Home \ sports
 

Bygg en billig träningsstudio hemma.

 

Du vill ha ett gym på hemmet, men vill inte betala en hög premie för privilegiet att arbeta på bröstet och buken? Den som har mycket träning vet att du inte behöver betala 5000 € för att köpa en uppsättning perfekt passande utrustning. Om du vill träna dina muskler utan att överbelasta din plånbok, har du kommit till rätt ställe.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Köp en högkvalificerbar bank. En justerbar bänk ersätter en lutningsbänk och platt bänk. En enda justerbar bank sparar dig hundratals euro jämfört med om du köpte alla tre bankerna individuellt. En justerbar bänk är mycket mångsidig och kan användas i nästan alla övningar.        
 2.  
 3.             2      Ta en eller två uppsättningar hantlar. Bollhantlar har länge ansetts vara ett bättre val för hypertrofiska tränare. De är mycket mindre än stor träningsutrustning och mycket billigare. Det fina med fria vikter är att du kan börja med 1 till 2 uppsättningar och sedan köpa tyngre vikter när du blir starkare. Boll hantlar är också mycket mångsidiga. Nästan varje övning kräver användning av vikter. 
    
  • Om du redan är ganska stark bör du köpa de vanliga olympiska hantlarna som väger ca 5,5 kg lossad och kan laddas upp till 90 kg varje.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Köp en stabil stabilitetskula. Dessa bollar är den bästa nya när det gäller fitness. De är utmärkta för magearbete eftersom de stöder ryggen och isolerar bukmusklerna. En stabilitetskula fungerar magen mer än en magepress eller en sittning kunde någonsin göra. Dessa bollar är väldigt mångsidiga. Bollen kan också ta plats för en bänk i vissa övningar. På grund av sin mycket instabila natur bör personer som vill ha muskelstyrka och CNS-förbättringar endast träna på en stabil yta.       
 6.  
 7.             4      Prova ett motståndsövningsband. De kan användas för att lägga till mer motstånd under kontrollerad arm- eller benutbildning.       
 8.  
 9.             5      Investera i en olympisk bar med stötdämparplattor om du vill öka din styrka. Dessa paneler är stabila jämfört med vanliga paneler eftersom de är gummerade och kan tappas på golvet. I rörelser som knäböj är det mycket viktigt att "lägga ner" baren när knäböjet går fel. Barbells tillåter också viktökning i små steg på 100g-1Kg. Detta är särskilt användbart för viktlifter som kämpar med styrketräning.       
 10.  
 11.             6      Välj en träningsutrustning du ska använda. Löpband, träningscyklar och elliptiska är mycket populära, men du bör tänka på om du verkligen behöver dem. Du kan också köpa en begagnad enhet från någon som har bestämt att de inte använder den.       
 12.  
 13.             7      Köp ett viktstativ. Det här är den största av alla gadgets (och den dyraste av alla som nämns), men i kombination med bänken och olympiska barbell är det en utmärkt uppgift att vilja göra bänkpress och krossa säkert utan hjälpare. Om slipsstänger och doppstänger finns och du fortfarande köper ett dykbälte, kan du också göra dragningar och dips med vikter.       
 14.  
 15.             8      Klar.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Sports populär:
Hoppa högre i volleyboll.

Utför det vridna huvudets knäställning.

Synkronisera Polar Loop.

Bränn fett och bygg muskler.

Simma under vattnet utan att hålla näsan.

Passar hemma.

Hur man blir en hipster.

Använd dina hälsor.

Öva bukmusklerna (för tjejer).

Gör en Herki Cheerleading.

Rider en åsna.

Spela baseball.

Klättra upp en vägg.

Bygg ett tält.

Komplettera en handstandsrullning bakåt ut ur Radwende.

Spelar ishockey.

Använd en mask som fiskbete.

Spela Kabaddi.

Gör sidbalansering.

Heelflips.

Gör bergsklättrare.

ako woman