Home \ sports
 

Syfte med ett gevär.

 

Det är viktigast att skaffa den rätta formen och utveckla de tekniker som säkerställer likformighet och noggrannhet för skytte. Fortsätt läsa och upptäcka triks som används av proffs för att hjälpa dem att alltid nå sitt mål.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Håll riffeln tyst  ,

    
   
 1.            1      Utveckla en tyst position. I armén, där soldaterna genomgår en grundläggande träning i skottskonst, förväntas de hålla sina gevär tysta nog för att hålla framröret, även när en hammare faller på dem. Genom att behärska dessa grundläggande grundläggande tekniker för att hålla geväret stadigt bör du kunna lugna ditt mål i alla positioner. 
    
  • Öva olika positioner för att ta reda på vad som är mest bekvämt för dig. Sittställning är bekväm för vissa människor, men inte så bekväm för andra dåliga höftskyttar.
  •  
  • Om du är högerhänt, kommer din "hand" att vara den högra handen och handen som är "inte din hand" kommer att vara din vänstra hand och vice versa.
  •  
  • Utsikten dominans spelar också en roll. I allmänhet fäster du vapnet mot axelmonterade vapen på sidan med det dominerande ögat. Detta är fallet även för tvärdominerande skyttar (personer vars höger eller vänstra hand dominerar och som ser bättre på motsatt öga).
  •  
         
 2.  
 3.             2      Håll handtaget stadigt med din icke dominerande hand. Geväret ska ligga i handen med tummen och pekfingret vilande i en "V". Handtaget ska vara lika lätt som ett dåligt handslag och handleden borde vara rak, med fingrarna naturligt liggande runt handtaget. 
    
  • Den icke-skjutande handen bör hålla geväret stadigt eftersom den icke-spelande handen håller bollen stadigt i basket. Det mesta av greppet för ditt gevär ska komma från din skjuthand och din position, men den icke-skjutande handen ger stabilitet.
  •  
  • Var noga med att hålla denna hand fri från vapenens handlingsområde och de utstötta patronerna.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Montera geväret ordentligt i böjningen på din skjutskruv. Se till att gevärstödet lutar mot din axel och inte mot den köttiga delen bredvid den eller din krageben. 
    
  • Genom att hålla geväret stabilt i denna böjning kan du fånga tillbaka med hela din kropp istället för att bara gå tillbaka med din axel och orsaka smärta och göra skottet felaktigt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta tag i pistolgreppet med fingrarna. Beroende på typen av gevär du skjuter med, kommer du att kunna ta tag i geväret med antingen det fulla pistolgreppet eller ett något modifierat gevärgrepp. Oavsett arten av ditt grepp, det borde vara mycket fastare än din icke-skjutande hand, och mer som ett företags handslag. Det ska vara lite att dra tillbaka i handtaget när du drar riflet ordentligt tillbaka till axeln. Detta säkerställer att geväret inte rör sig när utlösaren triggas och försämrar noggrannheten vid avfyrning. 
    
  • Ditt utlösarfinger ska vara rakt. Ställ inte den på avtryckaren tills du är redo att skjuta. Låt honom vila på sidan av skyddet runt avtryckaren eller använda den med andra fingrar för att gripa geväret.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Håll dina armbågar nere. Din armbåg hålls något annorlunda beroende på din position, vare sig du sitter, står eller ligger i magen, men i alla lägen är det nödvändigt att armbågarna håller sig under vingen för att hålla tyngden. Föreställ dig ett band som sträcker sig mellan dina armbågar och höfter och drar dig till ditt tyngdpunkt.       
 10.  
 11.                  6      Koppla av nacken och låt din kind ligga naturligt på axeln. Detta kallas ibland som en "kind på gevärsförrådet" och kan uppnås genom att höja näsan till nivån på det uppladdningsbara handtaget på några gevär. Den jämnaste kopplingen mellan kinden och geväret gör att dina ögon naturligt fixar målet och att du inte behöver använda din perifera vision för att skapa och sikta.        
 12.  
 13.             7      Koppla av din kropp. Med rätt teknik borde du kunna slappna av din kropp och hitta en lugn andningsrytm. Ditt grepp ska vara fast på geväret utan att det är för hårt. Om du använder dina muskler för att hålla riflet, kommer de troligen att bli trött och din noggrannhet kommer att påverkas. Genom att ta på sig en bekväm, avslappnad hållning har du de bästa förutsättningarna för noggrann fotografering.                 
 14.  
             

