Home \ teknik
 

Blockera någon på Tumblr.

 

För att hindra någon från att kontakta dig via Tumblr, kan du använda Lås-funktionen. Om du blockerar en person på Tumblr kommer de inte att visas på din följarlista, och de kan inte skicka dig meddelanden, kommentera dina inlägg eller kommentera. Den blockerade användaren kan fortfarande se din blogg via sin webbadress - om inte det är till en lösenordsskyddad blogg! I den här artikeln lär du dig hur du blockerar en Tumblr-användare och skapar en andra lösenordsskyddad blogg.

              

Förfarande .

    

    1      Lås en följare  ,

    
     
  1.            1      Logga in på ditt Tumblr-konto för att komma åt din instrumentpanel. Det är möjligt att låsa någon direkt från instrumentbrädan så att de inte längre kan interagera med dig. Logga in i webbläsaren eller mobilappen för att komma åt din instrumentpanel.        
  2.  
  3.             2      Klicka på (eller tryck på) användarbilden för personen du vill blockera. Den här användarens blogg visas på höger sida av instrumentpanelen. 
       
    • Du kan behöva rulla något på instrumentbrädan tills du hittar ett inlägg av den personen.
    •  
           
  4.  
  5.             3      Klicka på profilikonen i form av ett huvud högst upp på användarens blogg. Detta öppnar en liten rullgardinsmeny.       
  6.  
  7.             4      Klicka eller tryck på "Lås". Följande meddelande kommer att fråga om du verkligen vill förbjuda den här användaren.       
  8.  
  9.             5      Klicka på "Lås" för att bekräfta meddelandet. När du har klickat på "Lås" kommer användaren att läggas till i listan Blockerad Tumblr. 
       
    • Personen är inte underrättad om suspensionen.
    •  
    • Du måste öppna Tumblr Dashboard genom webbläsaren för att se din svartlista. Se "Lägg till någon till svartlistan med namn" för att få reda på var svartlistan är och klicka sedan på "Lås upp" om du vill avblockera en användare.
    •  
                     
  10.  
             

    2      Blockera någon om ett mottaget meddelande  ,

    
     
  1.             1      Öppna din Tumblr Nyheter. Om personen du vill blockera har skickat ett meddelande kan du enkelt blockera det med meddelandet. Detta är möjligt både på datorn och via mobilappen.  
       
    • Dator: Klicka på kuvertikonet längst upp till höger på instrumentbrädan.
    •  
    • App: Tryck på ikonen för bubbla högst upp i appen.
    •  
           
  2.  
  3.             2      Tryck på ett meddelande från den person du vill låsa. Innehållet i meddelandet visas. 
       
    • Om du öppnade Tumblr via webbläsaren behöver du inte klicka på ett meddelande för att visa det. Meddelandena är redan synliga i din inkorg. Bläddra bara tills du ser meddelandet på skärmen.
    •  
           
  4.  
  5.             3      Peka på eller ... till höger om meddelandet. En meny öppnas.       
  6.  
  7.             4      Klicka eller tryck på "Lås" i menyn. Följande meddelande kommer att fråga om du verkligen vill förbjuda den här användaren.       
  8.  
  9.             5      Klicka på "Lås" för att bekräfta. Den här användaren finns nu på din svart lista. 
       
    • Personen meddelas inte på något sätt som du har blockerat dem.
    •  
    • För att komma åt din svartlista, öppna Tumblr Dashboard i webbläsaren. Se Lägg till någon till svartlistan med namn för att se var svartlistan är och klicka sedan på Lås upp om du vill frigöra en användare.
    •  
           
  10.  
             

