Home \ sports
 

Ridning av en cykel med ett fast redskap.

 

Fasta cyklar är cyklar med endast ett växel utan frihjul - när cykeln är på pedalerna. De är mycket populära bland cykelkedjorna på grund av deras enkelhet, oföränderlighet och ofelbarhet (du förstår sistnämnda efter din första resa genom staden...). De har också blivit mycket populära bland en större grupp av förare än de som nämnts ovan, på grund av ovan nämnda faktorer, deras avancerade aeroba krav och tendens att öka "mindfulness" av förarna.

                 

Förfarande .

    
   
 1.                    1      Få en cykel med fast hastighet: Det bästa sättet att bygga cyklar från de gamla "10-speed" -hjulen är vanligtvis det billigaste och mest anpassade tillvägagångssättet. Se till att ramen har antingen diagonala eller vågräta utfall - vertikala utfall hindrar kedjan från att justeras och är vanligtvis ett dåligt val för enkla eller styva växlingskonverteringar. Du måste bestämma vilket redskap som ska användas och om du vill ha fram och bak bromsar - "mycket låga 70s växlar" och "bara främre bromsar" är typiska val. Du kan också köpa en bra, billig spårram och bygga den från bra delar. De fixier som köps i affären är ofta jumbled bitar, och några av dem är sopor.  
    
  • Alternativt erbjuder många butiker snabba cyklar till rimliga priser. Om du inte har någon mekanisk kännedom om cyklar eller är obekanta med underhållet, eliminerar nya cyklar svårigheterna att välja, bygga om och reparera äldre cyklar.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      "Bara pedal". Låter uppenbar, men om du inte kontrollerar cykeln, kommer den att styra dig, med obehagliga konsekvenser. Det är inte så uppenbart som det låter. Det kommer att ta ett tag för ditt undermedvetna att lära sig att inte segla och inte känna sig som ett löpande tåg, när man plötsligt upptäcker det inte är möjligt.        
 4.  
 5.                  3      Öka vinstviljan. Beroende på om du har bestämt dig för bromsning, kan det kräva mer tid och behärskning av skidstopp. Det innebär åtminstone att sparka bakåt för att sakta ner, vilket kan vara en intressant utmaning. Om du inte kan lära dig att sakta ner eller stanna, ta av din cykel. Du kan bli allvarligt skadad eller dödad.        
 6.  
 7.             4      Lämna cykeldatorn och hjärthögtalaren hemma. Syftet är att förenkla saker så att vi kan njuta av cykling som vi var barn.       
 8.  
 9.                  5      Lär dig att sakta ner. Stopp och start är mer ansträngande än att cykla. Om du ser ett grönt ljus framför dig är det bättre att sakta ner och kanske köra igenom nästa gröna trafikljus utan att stoppa, accelerera och sedan plötsligt stoppa när trafikljuset blir röd.                  
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Sports populär:
Spela paintball.

Var lämplig som tonåring.

Djuphavsfiske.

Trä på en elliptisk tränare.

Lyft ditt ben till huvudet.

Bor i ett tält.

Använd en TheraBand.

Självförsvar.

Bli en professionell fiskare.

Uppnå ett fältmål.

Street dancing meddelas.

Förbättra slaghastigheten.

Höger andas under körning.

Kontrollera Chi.

Skillnaderna mellan kajak och kanadensare.

Bygg Plyo Boxing.

Irländsk dans.

Kegelövningar för män.

Heelflips.

Värm upp.

Som en tjej får du en platt mage.

ako woman