  Del 2      Skjut med noggrannhet  ,

    
   
 1.             1      Kontrollera ditt naturliga mål. Om du har orienterat dig själv i målets grundriktning och slappnar av i en stabil position, ska ditt gevär sträva efter målet med liten ansträngning. Detta kallas din "naturliga destination" och det är ett tecken på rätt teknik. 
    
  • Om du vilar din kind på geväret i ditt avslappnade ställe, och du måste göra det minsta försöket att rikta målet direkt, det är ett tecken på att du behöver rätta till din position. Ge upp din position och sätt dig på rätt sätt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Justera ditt gevär. En riffel med en standardbasvisir (till exempel en riffelkop är inte monterad på geväret) - kallas ofta "Eisenviseir". Den består av två delar: en främre sökare eller "pärla" nära riffens spets och en membran eller krökning ungefär i mitten av fatet. Innan du tänker på ditt mål måste du kunna se över pärlan i kurvan för att se till att geväret är "inriktat". Ett fel här multipliceras extraordinärt så snart bollen har lämnat fatet. 
    
  • När geväret ligger ordentligt mot din kind, ska sökaren inte uppträda i kurvan utan mycket svårighet. Placera nacken lite annorlunda om du måste.
  •  
  • När du använder en teleskopfinnare är principerna i princip desamma. Se till att ögat är på rätt avstånd från sökaren så att den är tillräckligt långt bort för att undvika omslaget och du kan rikta in sig korrekt i sökaren utan att störa skuggorna.
  •  
  • Se till att din sökare är korrekt inriktad före avfyrning och att ditt främre mål är svart eller tråkigt och inte reflekterar. Använd pistolfärg eller penna för att svärta.
  •  
         
 4.  
 5.             3      mål med ögat. Justera fokus och fokusera på sökpunkten. Om du försöker balansera dina armbågar på knäna, andas tyst, håll fast på fatet och peka på den lilla pärlan i sökaren vid ett 45 meter långt litet mål som kan vara mycket frustrerande. Vad fokuserar du på? Det korta svaret är pärlan och inte målet. Lita på att du befinner dig i rätt position, slappna av och fokusera på pärlan. 
    
  • Om du befinner dig i rätt position och du har riktat in, ska ditt mål vara i sökaren. Även om det ser suddigt ut för dig, genom att fokusera på pärlan, ser du till att du sikter mot målet snyggt medan du skjuter, och du får ett mer exakt skott.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kontrollera din målbild. Om skottet riktas riktigt, är framsidan, sökaren, målet och ögat perfekt anpassade (om du använder ett rifleomfång, är korshåren och målet anpassat). Detta kallas målbilden. Ta ett ögonblick för att flytta ditt fokus mellan målet och blicken fram och tillbaka för att se till att allt är korrekt anpassat. 
    
  • Ju mer du övar syftar till målet, desto mer kommer du att kunna rikta målet utan att ändra ditt fokus. Detta kan vara mycket tröttsamt för ögonen. Att öva rätt hållning på kinden och sikta vapnet mot målet säkerställer att ögat inte behöver arbeta för hårt när man syftar.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Styr andan. Fotografering är ett millimeterjobb och du kommer att märka hur mycket andan påverkar sikten när du övar syftet. Det är viktigt att andas naturligt och fullständigt. Genom att hålla andan kommer du att vara spänd och skjuta felaktigt. När du andas lära känna igen ögonblicket som omedelbart följer utandningen. Det är en bråkdel av en sekund när du har tömt dina lungor helt, men det är det mest stabila och perfekta ögonblicket för att dra avtryckaren.       
 10.  
 11.             6      Dra avtryckaren. Alla ansträngningar för noggrann siktning och positionering är stupade när du manipulerar avtryckaren som en växellåda. Istället borde du dra avtryckaren som om du skulle rita fingret mot näven och slutföra det företagsaffärshandslag som du håller axeln med, varsamt krulla fingret. 
    
