Home \ teknik
 

Hämta uTorrent.

 

Torrenter är för närvarande det mest populära sättet att dela data via Internet, oavsett om det är lagligt eller "inte riktigt så" lagligt. Torrenter behöver inte förlita sig på att ha en fil på en viss server, de överför filen direkt från en dator som redan har filen till en annan. Men du behöver ett specifikt program för det. En av de bästa är uTorrent, så följ bara den här guiden för att installera och konfigurera den.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Besök webbplatsen. Om du är en Windows-användare kan du helt enkelt klicka på "Get uTorrent" -knappen. Detta omdirigerar dig till en sida där du kan välja mellan de fria och betalda versionerna. Om du bara är intresserad av torrentfunktionen behöver du inte oroa dig för den betalda versionen.  
    
  • Som Mac-användare, gå till Hjälp-menyn och välj "Vanliga frågor". Klicka på "Finns det en Linux- eller Mac-version?". Så du kommer till en Mac-länk.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Klicka på "Gratis nedladdning". Hämtningen startar automatiskt. Beroende på dina webbläsarinställningar måste du hämta händelsen. bekräfta.        
 4.  
 5.             3      Starta installationsprogrammet. När nedladdningen är klar startar du installationsfilen. Om du använder Mac OS X måste du dra.dmg-filen i mappen App (Program). De flesta användare kan använda den vanliga installationen.  
    
  • Om du inte vill att uTorrent Toolbars ska installeras för din webbläsare, var noga med att ta bort lämpliga kryssrutor.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kontrollera att routern är korrekt konfigurerad. Om du vill ha högsta möjliga antal anslutningar och bästa hastighet, måste du ställa in rätt portspedition (port vidarebefordran).  
    
  • Om du har installerat uTorrent, öppna den och klicka på Alternativ. Välj Inställningar och klicka på Anslutningsalternativ. Notera de angivna portarna.
  •  
  • Öppna nu din router konfigurationssida och ange portarna i din Port Forward-menyn. För mer information läs den här artikeln.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ange din nedladdningsmapp. Klicka på Alternativ och Inställningar. Som standard sparas de nedladdade filerna i mappen Hämta i egna filer. Om du vill ändra det klickar du på kataloger. Klicka på "Spara ny nedladdning som" och välj katalogen där du vill spara filerna.        
 10.  
 11.             6      Hämta torrenter. Nu när du har angett inställningarna kan du börja ladda ner och torrera. Torrent-filer överlever bara genom samhället. Så fröbelastade filer fortsätter så länge som möjligt.                  
 12.  
        
Teknik populär:
Markera enskilda inlägg på Facebook.

Installera Windows Server 2003.

Börja programmera datorn.

Installera en SATA enhet.

Gör en kompass i Minecraft.

Skriv det första Java programmet.

Fix YouTube fel i Google Chrome.

Få Halo 2 till din dator.

Infoga en andra Y axel i ett diagram i Microsoft Excel.

Hämta ringsignaler på Android Mobile.

Anslut till din dator via Bluetooth.

Stäng av en dator med anteckningsblock.

Använda en mobiltelefon som ett internetmodem för en bärbar dator.

Anslut Roku till TV: n.

Ta skärmdumpar på en Mac.

Skapa och ta bort mappar i File Commander för Android telefoner.

Sortera alfabetiskt i Microsoft Word.

Ställ in Moto X.

Ändra startsidan för din webbläsare.

Hack Gmail.

Uppdatera Nvidia drivrutiner.

ako woman