    3      Lägg till någon till återkallningslistan med namn  ,

    
     
  1.             1      Hitta det exakta användarnamnet för den person du vill blockera på Tumblr. Från inställningarna kan du lägga till någon Tumblr-användare till svartlistan genom att ange sitt användarnamn där. Detta är endast möjligt via datorn.       
  2.  
  3.             2      Klicka på profilikonen i form av en rubrik i det övre högra hörnet på instrumentpanelen. En rullgardinsmeny öppnas.       
  4.  
  5.             3      Klicka på "Inställningar". Nu är du i inställningarna.       
  6.  
  7.             4      Klicka på namnet på din blogg på höger sida av sidan. Om du har flera Tumblr-bloggar väljer du den du vill förhindra användaren från. Om det finns flera bloggar som användaren inte längre ska interagera med måste du upprepa det här steget för varje ytterligare blogg.       
  8.  
  9.             5      Bläddra till "Locked Tumblr". Du hittar den här punkten längst ner på sidan. 
       
    • Om du redan har blockerat Tumblr-användare visas de i den här listan. Håll musen över en profil för att se namnet på varje blockerad användare.
    •  
           
  10.  
  11.             6      Klicka på pennikonen. Nu har du möjlighet att lägga till eller låsa upp användare på listan.       
  12.  
  13.             7      Skriv in ett användarnamn och klicka sedan på "Lås" för att blockera någon. Användarnamnet visas nu i listan över blockerade tumblr.       
  14.  
  15.             8      Klicka på Lås upp bredvid användarens namn för att blockera det. Om du vill ge en person en annan chans, kan du alltid komma åt det här objektet och klicka på "Lås upp" till höger om användarnamnet.       
  16.  
             

    4      Skapa en lösenordsskyddad Tumblr-blogg  ,

    
     
  1.             1      Logga in på din Tumblr Dashboard via en webbläsare. Som standard är alla Tumblr-bloggar offentliga och kan ses av någon. Om du vill använda en Tumblr-blogg som en slags personlig journal, skapa en ny blogg och skydda den med ett lösenord. 
       
    • Det är inte möjligt att lösenordsskydda din huvudblogg.
    •  
    • Du kan antingen skapa en ny blogg med lösenordsskydd eller ge ett lösenord för en befintlig andra blogg.
    •  
    • Om du redan har en andra blogg och vill lösa det, klickar du på profilikonen i form av en rubrik i instrumentpanelen och klickar sedan på "Inställningar". Klicka på namnet på din andra blogg och rulla sedan ned för att aktivera lösenordsskydd. Ange lösenordet när du blir ombedd.
    •  
           
  2.  
  3.             2      Klicka på profilikonen i form av en rubrik i det övre högra hörnet på instrumentpanelen. Du måste skapa en ny blogg för att skydda den med ett lösenord.       
  4.  
  5.             3      Klicka på "+ Ny" strax under "Hjälp" -menyn. Fönstret "Skapa en ny blogg" visas.       
  6.  
  7.             4      Ange titel och webbadress för din nya blogg. Om webbadressen redan används kommer Tumblr att be dig att ange en ny URL.       
  8.  
  9.             5      Markera rutan bredvid "Skydda den här bloggen med ett lösenord" och ange ett lösenord. Lösenordet kan ändras senare.       
  10.  
  11.             6      Klicka på "Blog Setup". Din nya lösenordsskyddade blogg har skapats. Bara personer som känner till ditt lösenord kan nu komma åt bloggen.       
  12.  
             

Tips .

                Läs mer... (1)      
Teknik populär:
Installera om Windows.

Konvertera JPEG till GIF.

Skapa Carrot Island i Poptropica 24.

Prata med en pojke online.

Överför musik till ett SD kort.

Lär programmering i C ++.

Grow Cube.

Människor söker på Facebook.

Skapa en PowerPoint presentation.

Använd handsfree funktionen på iPhone.

Spara ett spel på Red Dead Redemption.

Återställ din Samsung Galaxy S4.

Använd FTP.

Nexus 4 rotad.

Installera SoundCloud App på Android.

Ställ in Microsoft Outlook.

Lös problemet med 100% CPU användning av svchostexe.

Stäng av Web Guard.

Gör en tratt i Minecraft.

Komma igång i Windows 8.

Kontrollera CPU temperaturen.

ako woman