Home \ teknik
 

Skapa en klon på en skiva.

 

När du klonar en hårddisk kopieras hårddisken för att säkerhetskopiera och återställa systemet. Detta kallas också "Ghost" på grund av programmet Norton Ghost. Norton Ghost är den mest populära hårddiskkloningsprogramvaran. Följ dessa steg för att klona hårddisken med Norton Ghost.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Hämta en extern hårddisk och anslut den till din dator via USB. Högerklicka på "Min dator" på skrivbordet och välj "Öppna". Kontrollera att den externa hårddisken är ansluten och visas som en andra enhet på din dator.        
 2.  
 3.             2      Köp den senaste versionen av Norton Ghost. Eller ladda ner rättegången genom att gå till http://norton-ghost.en.softonic.com/ och klicka på "Download" -knappen. Spara filen på hårddisken.       
 4.  
 5.             3      Stäng alla pågående program inklusive webbläsare. Se även längst ned till höger i systemfältet och stäng virusskannrar och andra program som körs.       
 6.  
 7.             4      Installera programmet genom att sätta in cd-skivan i enheten och följ instruktionerna i installationsguiden när du har köpt en licens från affären. Om du hämtade testversionen dubbelklickar du på den nedladdade filen och följer anvisningarna i installationsguiden.       
 8.  
 9.             5      Öppna Norton Ghost och klicka på "Ghost Advanced" i vänster sidofält. Välj sedan "Klon". Vänta på att klonguiden visas. Klicka på "Nästa" för att starta guiden. (I nyare versioner av Ghost väljer du Kopiera hårddisk under Verktyg.       
 10.  
 11.             6      Välj den källa du vill kopiera. Under rubriken "Källa" markerar du "Disk 1" för att välja hårddisken och alla partitioner, om du har en. Om du har partitioner och vill kopiera en eller flera av dem, klicka på partitionen. Håll ner CTRL-tangenten och klicka för att välja flera partitioner.       
 12.  
 13.             7      Under rubriken "Destination", välj "Hard Disk 2". Läs informationen under rubrikerna "Källa" och "Mål" och se till att källskivans storlek är mindre än målskivans storlek. Klicka på "Nästa". Klicka på "Avbryt" när du tittar på en annons med titeln "Enhetsinformation" eftersom du inte behöver använda en extern enhet för att överföra data till Ghost-enheten. Klicka på "Nästa" igen.       
 14.  
 15.             8      Titta på informationen på skärmen med titeln "Viktig / avancerad information". Denna annons kommer att berätta vad guiden gör nästa. Klicka på knappen "Nästa". Läs sedan informationen på sidan Norton Ghost Summary. Detta påminner dig om vad du har "beställt" Norton Ghost att göra. Klicka på "Nästa".       
 16.  
 17.             9      Klicka på "OK" eller "Slutför" för att lämna guiden och starta kloningsprocessen. Vänta medan Norton Ghost fullbordar processen. Din dator startas om automatiskt.                 
 18.  
        
Teknik populär:
Spela igenom Skyrim.

Lägg till JavaScript via HTML på din webbplats.

Få obegränsat liv i CandyCrush Saga.

Ändra dina säkerhetsinställningar i Safari.

Slå på röstkontrollen på Samsung Galaxy S3.

Använd en trakt i Minecraft.

Använd skärmutskriftsfunktionen på en Mac.

Infoga bilder med HTML.

Ta bort Avira Antivir Update meddelandet.

Slå av delning av data på LinkedIn.

Infoga en andra Y axel i ett diagram i Microsoft Excel.

Skriva ett program med anteckningsblock.

Skapa en grafik med hjälp av Microsoft Word 2007.

Slap Bio Weapon i brutalt läge i Plague Inc.

Rapportera någon på Facebook.

Ta bort en tweet.

Avinstallera Windows 7 från din dator.

Uppnå ett högt betyg i tunnelbana surfare.

Lägg till appar på iPad.

Rengör ett datorsystem.

Ändra datum och tid på en Android telefon.

ako woman