  • Inledningsvis orsakar sparkets rifle att skaka för många skyttar när avtryckaren dras. Det krävs en viss insats för att hålla sig rak i ögonblicket, men det enda sättet att skjuta korrekt är att bli bekant med ditt gevär. Ta mycket tid att förbereda dina skott och lära dig att koppla av. Det förberedande arbetet kommer att löna sig.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Sekvens av rörelsen. Som med basket eller golf krävs korrekt positionering och balans för att följa banan genom skottet. Skakandet av ditt huvud för att se om du träffar målet är det bästa sättet att sakna det. Slappna av dina muskler, lut din kind på axeln, håll riflet ordentligt mot axeln och håll ögat inriktat mot målkornet. Ta några andetag och du är redo att skjuta eller skjuta igen.       
 14.  
             

  Del 3      Utveckla noggrannhet i varje inlägg  ,

    
   
 1.             1      Skjut från det benägna läget. Gör en linje mellan ditt icke-skjutande ben och armbåge, vilket är ungefär 25-30 grader till höger om ditt mål. Sätt geväret i skuldra på din axel så att den naturliga målpunkten faller på målet. Håll axeln tillräckligt hög på axeln för att hålla huvudet så rakt som om du stod. Använd din högra hand för att höja geväret till målets höjd. 
    Den benägna positionen är den mest stabila av alla standardfotograferingspositioner, eftersom skyttens armbågar och vristens vikt stöds av marken. Du kan också använda en bipod, sandpåse eller en stabiliserande enhet i denna position.  
  • Var försiktig med de heta kassettfodralerna. Eftersom du ljuger benägen, kan de utkastade, utvalda heta kassettfodrala slå din hud eller falla på din kropp. Men detta gäller också för skjutningen från andra positioner.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skjut från en sittplats. I den här positionen sitter du tvärbensad och orienterad 90 grader mot målet. Vila med dina armbågar på varje knä för att stödja pistolcylindern. Håll ryggen rak som möjligt för att förbättra din noggrannhet. 
    
  • Denna position är mycket lämplig för vissa skyttar, men det påverkas allvarligt av andning. Se till att du har en bra andningskontroll vid fotografering i denna position.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skjut i stående position med fötterna axelbredd från varandra. Håll dina höfter på den icke-skjutande sidan, syftar till målet. Fördela våldets vikt jämnt på båda fötterna för att skjuta så noggrant som möjligt. Håll dina armbågar nere och vikten sprids på dina höfter. 
    
  • Säkra vapens håll genom att hålla ryggen stödjande med din kropp. Geväret ska vara balanserat på din kropp. Det kräver bara lite muskelspänning från din kropp.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Brand i knäläget. De professionella skyttarna använder ibland en position som kallas en knälull för att stödja fotleden. Du kan också använda en uppskjuten T-shirt eller något annat att stödja. Knael ner på din klämma, håll den stödjande fotleden på sidan du skjuter på. Håll knäet vertikalt på andra sidan. Du kan vila din armbåge från den icke skjutbara armen på knäet på den icke-brinnande sidan, eller använd och behåll knäpositionen som en modifierad ställningsposition. I båda fallen håll dina armbågar nere för att stödja riflans vikt. 
    
  • När du vilar på armbågarna på knäet, kom ihåg att undvika instabil kontakt mellan ben och ben. Stöd istället den köttiga delen av din arm mot ditt knä. Försök placera ditt knä mot dina vänstra triceps, 2,5 cm till 5 cm över din armbåge, justera sedan den positionen för att hitta den mest stabila och bekväma positionen för dig.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

               Läs mer... (1)      
Sports populär:
Racquets grepp.

Gör kardioträning hemma.

Gör bicepkrullar.

Förstärkning av anklarna.

Gör krut.

Få definierade armar.

Stramma magmusklerna.

Rengör och ta bort en fisk.

Andas som en yogamästare.

Gör svart pulver.

Kör en halv maraton.

Använd en gymboll för nybörjare.

Kör upp en vägg och spring över den.

Svänga en basketboll.

Sträckning.

Hur man bekämpar Son Goku.

Träna bröstmusklerna.

Klättra upp en vägg.

Bli en professionell spelare för MLG.

Trä utan vikter.

Stärka underkroppen.

ako woman