Home \ teknik
 

Spela in en demo-cd.

 

Demo är för demonstration av vad det är, en demonstration, ditt bands låtar. Det är inte den bästa kvaliteten, men det visar att du som musiker kan nå någonting. Du kan sälja dem på dina shower och det kan bli ett populärt underjordiskt album i ditt område! Så fungerar det!

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Skriv låtar. Din demo behöver minst två Beklagar. Du kan lägga till mer om du vill, men överdriv inte det. Ingen låter som en demo med mer än 20 låtar. De kan vara original eller coverlåtar, men minst några ska vara original.       
 2.  
 3.             2      Hitta de bästa låtarna Bäst är inte de mest populära låtarna. Bäst av allt, bästa prestanda, bästa sång, skriven, med bästa kor och den bästa strukturen och formatet. De borde alla ha samma stil. För att rösta på den bästa sången, fråga inte dina fans. De flesta av dem är inte bekanta med kompositionen. Dessutom kommer de att säga att de är alla stora, eftersom de är dina fans, kom ihåg?! Istället bör du fråga någon i branschen, som din chef, en förläggare, ett band som har ett album, en advokat, och om du inte kan fråga någon, fråga den lokala disco-ägaren, en DJ eller en liten rekordbutik.        
 4.  
 5.             3      Bestäm var ditt band ska spela in. Det allmänna dilemmaet är kostnad. Om du vill spela in ett album för 500 euro kan du spela in det i din studio hemma. Om du har lite pengar borde du gå till en rekordstudio, för då är kvaliteten bättre. Om du spelar in albumet hemma, läs steg fyra. Om du spelar in i en professionell studio läser du steg fem        
 6.  
 7.             4      Du kan spela in hemma.  
    
  •   Få inspelningsprogram Audacity är ett bra program för att spela in gratis. Om du har råd med det, köp Pro Tools. Det kan kosta mycket, men det är billigare än en inspelningsstudio och har bättre kvalitet än Audacity.
  •  
  •   Kontrollera att du har hårdvaran mikrofoner, förstärkare, mixer och massor av kablar!
  •  
  •   Håll det så enkelt som möjligt. För bästa kvalitet, sätt in ljudkortet i mixern eller förstärkaren och sedan in i högtalarna på din skärm. För bästa kvalitet, låt instrumenten köra på mixern (se till att du har en tydlig, klar signal), låt sedan mixern springa över ljudkortet.
  •  
  • Gör en MP3 eller WAV från MIDI med Audacity.
  •  
  •   Ta trummorna först. Resten blir lättare med lite mer noggrannhet.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Du kan också spela in i en professionell inspelningsstudio.  
    
  •   Letar du efter en liten studio Vissa skulle göra någonting för lite pengar, vissa studior debiterar bara $ 100 per låt. Om din demo har tre låtar, det är 300 euro för hela cd-skivan!
  •  
         
 10.  
 11.             6      Håll låtarna 2-3, ingen lyssnar på en demo som har 20 episka episka låtar i en mega-samling som har 10 minuters solos i den. Spara tid.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Teknik populär:
Använd SSH.

Diagnosera fastighetsproblem.

Skapa nivå 70 i Candy Crush.

Frysa celler i ett Google kalkylblad.

Skydda en bärbar dator från överhettning.

Starta en multi personchatt i BBM för Android.

Lägg till ett vattenmärke på en sida i Microsoft Word.

Minecraft tilldelar mer minne.

Skapa ett iTunes konto.

Lägg till en Google Toolbar.

Reparera en dator.

Lås upp Bowser Jr på Mario Kart Wii.

Skapa en privat kanal i IRC.

Få en snabb följare på Instagram.

Uppdatera Blackberry Software.

Vidareutveckla Tyrunt.

Se chattar som är arkiverade i WhatsApp.

Använd SQL.

Facebook privat.

Dölj din profil på Facebook.

Använd AppCake.

ako woman