Home \ teknik
 

Skapa en körbar från Eclipse.

 

När du avslutar ditt projekt i Eclipse är ditt nästa mål att skapa en körbar version av ditt projekt. Den enklaste och vanligaste processen för att köra ett Java-projekt för att köra en körbar fil (.exe). I denna handledning tittar vi på hur man gör en typisk.jar-fil till en körbar fil!

              

Förfarande .

    

    1      Exportera från Eclipse  ,

    
   
 1.            1      Högerklicka på ditt projekt och välj Uppdatera. Alternativt kan du högerklicka och trycka på F5. Detta säkerställer att hela koden är uppdaterad och att det inte finns några konflikter under exporten.        
 2.  
 3.             2      Högerklicka på ditt projekt och klicka på "Exportera".        
 4.  
 5.             3      Expand "Java" -mappen och dubbelklicka på alternativet "Exekverbar JAR-fil".        
 6.  
 7.             4      Konfigurera specifikationerna för JAR-filen. Först väljer du huvudklassen (klass med huvudkoden) i rullgardinsmenyn Startkonfiguration. 
    
  • Välj sedan "exportdestination" via "Bläddra" -knappen eller manuell post.
  •  
  • Kontrollera slutligen att radioknappen "Packa ut nödvändiga bibliotek i genererat JAR" är valt. Oroa dig inte för resten av menyn. Klicka på "Klar" om du är nöjd med ditt val.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Skapa en ikon  ,

    
   
 1.             1      Hitta eller skapa en bild som är lämplig som en ikon för ditt program. Kom ihåg att ikonen är den bild som användaren klickar när du laddar in ditt program, så det är ofta sett! Försök att välja en meningsfull eller beskrivande bild. Bildstorleken måste vara 256 x 256 för att den fungerar som en ikon.       
 2.  
 3.             2      Gå till convertico. com . Detta är en gratis webbplats som konverterar vanliga bildfiler (.png,.jpg) till en användbar fil för en ikon (.ico).       
 4.  
 5.             3      Ange antingen en webbadress eller bläddra i datorns filer för att hitta den bild du tidigare valt. Klicka på "Gå".       
 6.  
             

    3      Skapa den körbara filen  ,

    
   
 1.             1      Hämta launch4j. Detta är ett gratis program som är utformat för att sammanställa alla dina resurser till en körbar fil. Du kan ladda ner launch4j från http://sourceforge.net/projects/launch4j/files/launch4j-3/3.1.0-beta1/.       
 2.  
 3.             2      Ange den plats där du vill spara din körbar i den första textrutan, eller markera den genom att bläddra. Kontrollera att filnamnet har tillägget ".exe"!       
 4.  
 5.           3      I den andra textrutan trycker du på den som tidigare exporterats från Eclipse. burkfil eller markera den genom att bläddra.        
 6.  
 7.             4      I den fjärde textrutan med namnet "Ikon" skriver du ". ico "-fil som vi just konverterat, eller välj från Bläddra. Detta är valfritt, och om det är tomt, kommer ditt operativsystem att använda standardikonen för körbara filer.       
 8.  
 9.             5      Välj "Min." Under fliken "JRE" ovan. JRE Version "och ange" 1 .4.0 ". Detta säkerställer att användarna har en tillräcklig version av Java för att använda ditt program. Du kan ändra detta, men 1.4.0 är en säker version.       
 10.  
 11.             6      Klicka på kugghjulet "Build Wrapper" längst upp på skärmen.        
 12.  
 13.             7      Ge filen .xml ett lämpligt namn och klicka på "Spara". .xml-filen är standard, oroa dig inte om det. Din körbar kommer att skapas nu!       
 14.  
             

Tips .

    
   
 • Kontrollera att bildstorleken är 256x256 och att du väljer.ico-filen i launch4j.
 •  
 • Kontrollera att alla filtillägg är korrekta (.exe,.jar,.ico,.xml).
 •  
        
Teknik populär:
Skapa en säkerhetskopia av din iPhone med iCloud.

Logga ut från Outlook.

Utmana resekostnader vid Uber.

Ta skärmdumpar på en Android enhet.

Stäng ett fall på eBay.

Hämta och spela filmer på en iPad.

Skapa en personlig Minecraft server.

Installera Mac OS X på en Windows dator.

Ta skärmdumpar i Windows Phone 8.

Utnyttjande för ROBLOX.

Återställ ett glömt lösenord på Samsung Galaxy.

Pakka en katalog med TAR.

Stäng av automatiska uppdateringar i Windows 10.

Generera en elektromagnetisk puls.

Hitta en iPhone.

Skapa flera komprimerade mappar med 7Zip samtidigt.

Installera om Windows 10.

Skapa din egen typsnitt för datorn.

Kontrollera sökvägen i UNIX.

Lär Siri ett namn.

ako woman