd samma regler, förutom att du trycker bollen bakåt. Detta är gjort ur handleden. Kasta tummen tillbaka. Förlänga din hand framåt i den riktning du vill skjuta bollen på. Dra tillbaka.        
 8.  
 9.             5      När du lägger bollen, gå rakt under, så det ligger precis på pannan. Gör händerna i en triangel över pannan (det är därför det kallas ibland "pannapass") och rör bollen med så många fingrar som möjligt (alla tio fingrarna ska röra bollen) utan att palmerna rör det , Tryck rakt upp och dina armar ska vara raka i slutet av mallen och din mall ska vara så hög som möjligt för att ge din lagkamrat så mycket tid som möjligt för att komma under bollen.        
 10.  
 11.             6      Om du böjer knäna, sträck och hoppa inte (avancerad, inte nybörjare).                  
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Sports populär:
Freestyle simning.

Utför hammarkräm med hantlar.

Få mer uthållighet.

Förbättra dina kampfärdigheter.

Bli en tennisproffs.

Utför kråkapositionen i yoga.

Sträck ut en balansräkning.

Offside regel i fotboll.

Naken gång.

Gör en Herki Cheerleading.

Jogging korrekt.

Springer på cykeln.

Kör på dina händer.

Någon i ett skott KO slå.

Sprint 100 meter.

Kasta en Frisbee skiva korrekt.

Få breda axlar.

Bygg mage muskler hemma.

Hoppa högre.

Pelvic Floor Training.

Spelar fotboll.

ako woman