Home \ sports
 

Se din Fitbit-statistik varje vecka.

 

Att hålla reda på din statistik hjälper dig att få ut det mesta av din kost. Å andra sidan, med en daglig titt på din statistik, får du inte en mycket bra uppfattning om hur bra eller dåligt du faktiskt slog dig själv. Om du tittar på dina framsteg en gång i veckan får du mer meningsfull information om varje aktivitet du har utfört och hur du har utvecklats hittills.

              

Förfarande .

    

    1      Se din veckastatistik  ,

    
   
 1.            1      Gå till Fitbit webbplats. Öppna en webbläsare och skriv in https://www.fitbit.com i adressfältet. Tryck på Enter och du omdirigeras till Fitbit-webbplatsen.       
 2.  
 3.             2      Logga in. Klicka på "Logga in" -knappen längst upp till höger på webbsidan för att logga in på ditt konto.  
    
  • Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Fitbit-konto i textfälten och tryck på "Logga in" -knappen mitt på sidan för att omdirigeras till din kontoöversikt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Titta på alla loggposter som sparats av din Fitbit-inspelare. Välj "Logga" från navigationsmenyn längst upp till höger på översiktssidan.        
 6.  
 7.             4      Klicka på Aktiviteter. " Du kan hitta det här alternativet i listan över kategorier som finns i avsnittet Inloggningsuppgifter.        
 8.  
 9.             5      Välj "Vecka" i aktivitetsmenyn. Här kan du se varje Fitbit-statistik varje vecka. Detta inkluderar de steg du redan har tagit, avståndet du har rest och kalorierna bränns.                  
 10.  
             

    2      Visa din statistik för en viss vecka  ,

    
   
 1.             1      Logga in på ditt Fitbit-konto. Gå till www.fitbit.com i din webbläsare, klicka på "Logga in" och ange dina kontouppgifter i de fält som finns för att komma åt din Fitbit-sammanfattningssida.        
 2.  
 3.             2      Ta en titt på alla loggposter som din Fitbit-inspelare har lagrat. Välj "Logga" i navigeringsmenyn i den övre delen av översiktssidan.        
 4.  
 5.             3      Klicka på Aktiviteter. " Du kan hitta det här alternativet i listan över kategorier som finns i avsnittet Inloggningsuppgifter.        
 6.  
 7.             4      Klicka på datumfältet. Om du vill se veckostatistik för en viss vecka klickar du på datumfältet längst upp till höger på Aktiviteter-menyn för att se alternativen.        
 8.  
 9.             5      Ange den dag då loggposter ska börja. Gör detta i fältet Startdatum.        
 10.  
 11.             6      Ange den sista dagen av loggposter. Gör detta i fältet Slutdatum.        
 12.  
 13.             7      Titta på statistiken för den valda veckan. Klicka på "Gå" -knappen för att se statistik för de dagar du har valt.        
 14.  
             

Tips .

                  
Sports populär:
Gör bröstmuskelmassa.

Shot put.

Bodyboarding.

Flyta på ryggen i vattnet.

Lyft tyngderna korrekt.

Försvar dig på gatan.

Gör yogaövningar mot menstruationskramper.

Bygg en sex pack träning.

Simma som en sjöjungfru.

Ta bort vax från en surfbräda.

Gör en pilare för pilar.

Titta bra på gymmet.

Rulla upp en sovsäck.

Bli av med fett på höfterna.

Träna för en triathlon.

Välj en bra skateboard.

Motivera dig själv att träna.

Byt handtag på en golfklubb.

Starta en fotbollsklubb.

Yoga som ett medel för att övervinna aggression.

ako woman