Home \ teknik
 

Undertexter från YouTube Videos Download.

 

YouTube är den dominerande webbplatsen för online videoinnehåll. Vissa av videon innehåller undertexter som en del av själva videon medan andra avsiktligt skapade undertexter / slutna texter finns tillgängliga. Även utan dem kommer YouTube automatiskt att generera undertexter / slutna texter för många röstmedvetna videor. Metoden för nedladdning av dessa undertexter beror på källan.

              

Förfarande .

    

    1      En YouTube-video med undertexter Hämta  ,

    
   
 1.            1      Kopiera webbadressen till videon.        
 2.  
 3.             2      Hitta en lämplig webbaserad app. Populära sidor inkluderar KeepVid och ClipConverter. Den webbplats du behöver är en allmän nedladdningssida för YouTube-video.  
    
  • Dessa sidor tillåter vanligtvis också nedladdningar från andra webbplatser för att dela videoklipp.
  •  
  • Klicka på den vita rutan "CC" nära det nedre högra hörnet av videon du vill ladda ner innan du väljer en nedladdningsmetod. Om den önskade texten visas eller försvinner, läggs den antingen till eller genereras text. Om texten är oberoende av knappen är den en del av bilden av själva videon och kan inte hämtas separat. I det här fallet följer metod 1.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lägg videoens URL i rätt fält. Detta är vanligtvis en öppen textruta bredvid en knapp. För KeepVid är det en vit ruta med text som börjar med "Ge länk på" bredvid en grå knapp som säger "Download". För ClipConverter är fältet grått och svart utan text, bredvid en svart knapp som säger "Fortsätt".       
 6.  
 7.             4      Välj ditt videoformat. Med moderna videohämtare kan du välja bland olika videokvaliteter och format. Typiska format inkluderar mp4, AVI och FLV. 
    
  • För ClipConverter visas de strax under URL-fältet, under rubriken "Konverteringsformat:". Om du klickar på Fortsätt har du möjlighet att välja videokvalitet. Genom att klicka på "Start" startar konverteringsprocessen och växlar till nedladdningsskärmen.
  •  
  • Med KeepVid visas alternativen efter att du har skrivit in din länk och klickade på "Download". De olika kvalitets- och formatalternativen visas som en lista över enskilda länkar.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hämta ditt videoklipp. Videon sparas som standard i mappen Downloads. Men om du högerklickar på länken kan du ladda ner videon var du vill. Du kan också byta namn om det, om så önskas. Eftersom undertexten är en del av videon kommer de att visas oavsett format eller kvalitet.                 
 10.  
             

    2      Kopiera undertexter som genereras eller skrivs in på YouTube  ,

    
   
 1.             1      Kopiera webbadressen till videon.        
 2.  
 3.             2      Hitta en lämplig webbaserad app. Observera att det finns mycket färre av dem som hämtar undertexter än dem som laddar ner enkla videoklipp. DownSub är ett exempel på en lämplig sida, men KeepVid erbjuder också den här funktionen.  
    
  • Klicka på den vita rutan "CC" nära det nedre högra hörnet av videon du vill ladda ner innan du väljer en nedladdningsmetod. Om den önskade texten visas eller försvinner, läggs den antingen till eller genereras text. Den kan laddas ner separat från ljudet och bilden av videon. Applicera metod 2.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lägg videoens URL i rätt fält. I DownSub är det en vit låda med text som börjar med "Ge länk på" bredvid en blå knapp som säger "Ladda ner".       
 6.  
 7.             4      Hämta de extraherade undertexterna. Filerna som genererar detta är SRT-filer. Dessa filer är textfiler med kodade tidssignaturer som berättar om videoklipp vad de ska visa när. Du behöver en SRT-aktiverad videospelare för att titta på undertexterna. 
    
  • Vid DownSub, efter att du klickat på webbadressen och klickade på Skicka, får du en massa "nedladdnings" -länkar. Varje står bredvid ett språknamn på antingen originalspråk eller en översättning.
  •  
  • Gå till botten av listan med filformatalternativ som du får när du skickar URL-adressen för att ladda ner KeepVid SRT-filer. Du kan välja undertexter på originalspråket eller undertexter översatta till flera språk.
  •  
  • Observera att automatiskt genererade YouTube-undertexter ofta innehåller felaktigheter. Om du har problem med att förstå vad någon på ditt språk säger, genereras automatiskt genererade undertexter inte mycket. De kan fortfarande vara till hjälp för hörselnoten eller till främmande språk.
  •  
         
 8.  
                
Teknik populär:
Skriv ut DIN A5.

Bygg en hiss i Minecraft.

Ta bort Windows 7 cachen.

Anslut HP LaserJet 1010 till Windows 7.

Ladda upp en LeapPad2.

Mew i Pokémon hittar röd eller blå.

Blivit kidnappad av utomjordingar i Sims 3.

Bestäm modellnumret för en HP bärbar dator.

Få en studentrabatt på Spotify.

Ta skärmdumpar på en Android enhet.

Ta skärmdumpar på en Samsung tablett.

Installera ett spel med hjälp av en bildfil och demonverktyg.

Ändra bakgrundsfärgen i Adobe Illustrator.

Använd Wtfast.

Blockera ett telefonnummer.

Anslut Android till en Mac.

Fusk i Windows Pinball med dolda tester.

Byt språk till YouTube.

Skapa ett diagram i ett kalkylblad i Google Dokument.

Installera öppen källkodsprogramvara.

Ladda upp videor till din iPod.

ako woman