Home \ teknik
 

Formatera en Nokia N8.

 

Nokia N8 var en av Nokias främsta smartphones, som släpptes i oktober 2010. Den har en 3,5 "full AMOLED-skärm, 3G-nätverk och körs under operativsystemet Symbian. Eftersom det här har funnits någon tid nu kan det hända att din N8 saktar ner, vilket är normalt på grund av daglig användning och den ständiga installationen och borttagningen av appar. Men du behöver inte oroa dig, eftersom dessa prestandafrågor kan lösas genom att bara formatera din N8. Formatering återställer telefonen till dess fabriksinställningar, så att den kan fungera som den gjorde den första dagen.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Säkerhetskopiera alla data på din telefon. Formatering raderar all data på både internminnet på N8 och dess minneskort. Gör så en säkerhetskopia genom att kopiera allt innehåll på telefonen till en dator.       
 2.  
 3.             2      Kontrollera att telefonen har tillräckligt med batterikapacitet. Kontrollera att din Nokia N8 fortfarande är minst halvfull innan du formaterar den för att undvika att avbryta processen.  
    
  • Om din telefon redan har lågt batteri, ladda det innan du formaterar.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Öppna skärmtangentbordet. Tryck på knappen "Ring" i nedre högra hörnet på startskärmen för att få fram tangentbordet på skärmen.        
 6.  
 7.             4      Skriv * # 7370 # med tangentbordet. Det här är en speciell kod som används för att formatera telefoner med Symbian OS.  
    
  • När du anger koden kommer du att bli ombedd att ange en kod för att låsa upp.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ange den femsiffriga koden du ställt in i telefonens inställningar. Om du inte har konfigurerat än, kan du använda standard 12345-koden.        
 10.  
 11.             6      Vänta på att formatera att slutföra. Din Nokia N8 startas omedelbart efter att du har angett upplåsningskoden. När det startas startar det automatiskt upp formatering. Vänta bara på att processen ska slutföras.        
 12.  
 13.             7      Installera om alla nedladdade appar som du hade när formateringen är klar. Eftersom formatering tar bort alla data inklusive appar på din Nokia N8 måste du installera om alla nedladdade appar. Å andra sidan påverkas vanliga tredjepartsprogram som redan finns på din telefon när de skickas.                  
 14.  
             

Tips .

             
Teknik populär:
Ta en skärmdump med en Nokia X serie.

Jailbreak en Android TV.

Snabbt öka din nivå i Wizard101.

Hitta diamanter i Minecraft.

Gör vänlistor på Facebook.

Ändra hårfärgen i Photoshop.

Extrahera sidor från ett PDF dokument för att skapa ett nytt PDF dokument.

Spara bilder från e post på en iPhone.

Överför filer från en dator till en Mac.

Få Google Play Musik.

Få Squad Points i Call of Duty Ghosts.

Bli gravid i Sims 3 ungdomars Sims utan mods.

Beräkna cykeltiden i produktionen.

Formatera en CD.

Se DirectX information.

Skicka videor.

Skapa en Autorun CD.

Använd Kik.

Bygga en stege i Minecraft.

Bygg en guild på nätet i Ragnarok.

Gå till Internet med Nintendo Wii.

ako woman